К`ви са тез пюрета дет шИ ги ядем, искаме си ние цица на корем!Септемврийки 2012

• 23 890
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
Като се замисля, днес има и нещо положитело - ЯНУАРИ СВЪРШВА най-послеее

# 556
Здравейте, аз искам  да ви попитам вашите бебчета повдигат ли си таза с крачета, имам предвид като лежат по гръб. Напоследък все така прави и то по няколко пъти, чудя се дали не я боли нещо. newsm78
А също така се лигави много и има някаква странна кашлица. Предният път докторът каза, че е от зъбите, но аз се чудя как да различавам. Освен това има страшно много газове, много пръцка. Някой ползвал ли е нещо по-добр от еспумизана?

Силви, според мен е напълно нормално да прави така- нашия бебок даже се изправя целия на крачетата си щом му дадеш ръчички Simple Smile Simple Smile Simple Smile  А за Еспумизана- и аз давах, но действаше само в началото; от Саб Симплекса трудно акаше и накрая купих Инфакол и с него сме супер Simple Smile А хомеопатично мога да ти препоръчам Ентерокинд- и от него съм доволна Simple Smile

# 557
Като се замисля, днес има и нещо положитело - ЯНУАРИ СВЪРШВА най-послеее

hahaha

# 558
Авара, за ЕОН-ците съм готова на дестровтивни мерки  #2gunfire #2gunfire #2gunfire.
Ариел,  Hug разкошна торта, мммм ...браво  smile3501
За кърменето, започнах на поискване, а то стана по всяко време. Последните 2-3  дни цока на 1,5-2 часа  newsm78 Може да е от зъбките. Но си следваме интерал от 2,5-3 часа.
Как ми се излиза, а времето се разлигави  Cry  Егати и пикливото време  Crossing Arms

# 559
Здравейте от мен.
     Аз тихичко да се похваля - два дни под ред спим от 23 до 5. Ама иначе за цял ден спи по 10 минути до половин час на два пъти. Ще видим дали ще продължи така, много ми се иска Simple Smile.
     За ФМ и аз мога да препоръчам Фемина и д-р Врагалева - много съм доволна от нея.
     За хремичката - мисля че трябва упорито да се действа с физиологичен разтвор и да се смучат сополките, при нас така се оправи една доста гадна хрема през декември.
     Деян също си повдига таза, а да не говорим, че се опитва да се изправя сам и то доста успешно - хваща се за ританкита си и се набира. Вчера как сме се смяли с баща му - сложила съм го на възглавница и той се набира нагора да сяда, а баща му го натиска надолу и той се сърди много ама раничко му е още. Simple Smile
     Доставиха ми книжката "101 въпроса за детското хранене" - хареса ми .
     Гледам, че за четене на книги сте си говорили - аз обожавам да чета. Сега докато го кърмя това правя. Миналата седмица прочетох двете книги на Халед Хосейни - "Хиляди сияйни слънца" и "Ловецът на хвърчила" - трябва да ви кажа че съм очарована особено от "Ловецът на хвърчила" - отдавна не съм се чувствала така след прочетена книга. Сега чета "Не пипай тази книга" обаче нещо конспирациите за света ми идват малко в повече - пренаситила съм се Simple Smile.
    Това за сега от мен, че малчо се събуди bombs и трябва да папкаме  baby_neutral

Дааа, книгите на Хосейни са страхотни- и на мен ми хареса много "Ловецът на хвърчила" Simple Smile А тази, която сега четеш- аз прочетох първите 50 стр. и я зарязах...
 Аз сега съм на вълна Нора Робъртс- много увлекателно пише, направо не можеш да оставиш книгата Simple Smile Wink Simple Smile

# 560
Авара, за ЕОН-ците съм готова на дестровтивни мерки  #2gunfire #2gunfire #2gunfire.
Ариел,  Hug разкошна торта, мммм ...браво  smile3501
За кърменето, започнах на поискване, а то стана по всяко време. Последните 2-3  дни цока на 1,5-2 часа  newsm78 Може да е от зъбките. Но си следваме интерал от 2,5-3 часа.
Как ми се излиза, а времето се разлигави  Cry  Егати и пикливото време  Crossing Arms

# 561
За сметките не ми се говори изобщо .... още повече че в НОИ не виждам подаденото уж от ТРЗ и ще има  #Cussing out

# 562
Книгите на Хосейни освен че изчетох на един дъх ми оставиха горчив вкус в устата. Културата която разкриват, така наивно не вярвах че съществува на земята в 21 век. Потрисам се всеки път като си помисля.

