К`ви са тез пюрета дет шИ ги ядем, искаме си ние цица на корем!Септемврийки 2012

• 23 890
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
аз почти цяла нощ не съм спала  ooooh! само яде моето маймунче  Heart Eyes ...и мама му цеди мляко  Mr. Green

Каго дойде момента с "манджичките"  Mr. Green ще се родиш направо  Laughing Hug

# 256
фейт,ти май вече нямаш търпение?ние хапвахме тиква,после тиква и картоф и добре ги понесе Whistling не ме линчувайте  Blush

# 257
Добро да е,я си пийнете кафенцето,за мен всичкиииите ягодки(нямам търпение да им дойде сезона).
И аз снощи сложих тиква на кубчета нарязана във фризера,че на 10 март се очертава пир с тиква Grinning
Маги предната нощ беше на режим 2ч за ядене,вчера бях като бита с мокър парцал.Днес съм сама с двамата,мисля тая седмица баткото да си е вкъщи.Ставам да правя закуска,пък дано времето после да е като вчера ,за да направим няколко кръгчета.Лек ви ден!

# 258
аз почти цяла нощ не съм спала  ooooh! само яде моето маймунче  Heart Eyes ...и мама му цеди мляко  Mr. Green

Едва ли.. освен да цеди ще има и да готви..
Ха добро утро.. Много готино кайвето тази сутрин.

# 259
фейт,ти май вече нямаш търпение?ние хапвахме тиква,после тиква и картоф и добре ги понесе Whistling не ме линчувайте  Blush

Нямам естествено  Laughing чакам Рошличка да се разберем кога почваме - ще се водим заедно  Sunglasses
... кой ще те линчува, не разбрах  newsm78 Mr. Green

До кога е сезона на тиквата ... до март месец няма ли да има още  Rolling Eyes
Ние на село имаме много, та ако трябва да замръзявам и аз  Crazy

Едва ли.. освен да цеди ще има и да готви..
Ха добро утро.. Много готино кайвето тази сутрин.

Имам на впредвид когато вече спред се цеди изобщо  hahaha та има време  Mr. Green Hug

# 260
Пак попрочетох отгоре, отгоре така, че може да съм пропуснала някое мнение и да се повторя(предварително да се извиня), но исках да кажа за косопада, че си е съвсем нормално. Нормално косата пода по 70-80 косъма на ден, по време на бременност, това почти спира и сега след раждането всичката тази коса (> 20 000 косъма), която не е падала 9 месеца трябва да си падне (при някои започва да пода 2-3 месеца след раждане, при други след спиране на кърменето).

За столчетата за хранене аз мисля да взема това от ИКЕА (http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=1500), все пак е < 30лв. (с таблата = 40лв) ако толкова не става, тогава ще търся друго.
За захранването ще си изчакам до 6ти месец  Sunglasses
Хайде спокоен ден Simple Smile

# 261
така е  Hug трудно е, онзи ден говорих с приятелка, сега е отбила, 1г и 8 месеца е кърмила  Grinning ще видим аз докога ще издържам  Heart Eyes аз съм кърмена 4 месеца, така, че вече подобрявам семеен рекорд  Mr. Green

# 262
аз съм кърмена 4 месеца, така, че вече подобрявам семеен рекорд  Mr. Green

И аз и брат ми по два месеца, та аз и на толкова не се надявах, че ще имам още кърма  Crazy

yael стлчето изглежда добре, но не е ли малко нестабилно  ... а и трябва да го ползваш когато сядате вече напълно Thinking Виждала ли си го на живо? Защо не погледнеш нещо в Продавалника - за тези пари все ще има нещо интересно  Heart Eyes

