Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 9

• 144 170
  • 789
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Лъжица и вилица си говорят:
- Харесва ли ти новия ни нож?
- Сладък е, но забележително тъп.

Сутринта след поредния купон телефонът звъни.
- Извинявай, скъпа, спомням си, че снощи ти направих предложение, но забравих: ти съгласи ли се или не?
- Помня, че казах "да", но на теб или на някой друг...

Днес 13 май, ще се проведат паралелни избори.
Канидатите са:
1. Easy Jet
2. Wizz Air
3. Turkish Airlines
4. Lufthanza
5. Друга компания по избор.
Изборните секции са на Терминал 1 и Терминал 2.

Полицай към циганин:
-Крал ли си, бе?
-Какъв крал бе, бате, аз съм циганин!

Laughing

# 631
- Келнер, какво вино ще ми препоръчате със специалитета? Сухо или полусухо?
- С дама ли сте?
- Разбира се.
- С тази, дето току що отиде да танцува ли?
- Да.
- Вземете си водка!

# 632
На сешоар: “Не ползвайте докато спите.” (ебаси, това ми е единственото останало време да си суша косата)

На пакетче чипс: “Спечелете много награди. Покупка не е необходима. Повече информация в пакета.” (специална оферта за чораджиите)

На луксозен сапун: “Упътване: Използвайте като обикновен сапун” (дано да не ви е първия сапун)

На кутия със замразена храна. “Указания за употреба: Размразете.” (ммммммммм, хитро)

На пакетиран десерт (напечатано на дъното): “Не обръщайте” (късно, късно)

На полуготов пудинг: “Продуктът ще бъде горещ след загряването” (не думай)

На ютия: “Не гладете дрехите върху тялото” (въпреки че спестява време)

На детски сироп против кашлица: “Не карайте кола и не работете с машини след използвенито на лекарството” (мдаа, ще можем жестоко да снижим броя на строителните инциденти ако разкараме тия 5 годишни пишлемета от багерите)

На хапчета за сън: “Внимание: Може да предизвика състояние на сънливост” (НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ)

На опаковки с коледни светлини: “За употреба само в помещения и извън тях” (а къде не може?)

На кухненски робот: “Да не се ползва за другата цел” (тука вече неам думи)

На пакет с ядки: “Внимание: съдържа ядки” (ще го има и в новините)

На пакет с ядки: “Инструкция: Отворете пакета. Яжте ядки.” (Дишайте. Издишайте.)

На детски костюм Супермен: “Носенето на този костюм не ви позволява да летите.” (върнете ни парите)

На моторна резачка: “Не се опитвайте да спрете резачката с ръце или гениталии” (значи е имало опити)

# 633
  • София
 smile3532 smile3532 smile3532 Шумръ! Честно!  Joy Joy Joy

# 634
  • Варна
Четох някъде, че в упътването на микровълнова печка пишело "Да не се сушат котки и други домашни любимци в нея" И това било добавено след заведено дело от стопанка на котка, която го е изпробвала, с нещастен край за животинчето. Ама какво е виновна жената, след като не го пише в упътването. Там всъщност пишело, че микровълновата печка може да се използва както обикновената, а тя си сушела най-редовно котката там.

# 635
Държава: България
∙ Географско положение и граници: На три магистрали
∙ Население: Предимно в чужбина
∙ Малцинство: българско
∙ Официален език: английски, 1-во ниво
∙ Гъстота на населението: предимно по избори и по Нова година
∙ Градско население: 100% до доказване на противното
∙ Основен поминък: протести, покупко-продажба на коли втора ръка,кебапчета, гласове и чесън от Китай
∙ Валута: лев, глас или мерцедес
∙ Форма на управление: тригонометрична
∙ Мярна единица: комшията
∙ Култура и традиции: салфетки, митове и легенди

# 636
Интервю с пастир от Родопите, който навършва 120 години:
- Каква е рецептата за дълголетие?
- Аз работя на чист въздух. Това е много полезно.
Другото е, че вече 100 години аз казвам
на говедата какво да правят, а не те на мен.

