К`ви са тез пюрета дет шИ ги ядем, искаме си ние цица на корем!Септемврийки 2012

• 23 890
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
Захранването ще започна, когато видя силен интерес към храната, когато ние ядем. Не зная на колко месеца ще е тогава (но засега няма никакъв newsm47)

# 406
Така по м/у другото, че отдавна не съм писала  Joy

Скрит текст:
"Сложих си го на дълго, почувствах парене, но след малко болката премина"
"След като си го сложих отзад, започнах и да се навеждам"
"Откакто съм с него мога да се наведа и да си подпирам ръцете на мивката"
"Ходих дълги години по доктори, но само той ме задоволява напълно и вече не ме боли."
"От две седмици съм с него и вече съм оправена, но няма да го вада"
"Сложиха ми го и след малко болката премина."
"Изпитвах невероятни болко отзад, но след две седмици, откакто си го сложих почувствах облекчение."
"С него съм дори и на вилата."
"По-лесно се качвам по стълбите, когато ми е отзад."
"Първо бях с тънкия, но откакто видях, че ми харесва си сложих и дебелия."
"Сина ми, който живее в САЩ каза, че и в други страни го правят."
"Отзад ми е вече пет години."
"Бях свикнала с болката, но след като си го сложих тя премина"
"Останах много доволна-дори и мъжът ми си го сложи"
"Става и за мъже"
"Когато ми е отзад, се навеждам с удоволсвие"
"Когато бях без него-трудно ходех до тоалетната"
"Дълги години ги работех седнала, но на старини си го сложих и аз"
"Една приятелка ми каза, че я е оправил за кратко време"
"Ако не те оправи ти връщат парите"

Купете си Космодиск

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 407
Скай, разбрах го от директорката на ОДЗ-то, в което се целим, а и в сайта http://gradini-varna.com/informaciya/procedura-za-postupvane-v-dz има съобщение. Доколкото разбрах е свързано с броя на децата в групите и метода на прием. Дано махнат тази лотария, че ме изнервя.
Стефис, аз от нач. на другия месец въвеждам пюре и с времето ще заместя хранене . Бебето си показва кога е готово  Peace

Момичета, незнам дали е подходящо тук да питам, но имам проблемче. Дребната заспива само на гърда. Пробвахя със залъгалка, приема си я, но заспиването е трудно. Само докато надуши Сиси е готова. Как да я откажа от това? Притеснявам се, че ще й стане основен начин и само така ще заспива. Вечер напр. се кърмим 2 часа и ако не е на гърда, може да откара до посреднощите  Sad Има мама с такъв проблем да сподели опита ти  Hug

# 408
Въпроса ми е провокиран от нещо което прочетох в книгата за захранването. Пише че не е добре да се захранва след 8-мия месец.  newsm78 . За това ми е чудно...

Фейт  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 409
Ей, то човек да не излезе и изписвате света  Mr. Green цели 6 стр.  #Crazy ей до сега ви чета  Whistling

Анхела
браво че всичко е наред с акото и нямате вече проблеми  Hug

Данаека честита ви годишнина   bouquet

Хрисик милата  Hug не е лесно да си майка, нормално е така да се притесняваш за детето си  Heart Eyes

Пипи нормално е от зъбите така да иска да яде по на често и да се буди с писък плачейки  Peace И кажи какви са тези правила за яслите, че и аз ще пускам моето момченце  Heart Eyes

По въпроса за кое е НОРМАЛНО за едно дете, няма такава дума за мен, всяко дете си е различно и ако нещо за вашето не е нормално, то за друго дете може да си е съвсем правилно. Моето дете също се возеше в количка до 2.5 год. и както е казала Анхела, не се чудете на това какво правят другите деца и че не е нормално, защото точно това което не ви харесва и ви се струва НЕнормално може да ви се случи и на вас  Peace Heart Eyes

Ние си изкарахме много добре на мола, вчера и днес го возих в кошницата и така много му харесва, защото гледа от високо и въобще не мрънка и не се сърди. И да се похваля, докато ние се разхождахме ММ беше сготвил манджа, направил тиквеник и измил чиниите, много съм доволна днес от него  Heart Eyes а и даже смени памперса на Тони  Shocked

