Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 180

• 29 032
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
# 586

Марта,тоз агент не можеш да го опазиш,все някоя ще те издебне  #Crazy
може аз да го отмъкна  Grinning белокосия не го искам...оставям ви го... hahaha Joy Joy

Последна редакция: пн, 28 яну 2013, 17:21 от elinor-7

# 587
хахаха един конкурент по-малко за белоглавия орел... Wink))

# 588
Ами аз какво да си сложа в рамка, Елинор?...  newsm78 Главата ми е пълна само с това:

нищо друго няма въздействие... Simple Smile))

Както става ясно, в момента нищя (за кой ли път!...) 8-и еп. ... Но този път - съвсем избирателно. Нищо друго, освен играта на Енгин в ролята на Керим не ме интересува.

http://prikachi.com/images.php?images/565/5797565a.jpg

Маричке,хвърляй по някоя снимка,че са ми малко  hahaha hahaha
вече може да ми забранят достъп до компютъра  hahaha Joy Joy Joy

# 589
Ами аз какво да си сложа в рамка, Елинор?...  newsm78 Главата ми е пълна само с това:

Скрит текст:

нищо друго няма въздействие... Simple Smile))

Както става ясно, в момента нищя (за кой ли път!...) 8-и еп. ... Но този път - съвсем избирателно. Нищо друго, освен играта на Енгин в ролята на Керим не ме интересува.

http://prikachi.com/images.php?images/565/5797565a.jpg

Маричке,хвърляй по някоя снимка,че са ми малко  hahaha hahaha
вече може да ми забранят достъп до компютъра  hahaha Joy Joy Joy

Ей ся, като приключа колажчето, ще ти подам няколко на куп от любимата ти сцена... да спестиш място, де... не за друго. Simple Smile)))

# 590
Ама девойки,вие сериозни попълзновения към "моя собственост" предявявате-няма да се разберем с добро-вервайте ми!Белоглав орел ли е,белоглав петел ли е-аз съм си го заплюла първа! hahaha hahaha hahaha

# 591
Ама девойки,вие сериозни попълзновения към "моя собственост" предявявате-няма да се разберем с добро-вервайте ми!Белоглав орел ли е,белоглав петел ли е-аз съм си го заплюла първа! hahaha hahaha hahaha
Боже, боже !

Чак сега ми се се "изяснява" следната картинка !

И този ... бе заплют ...  бая отдавна !!!

И аз ... к`во вардя в крайна сметка

# 592
Мартичка,вие заети с правене на клипове,колажи и преговор нямате време,затова ние айляците използваме и заграбваме! Joy Joy Joy

# 593

Керимчо... самотен остров насред бурното море... отвсякъде нападан... Заглавието е "Стига!"

http://prikachi.com/images.php?images/838/5797838b.jpg

На 100% можете да се огледате в тия кристално чисти очи... въпреки вината, въпреки бунта... чистата душа блести и поразява като мълния...

# 594
Момичета,какво ли стана със сюрприза,който щеше да ни поднесе нашето момче?

# 595
Мартичка,вие заети с правене на клипове,колажи и преговор нямате време,затова ние айляците използваме и заграбваме! Joy Joy Joy

Но, пък честно си признавате ...   

Това ми хареса ... поздрав за всички.

Маричке - твърде ти е ситен подписът-  на всички колажи го слагай  така, че да не бъде премахнат
Определено ти ги ползват за клипове, поне да се знае, че са твоите - имат излъчване и композиция, затова са ценни.

# 596
Маричке,колажа е супер   bouquet  bouquet
обаче къде го изпрати сега Керимчо....на самотен остров  ooooh!
че и морето бурно....как ще го открием... newsm78 newsm78
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 597
Да ги ползват, Марта. Няма да съсипвам лицето на момчето или композицията заради едно авторство. Още повече, че Енгин е този, който предизвиква всичко това... ако някой претендира за авторство, трябва да е той, или създателите на КВФ.

# 598
Маричке,колажа е супер   bouquet  bouquet
обаче къде го изпрати сега Керимчо....на самотен остров  ooooh!
че и морето бурно....как ще го открием... newsm78 newsm78
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:

Керим е самотния остров, бре. Simple Smile))) Което, реално погледнато, не прави откриването му по-лесно... Simple Smile))

Последна редакция: пн, 28 яну 2013, 18:26 от marytza

# 599
Маричка,аз да ти призная хич не искам да е самотен остров-искам да е нещо от сорта на остров Мавриций или Нова Зеландия-пълен с живот,природа,екзотика,емоции!

Общи условия

Активация на акаунт