Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr -/място за боси стоножки/ - 44

• 36 585
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
А за нова резервация в Амазона какво е нужно да се смени - само e-mail или и картата?
Благодаря.

# 676
  • Варна
А за нова резервация в Амазона какво е нужно да се смени - само e-mail или и картата?
Благодаря.
Имейлът е достатъчно.  Peace

# 677
раничка за 10 Е  намалена от 49

# 678
  • София

е, моите бяха умалени с половин номер. при сандал, едва ли ще е проблем дори и да е така. може да се връща и на амазон

Благодаря, мегало   bouquet Ще ги чакам с нетърпение.Не съм поръчвала от Амазон много отдавна, само от Джавари и не ми се е налагало да връщам. Peace

# 679
  • София

Ауу..не е честно.  Crazy А за тази фирма Zinda някой има ли впечатления? От доста време ги заглеждам и доста техни обувки ми харесват.  Heart Eyes

# 680
Леле почти цяла тема сте изписали, изпуснала съм ви.

Код за немския има ли, чакаме ли още януарско/февруарско намаление?  newsm78

# 681
Lotus ботуши за 24 паунда с код излизат супер
http://www.amazon.co.uk/Lotus-Womens-Greenwich-Natural-4876/dp/B … 85215&sr=1-22
аз имам техни боти нося ги втора година не са мръднали и според мен отговарят на номера и мисля че стават за широк крак.

# 682
  • Beyond the Frontiers
Дами, моля за мнения - хубави топли ботуши-апрески за момче - Рихтер, Кларкс, Габор...или. Наблюдения и марки, от които сте доволни. В момента горните са на едни и същи цени....

# 683
Леле почти цяла тема сте изписали, изпуснала съм ви.

Код за немския има ли, чакаме ли още януарско/февруарско намаление?  newsm78

няма код   никъде в момента .. при   франсетата  върви голямо намаление в момента .. ей сега поръчах  тези пуми ама преди малко бяха 20 Е

кой номер ти трябват ??

# 684
Тези излизат добра цена с превозвач
https://www.javari.co.uk/dp/B006OKO8BW?ie=UTF8&pf_rd_r=0F29R … p;pf_rd_s=right-1

има рзлични номера за мъници

# 685
pepine86 , 38-ми номер) а от френския не ти го доставят на адрес както в несмкия нали, а в пощата се взимат? Или как? Не съм поръчвала досега оттам.

# 686
pepine86 , 38-ми номер) а от френския не ти го доставят на адрес както в несмкия нали, а в пощата се взимат? Или как? Не съм поръчвала досега оттам.

много често е в пощата  но ги пускат и с куриер напоследък ...  зависи от късмета ти май

# 687
ето ти
1
2
3
4
5
до колко парички .. има много модели ...

# 688
  • Бг
Дами, моля за мнения - хубави топли ботуши-апрески за момче - Рихтер, Кларкс, Габор...или. Наблюдения и марки, от които сте доволни. В момента горните са на едни и същи цени....
Не казваш кой номер търсиш. Аз от личен опит мога да ти препоръчам тези, втора година вече съм с тях, топли и сухи крака  Simple Smile. А сега са на идеална цена, с кода ще ти излезат към 30 лв., но е останало само 13 Junior.

# 689
  • София
Аз харесвам Кларкс и Рихтер. Имай впредвид че Рихтер са по тясно краче. Габор може и да са хубави, просто не сме носили.

Общи условия

Активация на акаунт