Аз мисля да захраня на 5 навършени месеца, и на мен не ми се бърза много , но аз няма да приготвям нищо всичко готово ще купувам, а и трябва да ходи на ясли , та трябва до 1 год. вече да яде всичко, а и да искам да го кърмя много няма да мога (аз и не искам много де  Grinning )

А, забравих днес за първи път кърмих малкия в мола в стаята за бебета  Wink и през това време дойде и една друга майка да кърми, че плачеше бебето и то също момченце и със същото име като нашето  Grinning Heart Eyes

Пловдивски мами организирайте нещо за утре да се видим, стига сте стояли в къщи  Heart Eyes

П.П. Пипи, сега видях,че това за яслите е само за Варна  Mr. Green

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 19:18 от nub55

# 410
  • София
Така по м/у другото, че отдавна не съм писала  Joy

Скрит текст:
"Сложих си го на дълго, почувствах парене, но след малко болката премина"
"След като си го сложих отзад, започнах и да се навеждам"
"Откакто съм с него мога да се наведа и да си подпирам ръцете на мивката"
"Ходих дълги години по доктори, но само той ме задоволява напълно и вече не ме боли."
"От две седмици съм с него и вече съм оправена, но няма да го вада"
"Сложиха ми го и след малко болката премина."
"Изпитвах невероятни болко отзад, но след две седмици, откакто си го сложих почувствах облекчение."
"С него съм дори и на вилата."
"По-лесно се качвам по стълбите, когато ми е отзад."
"Първо бях с тънкия, но откакто видях, че ми харесва си сложих и дебелия."
"Сина ми, който живее в САЩ каза, че и в други страни го правят."
"Отзад ми е вече пет години."
"Бях свикнала с болката, но след като си го сложих тя премина"
"Останах много доволна-дори и мъжът ми си го сложи"
"Става и за мъже"
"Когато ми е отзад, се навеждам с удоволсвие"
"Когато бях без него-трудно ходех до тоалетната"
"Дълги години ги работех седнала, но на старини си го сложих и аз"
"Една приятелка ми каза, че я е оправил за кратко време"
"Ако не те оправи ти връщат парите"

Купете си Космодиск

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
rotfImbo rotfImao
Днес ми преведоха майчинството за 4 дни от декември, счетито призна, че е забавил подаването на декларацията. Да чакам ли скоро пари те за януари? Някаква идея Thinking

# 411
И аз защото не съм писала скоро...пак да се изкажа smile3532
Има мама с такъв проблем да сподели опита ти  Hug

Има, но на мен не ми е проблем...кефя си се, колко лесно и безболезнено заспива така  newsm08

# 412
Данаека честита ви годишнина!Тортата на Криси е супер Laughing
Да ви кажа,вижданията и усещанията на майка с 2-ро дете е мнооого по-различно отколкото с 1-во.Бях стресната,вечно взираща се ,дали диша,дали киха,дали кашля,исках да се обърне,да седне,да пропълзи,да прояде...все такива неща,от които бях горда че детето ми ги е направило на определена възраст(захраних на почти 5м,седна на 6,пропълзя на 7...)нормално.Но сега не бързам,наслаждавам се на всяка беззъба усмивка,радвам се че на всяка сек,по друг начин ги виждам нещата.Немога да обясня с точност това което чуствам-няма как.Бебето ми има 100%-ва нужда от мен,което ме кара да се чувствам невероятно.Гледам я как расте с дни!Няма по-хубаво нещо за мен,да държиш на рамото си спящото току накърмено бебе-физиономията и чуствата са уникални!
Сори за лиричното отклонение,незнам дали ме разбрахте какво исках да кажа,беше по повод изказването за бързането на захранване.Не бързайте децата да пораснат-неизбежно е.  Hug

# 413
Сутринта писах, сега пак ще кажа за не разбралите  Mr. Green Майчинство за Януари ще се плаща на 5-ти или 7-ми  февруари, ако са ви наред документите !!!

