Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 180

• 29 060
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив

http://beauty-around.com/en/votes/item/321-best-turkish-actors - от тук ме пусна...

Гласуването е само от един браузер засега. Но това е блог. Което значи - фенска анкета.... И това с SMS - значи помагаш на създателя на блога. За мен е измислица....и за пари...Няма анкета с реномирана класация, която да иска пари.... освен ако не е с рекламна цел на продукт. Тогава не е анкета.

# 556
опитайте и от тук http://beauty-around.com/votes/item/321-best-turkish-actors
 може и от друг браузер

# 557
Момичета,тази анкета май наистина е само за пари-пише,че свободно можеш да гласуваш веднъж на денонощие,а ако искош допълнителен глас можеш да изпратиш неограничено количество sms,като гледам цената им е доста висока.

# 558
  • Пловдив
Момичета,тази анкета май наистина е само за пари-пише,че свободно можеш да гласуваш веднъж на денонощие,а ако искош допълнителен глас можеш да изпратиш неограничено количество sms,като гледам цената им е доста висока.

Нали го обясних един пост по-нагоре. Търсят лапни-шаранки като нас, лапни-Енгинки и си трупат пари...Блог, а не ел.издание....Но по веднъж без пари - гласуваме. На който е блога, събудил се е, пуснал си е компа, става активен линка и хайдееее на sms-те. Пълно е с такива блогове, форуми и сайтове...за пари из нета.

# 559
  • София
Момичета, като гласувах за Енгин в тази анкета, видях, че има и такава за най-добра турска актриса. Да гласуваме за Берен ( засега е на 5-то място), въпреки че анкетата е фенска и няма да получат награди.  Ето линка:

http://beauty-around.com/en/votes/item/77-best-turkish-actress

Моля да ме извините, ако някой го е публикувал преди мен, но нямах време да изчета всички предишни страници. Вие толкова бързо изписвате темата, че човек трябва да чете със скоростта на светлината, за да ви догони. Hug

# 560

Привет момичета !

С чаша кафе и едно огромно чувство на нетърпение да видя и прочета всичко - що сте сътворили от снощи - съм на линия.

Започнах и не мога да се стърпя- Дива !!!  Ще го кажа кратко -

За страхотният Информационен бюлетин -
специалната целувка на Керим/Енгин !!!

Продължавам да чета, че съм още на "Доброто утро" на Мариянка !

# 561
Димана - да си прекараш добре, съумей да съчетаеш работа с почивка !

Мариянка, Дилеми, Валя - след вас човек трудно би добавил нещо съществено.

- баща и син в линейката един до друг, после заедно в "акция" бяха страхотни.

- Керим "заспиващ" на стола, но чакащ да види,че Фатмагюл е вече добре и си почива.

- прегръдката помежду им - без думи и много обяснения. Просто  и ясно.

- началото на края на Яшаран. Страхът от разкриване на истината - тук удоволствието ми беше пълно - от кога чаках този момент - да ги видя уплашени и притиснати в ъгъла.

- бягството на братовчедите - пътуващ цирк "Яшаран джуниър"  със съответното  поведение - все едно тръгнали на тинейджърска  разходка със сокче и нещо за похапванка.  Идиоти !!!

- и "Кощей Бессмертный- ами за него или добро, или нищо. Значи - нищо.

Агенти - Ългаз в акция !

# 562
Докато си изяснявате анкетите (аз вече прочетох поста на Марианка и за мен тази анкета приключи Simple Smile) аз си направих едно колажче...

Заглавието е "Атеш".

# 563
  • Пловдив
Докато си изяснявате анкетите (аз вече прочетох поста на Марианка и за мен тази анкета приключи Simple Smile) аз си направих едно колажче...

Заглавието е "Атеш".

Това дубльорката на Нарин ли е или Марица на 18 години....

# 564

Скрит текст:

Заглавието е "Атеш".

Това дубльорката на Нарин ли е или Марица на 18 години....

Марица - на 17, в ролята на Нарин, готвеща се да се сгрее на огъня на Булута, пращайки доХтора по дяволите. Simple Smile)))

(голяяяяма плезенка ПЪК! Simple Smile))

# 565
  • Пловдив

Марта - агентите са супер и двамата....Кой да си заплюя....Обичам по-младия, ама и стария не е за пренебрегване....

# 566

Марта - агентите са супер и двамата....Кой да си заплюя....Обичам по-младия, ама и стария не е за пренебрегване....

Са ни двата орела, бре. Simple Smile)) И белоглавия и черноглавия стават. Wink)))

# 567
Марианка,към тате Фахретин не посягай-аз съм си го заплюла отдавна! rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 568
Марианка,към тате Фахретин не посягай-аз съм си го заплюла отдавна! rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

Ба, ба! Обществена собственост.... плюеш, не плюеш... Simple Smile))))

# 569
Видяхте в кьоравия едно око-хайде вземете му го!Обществена собственост бил-да,да! Joy

Общи условия

Активация на акаунт