# 263
Добро утро Simple Smile
Аз си пийвам кафенцето, а дребен си играе до мен. Нещо голям студ навън и май няма да види разходка няколко дена. За сметка на това ще си наваксам с домашните задачки Simple Smile
И да се оплача никъде из квартала не намерих бурканчета и реших, че явно ще трябва да си изям зимнината за да имам бурканчета Simple Smile Ама как ще изям толкова бързо няколко бурканчета сладко и лютеница нямам идея Simple Smile Намерих две бурканчета мухлясала вече лютеничка в хладилника така, че имам напредък Simple Smile
Да запитам мамите които излизат с кенгуру, как си обличате бебето за навън? Тъй като няма как да го завия и се чудя как да стане номера да е хубаво и дебело облечен, че имам две кратки разходки да направя до два близки магазина днеска и не ми се вади количка и така нататък.
За храненето на децата, аз се надявам до 2 3 годишен да го опазя от баш боклуците, а като стане по-голям сам ще си реши какво му е вкусно и какво предпочита, естествено всичко с мярка, неможе да се закусва със Зрънчо, но ако му харесва не мисля че е проблем да си хапва по малко когато е навън. Аз изхождам от позицията на много злоядо дете, което цял живот някой кара да яде някакви неща които не обича. Мисля че всеки има право на вкус и това не е нещо което се възпитава, аз обожавам сладко немога да изкарам ден без да хапна сладичко, докато майка ми, която се предполага че ми е възпитала вкуса, не яде сладко и един бонбон да хапне и после и държи влага два дена. А за качеството на храните просто е под всякаква критика, аз вече не помня на какво имаше вкус киселото мляко или истинското сирене и кашкавал, вече си купувам такива които просто са ми вкусни. Честно казано от много години знам какво има в кренвиршите ама са ми толкова вкуснии и си ги хапвам с кеф Heart Eyes
Охх май много дълго стана Simple Smile

# 264
Добро утро Simple Smile
Аз си пийвам кафенцето, а дребен си играе до мен. Нещо голям студ навън и май няма да види разходка няколко дена. За сметка на това ще си наваксам с домашните задачки Simple Smile
И да се оплача никъде из квартала не намерих бурканчета и реших, че явно ще трябва да си изям зимнината за да имам бурканчета Simple Smile Ама как ще изям толкова бързо няколко бурканчета сладко и лютеница нямам идея Simple Smile Намерих две бурканчета мухлясала вече лютеничка в хладилника така, че имам напредък Simple Smile
Да запитам мамите които излизат с кенгуру, как си обличате бебето за навън? Тъй като няма как да го завия и се чудя как да стане номера да е хубаво и дебело облечен, че имам две кратки разходки да направя до два близки магазина днеска и не ми се вади количка и така нататък.
За храненето на децата, аз се надявам до 2 3 годишен да го опазя от баш боклуците, а като стане по-голям сам ще си реши какво му е вкусно и какво предпочита, естествено всичко с мярка, неможе да се закусва със Зрънчо, но ако му харесва не мисля че е проблем да си хапва по малко когато е навън. Аз изхождам от позицията на много злоядо дете, което цял живот някой кара да яде някакви неща които не обича. Мисля че всеки има право на вкус и това не е нещо което се възпитава, аз обожавам сладко немога да изкарам ден без да хапна сладичко, докато майка ми, която се предполага че ми е възпитала вкуса, не яде сладко и един бонбон да хапне и после и държи влага два дена. А за качеството на храните просто е под всякаква критика, аз вече не помня на какво имаше вкус киселото мляко или истинското сирене и кашкавал, вече си купувам такива които просто са ми вкусни. Честно казано от много години знам какво има в кренвиршите ама са ми толкова вкуснии и си ги хапвам с кеф Heart Eyes
Охх май много дълго стана Simple Smile

Рошли, какви по-точно буркани ти трябват?

# 265
Добър ден
Рошли- ся се сетих, ако ти събера само бурканчета, от пюретата, които купувам и си вземеш само капачки за тях \мисля,че в кауфланд продават\ няма ли да стане? Иначе малки бурканчета, може да питам мама, мисля че на село имаме доста и ще ти донеса
Скрит текст:
остават 51 дни до ПРОЛЕТТА

# 266
По БНТ говорят за храненето на деца Simple Smile

# 267

И ние така, ама директно от бара  breastfeeding  smile3507
И май се опитвам да се разболявам и аз, почва ме някаква кашлица  Tired
Мерси за кафето.
Тета, честит рожден ден, желая ти много здраве и щастие   bouquet

# 268
Зори мисля че пюренцата са с различна резба, а аз нали искам да ги стерилизирам и трябва хубаво да хваща капачката Simple Smile Иначе капачки си намерих даже и в нашето левче, но ми трябват още поне 4 5 бурканчета Simple Smile Ако се сетиш като си ходите към село за бурканчета може да вземеш някое друго Simple Smile Ша почерпя като се оправи временцето или ако излезем да молираме:)

# 269
Аз запазвах бурканчетата от купените пюрета (купувах месни пюрета, защото нямаше как да си набавя заешко, пуешко и пилешко, и инцидентно други покрай разни пътувания насам натам) и после ползвах бурканчетата, за да съхранявам в хладилника домашно сготвените манджи smile3503 Без стерилизация могат да издържат 2 дни в хладилника.

Общи условия

Активация на акаунт