# 414
Фейт, branchamella catarrhalis и откриха в нослето, не знам какво е  Rolling Eyes

# 415
Фейт, branchamella catarrhalis и откриха в нослето, не знам какво е  Rolling Eyes

Shocked това пък какво е ... пак ли от ОБ го е хванала или след това  Rolling Eyes
Аз също съм решила на своя глава пак да пусна другия месец още един секрет, че пак ми прохърква от време на време  Tired

Ън ... разбрахме и теб и другите мами  Hug Така прочетено всичко звучи идеално, но все пакдецата са различни и ние трябва да се водим по тях  Heart Eyes Напоследък когато го нося в кенкуруто и ям нещо, така извърта глава  ooooh! ще си счупи вратлето да гледа какво правя. За яденето с нас вечер е същото ... сега го уча как му правя млякото и ако преди това е мрънкал от глад ... завеждайки го в кухнята и правейки млякото той рълчи и гледа с интерес. Посл спокойно сазочваме да ядем  Heart Eyes Сега го уча да си познава и кенгуто ... както си реве някой път и като му го покажа и спира  Mr. Green Абе забавни са определено и аз за никъде не бързам, просто следвам него  Heart Eyes

Ина .. честито за парите ... чакам и аз да се пУфаля  Laughing

охххххххххх  ooooh! тъкмо се изкъпахме и сега се насраааа, отновооооооооооооо  ooooh!
Счезвам  Mr. Green

# 416
Стефис и аз го четох това за 8-те месеца. Идеята е уж да не изтървеш момента с интереса. Аз лично ще захранвам след 6м когато е готов. Захранването ще представлява опитване на вкусове - няколко щипки банан, да смуче ябълка, да ръфа морков, за мачка сварен картоф - такива неща ми идват на първо четене.
Нубче правилата са различни за всеки град.
Пипи мерси. ще следя. Иначе не разбрах проблема ти? Ако можеш формулирай другояче въпроса? Какво те тревожи?
Фейт и ние теб те разбрахме, много напредничево детето. Само внимавай да не ти поиска ключовете за колата утре и да отиде до мола без теб.  Mr. Green  newsm01

# 417

Фейт и ние теб те разбрахме, много напредничево детето. Само внимавай да не ти поиска ключовете за колата утре и да отиде до мола без теб.  Mr. Green  newsm01

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao  колко му е   Laughing пък да ходи сам ..аз и без това заради него ходя  Crossing Arms Mr. Green

# 418
Щях да пиша нещо, ама забравих.. сигурно не е било важно. Поне да отговоря на Стефис
Аз ще захраня на 5 навършени месеца, мисля от Март да започна да предлагам това- онова. А иначе може и да има логика, баткото заради проблема късно го захраних, бавно и той много трудно приемаше новите вкусове, въртеше се, плюеше дори и плодовите дето уж са сладки. В никой случай не е било обаче след 8-ми мес.  И не остана незахранен де, към днешна дата добре си хапва  Mr. Green
А относно кърменето, няма по- естествено нещо за мен от това. Никога, ама никога не съм мислила, че ще храня детето си по друг начин или ще имам проблем. Ако искате вярвайте, но никога-нито с големия нито сега съм купувала АМ. Така че според мен има голяма доза психическа нагласа и внушение, СИЛА НА МИСЪЛТА му се казва  Wink

Какви ли изненади ни готвят от общината, да са живи и здрави ...

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 20:48 от Lucky*

# 419
Ехооу,добър вечер:)!Липсвах ли ви  Flutter
Много емблематично заглавие има тази тема...
Ма мойте цици са негодни и днес малък Тео разбра що е то пюре.Светнаха му очичките-разнообразие от млякото!!!!
Ядеше все едно винаги с лъжица е ял... Wink
Как сте всички....нещо не успявам да ви чета напоследък.Надявам се всичко е наред с вас и малките септемврийчета!
Добре сме ние...чакаме да свърши зимата!
Яяя да ме светне някой по запознат до кога е хубаво детето да се кърми/да пие АМ?Имам разни колебания вътрешни по въпроса Simple Smile.
Хайде лека и до скоро Peace

Общи условия

Активация на акаунт