К`ви са тез пюрета дет шИ ги ядем, искаме си ние цица на корем!Септемврийки 2012

• 23 890
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
След като и днес ми прави отново бойкот на млякото и яде от три дена по 70/80/90 сега му дадох пюре от тиквичка  Mr. Green ми хапна си доволно, че и за още питаше  Crazy Не посмях повече да дам, че все пак за първи път яде и неофициално е захранен за втори път  Joy
Оставам с впечатление, че наистина млякото му е писнало  Whistling
Даже му дадох лъжицата и сам си я слагаше в устана и доволно преглъщаше  Laughing

# 346
  • Варна
petrusinda както болничните до сега , така и майчинството ще ми е разделено на две. Сега съм получила 101 лв и по-нататък останалата сума надявам се  Mr. Green Така съм ,защото ги започнах в средата на месеца.
Поколоко , още ли си в къщи? Излизай да харчиш  Wink
Аз понеже в тази карта имам и други пари и малко им поизтървах края на болничните и майчинските  Crazy Важното е обаче да не е празна  Money

# 347
Фейт, благодаря ти! Сега ще им пиша. Виждам, че вече даваш пюре. С какво започна? Мисля след консултацията на 5-ти да въведа пюре от картоф. Чудех се и за морковче...
Кърмена съм до 4-я месец, дали ще има това наследствен характер и при мен  newsm78
Лина, документите са ми наред и предадени в началото на месеца. Предполагам, че проблема е в това, че за декември са само за 3 дена  newsm78

# 348
Фейт, благодаря ти! Сега ще им пиша. Виждам, че вече даваш пюре. С какво започна? Мисля след консултацията на 5-ти да въведа пюре от картоф. Чудех се и за морковче...

ами дадох от тиква, че само това имах  Mr. Green ама от понеделник го почвам вече официално с картофче  Heart Eyes

# 349
Фейт , твоят малък мъж е много напред с материала Simple Smile Омръзва му яденето, бърза да проплази, проходи... всичко  Mr. Green  Heart Eyes Да ти е жив и здрав Simple Smile
Пипи , аз съм кърмена 9 месеца, но уви... при мен нямаше наследствен характер и 1 ден не успях да кърмя

# 350
Разчетох се за стерилизирането на домашни пюрета и попаднах на информация за случаи на ботулизъм от домашна храна. Ето малко информация за тези, които като мен не са запознати с това заболяване.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%BE%D1%82%D1%83%D0%BB%D0%B … D0.B7.D1.8A.D0.BC

# 351
Фейтче, ти сигурна ли си, че си преносила Пламката само един ден, вече почвам да си мисля, че поне 30 са били. Както го нарочихме всички за злояд, сега да не ни скрие шапките и да няма изхранване с пюретата.  hahaha hahaha
Сега имам питане - от средата на януари ми е изчислено майчинсвото за декември\което е само 5 дни\, от няколко дни пише - по случая е започнало плащане - КОГА ЩЕ СЕ ИЗВЪРШИ ТОВА ПЛАЩАНЕ, да не би с майчинството за януари
Фейт за Янакиев знам, че е мн добър, ама се плаща за ехографа

# 352
Зори , започнало е плащане като цяло за периода на майчинство сигурна ли си, че това за декември не е изплатено вече Simple Smile Моето го изплатиха за декември и също ми пише, че е започнало плащане, защото просто има да плащат до септември още Simple Smile

# 353
  • Бургас
Зорница,   https://benefits.nssi.bg/EGN/  ето тук провери
Ако не ти се отваря,в сайта на НОИ, гледаш : Справка за изплатени парични обещетени и помощи ......

# 354
Фейт , твоят малък мъж е много напред с материала Simple Smile Омръзва му яденето, бърза да проплази, проходи... всичко  Mr. Green  Heart Eyes Да ти е жив и здрав Simple Smile

мани, мани  ooooh! туй сигурно ми се връща дето толкова бързах да излиза  ooooh! Mr. Green

Фейтче, ти сигурна ли си, че си преносила Пламката само един ден, вече почвам да си мисля, че поне 30 са били. Както го нарочихме всички за злояд, сега да не ни скрие шапките и да няма изхранване с пюретата.  hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha  ми не знам вече ... трябва да питам АГ-то дали правилно го изчислил

Хриси ... интересна статия, не знаех, че съществува такова нещо  Crazy

Зори ... око не днес, може в четвъртък да преведат парите  Heart Eyes

# 355
Зори виж ето тук     http://appreports.nssi.bg/reportegnpopdoodocsandpayment/       След изчислената сума, ако пише изплатеб, значи имаш пари, ако не пише това, ще дойдат скоро Simple Smile

# 356
благодаря ви момичета Hug

# 357
благодаря ви момичета Hug

Иииииииии ... какво пише  Mr. Green ще молираме ли скоро Joy

Абе защо твоя никнейм и на Рошли стоят по-тъмни Thinking

# 358
Ми още нямам никакви данни за 2013, дано да ги преведат тия дни
Ох нз кога ще мога да молирам, като се сетя за последния път и........
при мен всички никнеймове са еднакви

# 359
  • Бургас
Виж за 2012,не за 2013

Общи условия

Активация на акаунт