К`ви са тез пюрета дет шИ ги ядем, искаме си ние цица на корем!Септемврийки 2012

• 23 890
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
Добър вечер:) дундичка заспа и аз да ви почета малко;))) значи тоя мухъл не мъчи само мен #Cussing out първо беше в спалнята, там се справихме с него, но сега е избил и в хола! Аз там и суша дрешките на сушилня и може би допълнително се овлажнява! Търкам и аз с парцал, страх ме е от тези токсични препарати!
За храненето съм сигурна, че всяка една от нас Иска и ще направи най- доброто за детето си! Аз за себе си съм решила, че докато мога ще си приготвям всичко сама!

# 241
И ние ходихме да гласуваме.

mariya2709  rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo    Леле тия космии! Аз вкъщи съм все вързана - ей днес реших да се среша и се чудя как ми остава коса по главата още  #Crazy #Crazy
Охх, на мен преди няколко дни ми се случи! Малката примрънкваше в ръцете ми и аз хоп да я вдигна и я подметнах няколко пъти и тя си върна 'манджата' върху лицето и устата ми  Sick Като се измих после и аз се смях цял ден.

Аз за пюретата в началото съм решила сама да й ги правя - няма все да хвърлям бурканчета, я. И като е в бурканче и пише био, колко е био - и аз мога да купя био от магазина, но поне няма да наблъскам всички 'екстри' в него  Crossing Arms  За плодовите обаче повече ще купувам, че къде ти плод, да го пюрираш и се разваля за минути  Whistling
Inna_78 ама и сън е сънувал ТМ.  hahaha
sky* и ти печелиш и баткото печели  Mr. Green
Прогреса продължава - кърмихме се на чуждо място  Party
И днес най-накрая да сколасам с домашните  newsm79 wash 1ironing 1ironing 1ironing

# 242
Ох,днес спах с малката от 16,00 до 19,45,а тя дори удари 20,00часа. Много ме е яд, щях да ходя след обяд като се върне моя мъж да гласувам.Като стана се оказа,че съм проспала всичко. 
Да ви почерпя макар и виртуално за  вече свършелия  рожден ден на мъжа ми.От гости и спане време не остана за нета.

Темата за храните на бебчовците е много дълга и противоречива.Аз по принцип искам сама да си приготвям храната на бебето.За съжаление обаче нямам нищо домашно.Всичко купувам.Месото и плодовете които купувам от магазина са отвратителни като се почне от най простия картоф,пък камо ли за ягоди,пил.бутчета  и т.н.Така,че ще купувам готови пюрета. Истинския натурален и естествен вкус на продуктите изчезват със селата.

# 243
Добро утро на най-ранобудните или по-скоро най- недоспалите (като мен Simple Smile )
 За захранването аз съм решила да започна към шестия месец и по възможност аз да си приготвям пюренцата- първо картофче, после морковче, тиквичка и т.н. След това продължаваме с плодови, после кашички, и после- ще видим Simple Smile Simple Smile Simple Smile Иначе педито ме караше още след третия месец да давам на бебо сокчета, но аз се поразтърсих в нета и се оказа, че това хич не е подходящо за още неукрепналото бебешко стомахче, понеже сокчето си е киселина...затова е препоръчително да се дават след годинка- аз поне така реших Simple Smile
Хубав ден от мен, че монстърчето се размърда Simple Smile Simple Smile

# 244
Добро утро, вече сме сме нахранени, изпих кафето
снощи си спахме пак нормално от 10 до 7, днес да видим как ще сме, голям студ тази сутрин -8 ужас

# 245
вчера си прибрах във фризера домашна тиква на парченца да има за първите пюрета, после сигурно ще взимам купени

# 246
Добро утро  Heart Eyes

кафенце ...

Скай ... права си, че ние сме държавата, но реално много малко неща зависят от нас. Както всеки казва, ние сме просто шпионки в ръцете на оправляващите и нашия глас минава през едно им ухо и излиза през другото. Така в крайна сметка държанвата си прави каквото иска, а ние се примиряваме  Heart Eyes

Тета ... ЧРД на патерици на ТМ  Hug

Охх, на мен преди няколко дни ми се случи! Малката примрънкваше в ръцете ми и аз хоп да я вдигна и я подметнах няколко пъти и тя си върна 'манджата' върху лицето и устата ми  Sick Като се измих после и аз се смях цял ден.

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ариелче ... и ние вчера имахме АМ и кърмаческа стачка ... почти нищо не е ял  Crossing Arms Heart Eyes

# 247
за косата,мм мисли че оплешивявам,вчера пита една позната като е родила и тя ли така е била че аз скоро нямало да имам коса вече  #2gunfire #2gunfire
пък сестра ми видя четката ми за коса и вика-това е четка с косми,нее-това са косми с четка вътре  Joy Joy

# 248
добро утро.събуждате ли се вече,аз тази нощ се наспах,буди ме само в 2 да яде
как залъгвате бебоците за да не стоят само прави?Алекс иска все да е права или седнала и постоянно се надига и реве,а не мога по цял ден да я нося Confused

# 249
пък сестра ми видя четката ми за коса и вика-това е четка с косми,нее-това са косми с четка вътре  Joy Joy
hahaha hahaha hahaha

Фейт ние винаги го къпем преди баня,но 2-3 дни беше голям рев.Новите храни май ни държат сито,но заедно с млякото след тях.

