К`ви са тез пюрета дет шИ ги ядем, искаме си ние цица на корем!Септемврийки 2012

• 23 890
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
колко дни остават до майчинството
някой не си върши работата

Mr. Green  
Скрит текст:
Остават 8 дена до януарското майчинство  Hug

Браво на Владко  Hug, все така да е пушка!

# 286
Моите документи никакви не ги виждам, та се чудя кога да ги очаквам.
За януари иде реч. От началото съм в майчинство.

Sky* желанието ти се сбъдна, Владко да качи 300 гр за месец. Simple Smile

# 287
  • Бургас
Флайбъл,документите за януари се подават до 25-ти февруари

# 288
Скай, мнооого добре е пораснал Владко, ми той е дръпнал само на височина.
А така Марти Naughty Naughty

# 289
Скайче,300грама за месец,браво..ние 1кг и пак всички ни се карат но то и аз режим не спазвам,иначе Фейт,педи каза 6 хранения,обедното пюре,после кърма и така докато накрая яде  само пюре.не е казвала да се намалят,нищо че сме 8кг
Ихаа 8дена само,Мартичка много ме зарадва

# 290
Фейт, оправи ли ги тия от НОИ и счетоводството?
Пламен си хапва АМ на 2 часа. Само след пюрето прави пауза от 2,5-3 часа, но не повече. Според мен АМ не го засища. И след 1 месец май ще включа и каша следобеда. Като цяло, моят бебок си е ящен, но яде по малко 100- 120 мл Ам на 1 хранене. Притеснявам се многото хранения + пюре да не му се натовари стомахчето, че ММ е имал такъв проблем като бебе.
Марти, то не останало до майченството  Hug
Скай, браво на Владко.

# 291
Фейт, оправи ли ги тия от НОИ и счетоводството?
Пламен си хапва АМ на 2 часа. Само след пюрето прави пауза от 2,5-3 часа, но не повече. Според мен АМ не го засища. И след 1 месец май ще включа и каша следобеда. Като цяло, моят бебок си е ящен, но яде по малко 100- 120 мл Ам на 1 хранене. Притеснявам се многото хранения + пюре да не му се натовари стомахчето, че ММ е имал такъв проблем като бебе.

На честичко е верно, но пък и той като мя Рошльо хапва по-малко  Crazy днес сме на дажба от по 80/90 и повече не ще  Crossing Arms - за вчера не ми се говори  ooooh! Ти само обедното хранене ли замести или още не си. Почвай ако трябва и следобедното щото верно може да не го засища млекцето  Thinking

Отмени ми се излизането ... тамън се облякохме и бяхме пред вратата и звънка счетоводителката  Crazy каза, че е поличила писмото и да не се разхождам и аз /понеже са еднакви/ в този студ. Става въпрос за въпросната декларация дето уж ми я изпратили, пък не бяха и я пуснаха пред три/четири дена, но от НОИ са били пратили вече писмото ... много обръкано стана  #Crazy Mr. Green
С две думи не излизахме и днес чакам да отидат и да ми занесат декларацията, та живот и здраве до Трифон Зарезан може и да почерпя с парички  Joy

Скайче ... браво на Владко  Heart Eyes

Днес имам много кисело детИ  Crossing Arms

Ох и повече няма да правя тиквеник  Crazy протрих пътя до кухнята да хода да си взимам по парченце

# 292
Ето нещо любопитно за децата Дева  Simple Smile
Скрит текст:
Детето Дева
 В търсене на съвършенството

Практичността и вниманието към детайлите са две от най-изтъкнатите черти на детето дева. Дори от най-ранна възраст организира и подрежда детските си играчки. Ще поиска да му се купи нещо, което ще го направи да изглежда по-скоро възрастен, отколкото да реши да похарчите някой друг лев за удоволствие, като всички други деца.

Вашата малка дева не може да бъде несериозна. Напротив, тя измерва плюсовете и минусите на всяка една ситуация и преценява как е най-добре да се постъпи. Тези деца имат високи стандарти и са естествено предпазливи.Възможно е да изглеждат прекалено притенциозни, но това се дължи просто на желанието им да се отдръпнат и да оценят ситуацията, вместо просто да се хвърлят в нея.

Вашето дете дева е помощник. Тяхна основна цел е да бъдат в услуга на семейството и по-късно на целия свят, което е една чудесна черта, която трябва да бъде хвалена и най-вече развивана.

Като родител на дева ще трябва да научите детето, че постигането на съвършенство отнема време и трябва да е търпеливо. Също така ще трябва да разбере, че понякога нещата такива каквито са, са най-добри и не трябва да се иска още и още. Жизнено важно е да изградите с детето си колкото се може по-стабилни отношения, както и доверие.
 Помогнете на малката дева да се отпуска и да се забавлява и наслаждава на малките неща, като например – разходка сред природата, отиване на плаж и други. На девата и е необходимо балансирано хранене, редовно приемане на витамини и разнообразни храни. Склонни са да бъдат по-скоро раздразнителни и тревожни, за което ще трябва вие да помагате. Всичко което накара детето ви да си почива и да се отърси от трагедията, че съвършенство няма ще е безкрайно полезно.

# 293
и мойто дяти е много кисело днес

# 294

Ох и повече няма да правя тиквеник  Crazy протрих пътя до кухнята да хода да си взимам по парченце
[/quote]
Има решение-вземи си сложи в една чинийка,недей протрива паркета hahaha
Аз пък печена тиква на локумчета ям-само така я обичам,е и на тиквеник,ама немога да го правя,все не ми се получава.
Скай 220 гр newsm78 бреййй,досега не качваше ли Владко по 1кг,или съм в грешка?Ама см са ви супер бе,ние ще ходим на мерки и теглилки в събота,ама вкъщи си я мерих вчера беше 7,100кг.
П.П Не ми се получи цитата,на Фейт е:)))

# 295

Има решение-вземи си сложи в една чинийка,недей протрива паркета hahaha

Joyхахаха ... мислиш за мен  Mr. Green, мерси   Hug
Да, но докатоходя правя и малко гимнастика  hahaha

Ева ... интересни думи за Девата  Heart Eyes

# 296
  • София

[/quote]
А не така  Naughty прави тиквеник , но го изпарти към Софето, да не се разкарваш до кухнята Mr. Green

# 297
и ние сме кисели, даже цял следобед плачем и се гушкаме, ама това е сигурно щото ни избива ВТОРИ ЗЪБ

# 298
и ние сме кисели, даже цял следобед плачем и се гушкаме, ама това е сигурно щото ни избива ВТОРИ ЗЪБ

ох горкия Никсън  ooooh! Tired Hug

ся шТи кажа един виц да са посмееш малко, ама тихо даН гУ сабудиш  Mr. Green

Скрит текст:
Отишъл шопо на лекар:
 - Докторе, подуя ми са колéнете.
 - Под уя са естествено.

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 299

или защото не сме излизали днес

Общи условия

Активация на акаунт