К`ви са тез пюрета дет шИ ги ядем, искаме си ние цица на корем!Септемврийки 2012

• 23 510
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Боже аз се чудя какъв празничен ден имаше предвид mariq_muri.Реших,че е понеже вече е февруари е свързано с наблизаващото  майчинството  ooooh!

кой за каквото си мисли  hahaha hahaha

моето детИ от два дена си смуче парченце сладка ябълка  Mr. Green е няма такъв кеф  Mr. Green

# 646
Добро утро!!!  Heart Eyes

Данаека с мас и невен мажи и смени памперсите, тея на Памперс са ароматизирани и може и от тях да е така, също и от мокри кърпи ако използваш. Почни с други не ароматизирани памперси и не ползвай мокри кърпи и виж може да се оправи  Peace Heart Eyes

Фейт браво на Пламен и ябълка гризе вече, и пюретата харесва, няма да е злоядо детето браво  Heart Eyes

Моята кърма пак е в стачка  Tired цяла нощ става през два часа да яде малкия, вече се побърквам  Whistling . Одеве вече си мислих да му дам АМ ама му дадох от двете да суче, ще видя после в 12.30 може и АМ да му направя та да посъбера повече мляко  Heart Eyes

Белчето то след 6-ия месец се захранва ама всички бебета са различни може и след 4-ия да се започне, всеки сам си преценя  Peace

На всички болни - бързо да оздравяват и да не се разболяват повече  Naughty

Днес в Пловдив няма да вали , ще излизам на парка, че да поспи поне 2 часа в количката малкия, ако има желаещи майки да идват да не съм сама  Mr. Green Heart Eyes

# 647
Да ви кажа,че съм голяма патка. Сутринта се събуждам от кошмар. Земетресение. Докато мисля дали да хуквам с малката се разсъних. Казвам си, то е 6,30, тя ще се събуди в 7,00, подобри да ставам. И какво мислите...детето спа за първи път до 9 часа. Страхотно се минах.   smile3511

На сгъвката, там където е ластика на памперса, се зачервява. Някой бе писал нещо по темата. Ама кой? С памперс сме, сменям ги на всяко хранене, но бърша с кърпички...Какво ще ме посъветвате? Да сменя памперсите, да сменя Судо крема или???

# 648
kanekorso там на гънките като е червено, то не е подсечено не мажи със судокрема, той е ако има подсечено мажи с мас и невен, судото много изсушава  Peace

# 649
Вече си имам Катерачът-2 вкъщи  Shocked такъв тарикат е станал  Shocked
Оставих го в хола на косматия килим за малко и тарикатчето да му дойде на акъла да се хваща за космите и да се изтласква напред  #Crazy
Ако имате такива килимчета ... слагайте ги  Laughing

kanekorso като почистваш с кърпичка добре ли изсъхва после  Rolling Eyes Защо слагаш всеки път крем ... подсечени ли сте? Пробвай като мен да не чистиш всеки път ако искаш  Heart Eyes

Нубче .. днес се чудя дали на вашия или на нашия парк да ида ... че имам и малко магазини да обиколя ... трябва и майчинството да изтегля и на малкия да ида да взема ританки там от магазинчето до църквата  Heart Eyes

# 650
kanekorso там на гънките като е червено, то не е подсечено не мажи със судокрема, той е ако има подсечено мажи с мас и невен, судото много изсушава  Peace
мас и невен? правено кремче ли е? нещо не разбрах...ама нали съм недоспала Grinning

Fate- не е подсечена, ама нали кема уж предпазва и затова...Та какво казваш, да не слагам крем всеки път, така ли? Памперса ще поеме влагата от урината,  newsm78

# 651
kanekorso там на гънките като е червено, то не е подсечено не мажи със судокрема, той е ако има подсечено мажи с мас и невен, судото много изсушава  Peace
мас и невен? правено кремче ли е? нещо не разбрах...ама нали съм недоспала

И аз не мажа всеки път, само ако е акал и вечер след банята, да крема е правен  Peace

# 652
Здравейте Simple Smile. И ние ще започваме захранване от другата седмица, когато правим 5 навършени месеца. Педи искаше от 4.5, но аз си бях решила от 5. Интересно, че каза да започнем с картоф и така цял месец. Разликата да е освен в броя лъжички и в постепенното сгъстяване на консистенцията. В началото с повече мляко да е като боза и намаляване постепенно на млякото докато не стане само картофено пюре с половин чаена лъжичка масло. Не зная обаче дали няма да й писне цял месец за обяд само картоф   newsm78.
Иначе  Фейт отдавна се каня, е отдавна отдавна откакто написа, че имаш екселския файл за захранването да те помоля да ми го пратиш на a_dobrikova@abv.bg. Много ще съм ти благодарна. Поздрави!