Скрит текст:

Идиотизми

1 …Майката на Ахил го е потопила във водите на Стикс, за да го направи непромокаем за стрелите. Това обаче не му попречило да умре и тогава Одисей влязъл в Троя маскиран като дървен кон (някои приписват това на Александър Македонски)…

2 …Агамемнон и Менелай са били братя, но това се знае със сигурност само за първия…

3 …На изток Франция граничи със Слънцето, когато изгрява, а на запад, когато залязва…

4 …Нормандия е плодородна област. Там се отглеждат волове, които дават много мляко и яйца. Тревата е тлъста, затова млякото е много концентрирано…

5 …Ню Йорк закъснява спрямо гринуичкото време, защото Америка е открита много по-късно…

6 …Климатът в Гвиана не е здрав, защото в нея изпращат каторжници. Там има гори от девственици, които доставят строителен материал…

7 …Кенгурото има на корема си джоб, за да се скрие в случай на опастност…

8 …Сахара заема винаги различна площ, тъй като пясъците и изменят непрекъснато мястото си. Главни животни са камилите и керваните. Населението се състои от туареги и оазиси…

9 …В полярните земи има малко флора и само няколко фауни, но те са диви. Из между живите същества ще споменем лишеите, пингвините и изследователите. На последните понякога им е така студено, че като се мият са принудени да слагат ръкавици…

10 …Жителите на Египет били наричани мумии. Те живеели в пустинята Сахара и пътували с Камелот. Климатът на Сахара е такъв, че жителите трябва да живеят другаде, така, че някой части на пустинята са облагородени чрез напояване…

Последна редакция: чт, 16 май 2013, 21:41 от nela_66

# 637
Супер народно творчество:Simple SmileSimple Smile:
Държава: България
• Географско положение и граници: На три магистрали.
• Население: Предимно в чужбина
• Малцинство: българско
• Официален език: английски, 1-во ниво
• Гъстота на населението: предимно по избори и по Нова година
• Градско население: 100% до доказване на противното
• Основен поминък: протести, покупко - продажб­а на коли втора ръка,кебапчета,­ гласове и чесън от Китай
• Валута: лев, глас или мерцедес
• Форма на управление: тригонометрична
• Мярна единица: комшията задължително...
• Култура и традиции: митове и легенди!!!...

# 638
Попаднал софиянец в Бургас и решил да си купи "принцеса".
- Какво? - попитала жената.
Местен от опашката обяснил на софиянеца, че в Бургас тези неща ги наричат "странджанки".
- Дайте ми една странджанка....
- Пикая...
- Моля?
- Пикая в момента...
Местният пак трябвало да обяснява:
- Жената се опитва да ви каже, че в момента я пече...

# 639
  • Стара Загора
Тя:
- Пусни ме под одеялото, студено е!
Той:
- С гащи не те пускам! Тук си има дрескод!

# 640
Демокрация: Вълк, лисица и заек гласуват какво да бъде обедното меню.
Свобода: Добре въоръженият заек оспорва резултатите от гласуването ...

# 641
Здравейте. Силно се надявам да не знаете вица, един от любимите ми е, но ще го сложа в скрит текст  Blush
Скрит текст:
Съседни гинекологически кабинети. Единият гинеколог влиза шумно в кабинета на съседа и му казва:
- Колега, при мен има една, оная работа й е като диня.
- Сериозно?
- Да бе, ела два видиш!
Отиват в кабинета, лежи пациентката разкрачена, оня гледа, гледа:
- Абе, съвсем нормална и е работата
- Ти близни, близни да видиш!

Blush Blush Mr. Green[/color][/b]

# 642
...Пих Виагра и Диазипам. Сега ми се чука, ама ме мързи...

# 643
В центъра на Перник спрял един Touareg. Събрал се целият град да го види и някой с учудване казал: "Е*аси и големия Голф!".

Бюрото по труда приветства всички настоящи абитуриенти! На добър час!

Разлях на клавиатурата си една бира, след това каквото и да натисках, печатеше само три главни букви:
"ОЩЕ"...

Последна редакция: пт, 17 май 2013, 23:31 от Не се сърди, човече

# 644
Четох някъде, че в упътването на микровълнова печка пишело "Да не се сушат котки и други домашни любимци в нея" И това било добавено след заведено дело от стопанка на котка, която го е изпробвала, с нещастен край за животинчето. Ама какво е виновна жената, след като не го пише в упътването. Там всъщност пишело, че микровълновата печка може да се използва както обикновената, а тя си сушела най-редовно котката там.

В упътването на моята МВ пишеше, че вътре не бива да се поставят метални съдове и предмети, само по изключение може лъжичка за кафе...  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт