Откачам. Дариа е болна и е едно търчане, безсъние, чакане , редуване 
Откачам. Дариа е болна и е едно търчане, безсъние, чакане , редуване 
Колко е Т? Пробва ли с амидофен? Ако мога да ти помогна с нещо, с удоволствие ще го направя

Днеска пак доволно обиколих квартала
ама и много работа свърших, дребен се сдоби с якенце за пролетта и една ризка(много на далавера му я взех за 5лв) и вече е готов за летния кош на количката, даже съм определила дата кога ще го слагам 1ви март
Ходих до билла да търся био картофи, че нали имат био щанд ама не ме върза имаше био домати, био краставици и био салата и разни пакетирани био работи и накрая купих обикновени български картофи от пазара (Нубчето каза че колкото по-жълти били картофите толкова по-хубаво и тея ги определихме като много жълти)

верно съм на чаша вино де, но .... 

Лятото ни направи проблем с центрофуката, сменихме ремък и уж се оправи, но днеска пак отказа да изцентруфогира
Изкарва си цялата програма без никакъв проблем и вече накрая кгато трябва да изцентруфогира ... просто върти и изхвъля вода /ама то вече нямам какво да хвърли, та само върти/
Май, май ще разминем с лаптопа на пролет и ще се наложи да взимаме нова пералня 

Наздраве! Как ми се иска едно розе
затова ще му вкарам една биричка. Имам майстор, но си ми далече....
отдавна не съм била в Пловдив

, ама поне спестих малко пари.

Наздраве!

вече при нея ще ходя 

Трябва да мина един съкратен курс при тебе да се науча и аз така 

Има някакъв бъг в системата 
Виж в нета да попрочетеш какво е мнението и за двата варианта и си прецени ако се наложи да вземате пералня, само ако ще си вземате пералня аз бих ти препоръчала да е с горно зареждане(ако няма да я вграждате под плота) че имат две оси и не им увисва барабана както на тези с предно
Аз съм се заканила с ММ като си вземем живот и здраве някой ден жилище да си взема и сушилня и миялна. Препоръчани теми