# 563
Да ви се оплача. Вчера преди да тръгнем за ваксината, реших да звънна все пак на педи дали е налична. И тя най-тържествено ми обяви, че не правела ваксини,защото имало вече грипнна епидемия, макар и неофициално обявена. Това отлага ваксината поне за 20 дни, а на нас това ще ни е втори прием. Притеснявам се да не е проблем. Още от началото ни тръгна така с отлагане от месец,заради хрема и сега.
А, реших да я попитам какво мисли за захранването. Поне от седми месец бе отговора. Да вметна само, че сме изцяло на АМ. Помислих си, че то и до първи клас има време.
Исках да му види и оченцето,че от два дни сълзи и събира гурелчета,но не правела и посещения. И сега с преварена вода. Имаме буден участник. Изчезвам

# 564
Скай може да не е притеснително това с черните точки, наблюдавай го... Hug преди имахме нещо подобно...мина от само себе си...и даже се чудех дали не е от маслините, които тъпчех...

Ариел потекоха ми лигите по тая торта, страхотна е  smile3521

Рошли браво за желанието и търпението с тези многократни пелени  Heart Eyes

аз да се отчета за януари  Mr. Green всеки ден Вики е бил на разходка (само 1 ден сме пропуснали   smile3504) мисля, че печеля приза за най-често ползван зимен кош на количката  1stroller

# 565
Ей намърда се в класациите бе. Не ти ли стига християнчето. Heart Eyes Hug Бъзикам се разбра се. Браво!
Аз много не вярвам в теорията за промяната на цвета според цвета на храната на майката. Нали все бяло мляко приема.

# 566
Карина, не се шашкай, аз отлагам втория прием съвсем целенасочено вече втори месец. По-добре да е здраво детето, когато се слага ваксина, отколкото да се следва графика, зададен от фармацефтичните компании - това по повод първото отлагане. Докато стигне до ясла (където ще ви трябва да са минали всички ваксини) все ще успее да и ги сложи. newsm08

# 567
Скайче, не съм чела Писмо в бутилка. Намерих я сега в Читанка, Кирчо ще е зареден  Laughing Стискам палци да е инцидентно с акото на Влади. Ти знаеш как да си действаш  Hug

Анхелка, браво на теб, възхищавам ти се  Hug. Аз да си призная, през седмицата много рядко го изкарвам  Embarassed. Не ми стига времето за разходки покрай уроците с Титко, бермудския триъгълник а и често ме домързява.

Иии, много сте гадни, но аз геройски не отворих тортата на Ариел  Laughing. Не правя нищо сладко вече вкъщи. Направо съм в абстиненция, особено посред нощ, ставам, ровя, търся, откачам  Close

От днес, Александър с нова магария, събува си чорапа и го лапа после. А от една седмица спи по корем, много му е гот.

# 568
Анхела, браво на теб ! И на менми се иска всеки ден навън, ама не става с това пикливо време.
Скай, веднъж и малката имаше малко черни точици и педи каза, че не е нещо обезпокоително  newsm78
Малчо днес е многооо крива  smile3516 Утре вали-гърми излизаме, че и на мен ми се стяга душата

# 569
Аз излязох, щеше да ме отвее вятъра заедно с количката и набързо се прибрах - това беше днешното излизане  Whistling И аз не пропускам разходка, освен когато времето не позволява, аа и само един единствен път ме домързя, признавам си  Blush

mariq_muri, на мен приятелка също ми ги похвали и каза, че ще ми даде да ги пробвам ако има нужда.

Марти и аз съм същата. В сладкарницата вече ме познават и много ме е яд, че не можах да стигна днес дотам, че снощи ометох всичко  Mr. Green

Маги само веднъж си повдигна дупето, както си лежеше, но пък като я сложим по корем си го вирва и се набира с ръцете напред като червей. Баща й си умира от смях като я види  hahaha

обещах на ММ да го черпя една ... годишна винетка  Joy
Хаха, Фейт - даваш ми идея за подарък на ММ за РД-то  Joy Освен "Хобит", която вече е купена и едвам го удържам да не почне да я чете, че тогава съвсем ще го отпишем  smile3529

Общи условия

Активация на акаунт