Не виждам къде е смисълът в това  Mr. Green Joy Joy Joy но те разбрах  Mr. Green

Бели ... айде пак започна да се хвалиш  Crossing Arms Mr. Green браво на малката де  Hug

и по повод храните ... http://www.bb-team.org/hrani

Облаче ... докато го видя и го спирам  Heart Eyes няма друг начин.

ВиЦ  Mr. Green

Лети Баба Яга гола из гората, яхнала метла и насреща й излиза горският магьосник.
- Ти какво, бабиер, да не си изкукуригала?! - изкрещял той - На стари години се мотаеш гола из гората и смущаваш обитателите!
- Това ми е еротичната рокля! - отвърнала му Баба Яга.
- А... - смутил се магьосникът - Ами такова... да беше я изгладила!

tooth tooth tooth tooth tooth

Последна редакция: пн, 28 яну 2013, 08:43 от F.a.t.e.

# 250
Добро утро Hug
Фейт, мерси за кафенцето. Пийнахме го още към 5 и 30. Mr. Green
От днес съм решила малко да се поограничавам с храните, ама ще видим какво ще стане.. Crazy
Тази нощ за последно плакнах око по "пекарната на рудолф" по 24kitchen. hahaha
teta014, честит рожден ден на патерици на мъжа ти. Да е жив и здрав и много щастлив. Simple Smile

Темата за храните на бебчовците е много дълга и противоречива.Аз по принцип искам сама да си приготвям храната на бебето.За съжаление обаче нямам нищо домашно.Всичко купувам.Месото и плодовете които купувам от магазина са отвратителни като се почне от най простия картоф,пък камо ли за ягоди,пил.бутчета  и т.н.Така,че ще купувам готови пюрета. Истинския натурален и естествен вкус на продуктите изчезват със селата.
  202uu

# 251
Добро утро и от мен   Simple Smile
Фейт, мерси за кафенцето  Hug
Тета, честит рожден ден на мъжа ти, да ти е жив и здрав   bouquet
Бебчетата в стачка бързо да се вземат в ръце и да започват да си хапват  baby_neutral
добро утро.събуждате ли се вече,аз тази нощ се наспах,буди ме само в 2 да яде
как залъгвате бебоците за да не стоят само прави?Алекс иска все да е права или седнала и постоянно се надига и реве,а не мога по цял ден да я нося Confused
като е сърдита започвам да и говоря по-превъзбудено, правя и гимнастика, хиля и се, абе с две думи правя се на идиот  и тя започва да ме гледа с голям интерес  Crazy
Хубав ден на всички  Hug

# 252
Добро утро!!!!!!!  Heart Eyes

Фейт страхотно кафенце, как ми се иска да е тук при мен  Mr. Green а аз си пия кафето в комбинация с чай за кърмачки на Хип  Mr. Green Heart Eyes
Много икономичен тоя Пламен от към храна, гледа да не те вкарва в преразход детето  Mr. Green Heart Eyes

Аз нямам проблеми с косата, не ми капе въобще, явно при всеки е различно  Wink

Осмияоблак те все по-любопитни стават и всичко им е интересно, ами ще я разкарваш по малко после като е легнала и нареди играчки покрай нея да им се радва, слагай я в шезлонга там е по-повдигнато и хем от високо ще гледа  Peace Heart Eyes

Фейт от къде ги намираш тия вицове  hahaha hahaha hahaha hahaha

Белли дано все така да си спи малката, няма да ти завиждам вече  Mr. Green Той и моя Тони става в 8 часа наспан, ама преди това се е будил и в 1.30 и в 4 и в 6 часа  Mr. Green Heart Eyes

Днес и следващите три дни го дават много студено, ще се ходи на мола, няма как, колкото и да не ми се иска, не може на вън в тоя студ да го разкарвам детето  Wink Heart Eyes

Хайде, отивам да гладя и после съм свободна за кръгчета в мола  Heart Eyes

# 253
то и ние се лигавим,плезим,приказваме й глупости и гукаме,но тя като си е решила че ще става и едно напъване,набиране..явно я е яд че не може да се изправи.кога ще дойдат тези заветни 6месеца че да си седи и да си играе.ръце не ми останаха,добре че и мм я носи постоянно,а не съм сама

# 254
аз почти цяла нощ не съм спала  ooooh! само яде моето маймунче  Heart Eyes ...и мама му цеди мляко  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт