Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 180

• 29 058
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
 wavey wavey

Марта - агентите са супер и двамата....Кой да си заплюя....Обичам по-младия, ама и стария не е за пренебрегване....

Марта - агентите са супер и двамата....Кой да си заплюя....Обичам по-младия, ама и стария не е за пренебрегване....

Са ни двата орела, бре. Simple Smile)) И белоглавия и черноглавия стават. Wink)))
Марианка,към тате Фахретин не посягай-аз съм си го заплюла отдавна! rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

Марианка,към тате Фахретин не посягай-аз съм си го заплюла отдавна! rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

Ба, ба! Обществена собственост.... плюеш, не плюеш... Simple Smile))))

rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

Скрит текст:
Ще си загубя работата - от надничане тук..... Joy Joy Joy

# 571
Гони... ти само с половин оче... да не те усетят. Simple Smile)) Така няма да видят как ти блещукат оченцата... а усмивките прикриваш с кашлица... и без това е грипно време... даже ще те съжалят, че си пипнала вируса. Simple Smile)))

# 572
Спам... и не толкова... Simple Smile)

Скрит текст:

"Не трябва да сте лесно докачливи. Не обръщайте внимание кой какво казал. Ако давате внимание на думите на хората, вие лесно ще остареете. Ще мине някой покрай вас и ще ви каже, че сте прост, глупав човек. Друг ще каже нещо друго лошо по ваш адрес. Не се тревожете, вашият мир струва много повече от това, което е казал някой. Това, което той е казал е за негова сметка. Пазете своя мир и избягвайте общества и хора, които оказват лошо влияние върху вас!"

- Петър Дънов -

# 573
Вай, бе !

То човек да ви пусне нещо - веднага - хоп, вземам си !!!

И после - този мълчал, онзи се не показвал  - сега ми се изяснява защо "Безссмертният" все на светло -  явно никой не ще да го прибере на тъмно !!!  

Аз пък не давам -  
ама хубави и стилни !!!

Гони - от мен съвет - слагаш една маска на устата и носа, демек да ограничиш вирусите и си се смей, няма и да разберат !

Последна редакция: пн, 28 яну 2013, 17:11 от Марта_49

# 574
Здравейте,момичета! Hug Hug
Преговора върви успешно,благодарение
на неуморните Марианка,Дилеми,Марта  newsm51 newsm51 newsm51
Анкети всякакви се появяват,кои фалшиви,кои истински... newsm78
Димана  Hug успешно пътуване ,Маричка   bouquet за колажа
И няма да забравя - поздравления за агенция Ни чул Ни видял Енгин  newsm51 newsm51
много подробен бюлетин,трогната съм,че съм определена за победител
в две категории Grinning Grinning затова трябва да почерпя  Heart Eyes Ди..ва  Hug
за теб и за всички момичета,тази торта е по рецепта на Фатмагюл,
да ви е сладко Simple Smile Simple Smile

и кафе или чай

Скрит текст:

# 575
И нещо успокояващо... като мелодия поне. Simple Smile))

# 576
Диманче, лек път, мила...  newsm10

# 577
Ели,страхотна почерпка-и вкууусна!

# 578
И понеже продължава издирването, намирам семейство Ългаз
на плаж в Австралия  Joy Joy Joy

# 579

Маричке,думите на Петър Дънов трябва да си ги сложа в рамка Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 580
Елинор, успя да ме съблазниш с тази вкусотия - вземам си естествено с пожелание по-често да печелиш награди, за да черпиш подобаващо !!!

Аз обаче хем ще хапвамхем ще се оглеждам, че току-виж ми отмъкнали "Агентите" -

# 581
# 582
Ами аз какво да си сложа в рамка, Елинор?...  newsm78 Главата ми е пълна само с това:

нищо друго няма въздействие... Simple Smile))

Както става ясно, в момента нищя (за кой ли път!...) 8-и еп. ... Но този път - съвсем избирателно. Нищо друго, освен играта на Енгин в ролята на Керим не ме интересува.

http://prikachi.com/images.php?images/565/5797565a.jpg

# 583
# 584
Божееееее... изгубвам се в тия очи... няма насищане, няма спирка...  ooooh!

http://prikachi.com/images.php?images/606/5797606r.jpg

Последна редакция: пн, 28 яну 2013, 17:13 от marytza

Общи условия

Активация на акаунт