# 653
Когато бях ученичка(някъде 10 клас) излизах с едно доста по-голямо момче...и имахме един период(тогава джебчийките бяха плъзнали като хлебарки),качвахме се в автобусите,следяхме ги,слизахме с тях и ги чакахме да сгафят-тогава ги хващахме,понаритвахме и т.н....Вярвайте ми по принцип не съм лош и агресивен човек Mr. Green....та бяхме нещо като батман,спайдермен и т.н.-работихме в полза на обществото..Знаехме къде се събират,там изваждаха портмонета,телефони,всичко което бяха тафили,вадеха парите и изхвърляха ненужното...Ние,обаче,взимахме портмонетата и ги носихме в районното...Колко пъти сме казвали къде се събират джебчийките-никой не ни обърна внимание-имам чувството,че и собственикът на кафето и полицаите бяха в комбина с тях #2gunfire
Joy  Joy  Joy Respect!

# 654

Fate- не е подсечена, ама нали кема уж предпазва и затова...Та какво казваш, да не слагам крем всеки път, така ли? Памперса ще поеме влагата от урината,  newsm78

Ще си цитирам поста от една друга тема  Heart Eyes
Според мен не е нужно ако няма проблем да се маже, но много зависи от кожата на бебето  Heart Eyes

Цитат
Аз да кажа какво правя. Сутрин след ставането задължително мием дупе на чешмата. подсучавам много добре и през деня на всяка смяна на памперсите нито мия, нито мажа с каквото и да било, нито бърша с мокри кърпи. Просто махам стария, оставям го 2/3 минутки и слагам новия.  Peace
Ако се наака през деня отиваме пак на мивката и пак подсушавам много добре, след което пак слагам памперс без да мажа нищо. С две думи аз нищо превантивно не слагам. Когато видя, че е леко зечервен на свивките /случвало се е два, три пъти до сега/ веднага пръскам с Джиндирата и на другия ден все едно нищо не е имало  Crazy Вечерта задължилено баня и процедурата е същата  bowuu

Боелчето ... ама вие сте били направо опасни  Mr. Green

Данелия .. цял месец само картоф  Shocked ... и на мен ще ми втръсне  Mr. Green

# 655
  • София
Като бях бременна миналата година счупих един термометър и мното се уплаших, но ММ го събра като с едно картонче прибутваше всички частици една към друга и се получи малко топче. Дано съм обяснила както трябва.
За пюретата и ние живот и здраве ще сме на купешки, да си призная не ми се занимава с цялата хамалогия, а и с двете деца.....това ще ми е оправданието Heart Eyes
Ей пловдивчанките само ме дразните с това слънце и пролетни температури шъ се метна на колата с челядта и право при вас да ви видя какво шъ мъ прайте Mr. Green

# 656
Фейти, идвай на нашия парк, остави майчинството малко да почине в картата.
Инка ако тръгнеш, пиши да ти задам точни координати.
Фейт екселските таблици може да им направиш снимка от екрана със print screen и после да ги качиш в албума

# 657
Фейт екселските таблици може да им направиш снимка от екрана със print screen и после да ги качиш в албума

Пробвах се, ма нещо не се справих  newsm78
На тези които я пратих и могат да го направят този номер ... може да я качите  Heart Eyes
Ако не, ще ти я пусна на теб ти да го направиш  Hug

# 658
На тези които я пратих и могат да го направят този номер ... може да я качите  Heart Eyes
Ако не, ще ти я пусна на теб ти да го направиш  Hug

Аз може би мога,но ще успея чак довечера Party

# 659
 Wink Фейт честито ти майчинство с ПИК ли си проверяваш в НОИ ,а нашето защо се бави  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт