БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 105

• 77 156
  • 716
  •   1
Отговори
# 570
Mr. Green Mr. Green направи още едни кокичета  Hug
изглеждат чудесно и в двете картончета  Hug

И аз това щях да ти кажа  Peace

Днес голямо бродене му направих и се върнах с една чудничка рамка размишлявам как да я напълня и с какво Heart Eyes

Сестра ми иска нещо да и бродирам и сега съм в размисли и страсти  Rolling Eyes какво ли да е, що ли да е  newsm78 Искам нещо весело и закачливо. Идеи? Смятам да напълня рамката с бродериики, има 3 прозорчета и е светло синя.

# 571
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Днес голямо бродене му направих и се върнах с една чудничка рамка размишлявам как да я напълня и с какво Heart Eyes

Сестра ми иска нещо да и бродирам и сега съм в размисли и страсти  Rolling Eyes какво ли да е, що ли да е  newsm78 Искам нещо весело и закачливо. Идеи? Смятам да напълня рамката с бродериики, има 3 прозорчета и е светло синя.

овца?

има си другарче гушкав мечо и зебричка

а колко големи са прозорчетата?
имаше едни плетящи яребици, много ги харесвам  Blush бухалчета на клонче, могат да се разделят по едно впрозорче. цветя някакви  Hug

допълвам с малко нимуе Simple Smile

тези могат да се разделят по едно в прозорче Simple Smile и ще се теглят

тези ми харесват даже повече, но са зелени  Hug

Последна редакция: сб, 16 фев 2013, 17:58 от st. Dobri

# 572
Хайде дайте си мнението - в бяло картонче ли да сложа кокичетата или в зелено!?  Thinking
Скрит текст:
Аз съм за зеленото.
Елка, ще ти напиша на лични телефонния номер на момичето от Варна, което прави картончетата. Може да й се обадиш и да й обясниш че нямаш регистрация във ФБ и по телефона да уточниш какви цветове картички искаш и с какви отворчета. Релефите също може да уточниш какви да бъдат.

# 573
Елка, много сполучливи и свежи рамки! Харесват ми много!
Хайде дайте си мнението - в бяло картонче ли да сложа кокичетата или в зелено!?  Thinking
Скрит текст:

На мен повече ми харесва в зелено картонче, но ти си решаваш!  bouquet

# 574
st. Dobri, отворчетата са 3 горното е като за картичка правоъгълно, но полегнало, така, че овцата няма да стане  Laughing иначе е много сладка, а от долу има 2 малки прозорчета  Laughing

# 575
  • sf
И на мен кокичетата в зелено картонче, повече ми харесват.
А какво толкова му се опъвате на тоя фейсбук  Joy

# 576
  • Троян
Първо да кажа ,че на мен по-ми харесва в зеленото картонче Peace
И за Реа    незнам тези моряци като размер как са,но има доста от серията ако ти харесват(нали сте морски хора Wink  

и още нещо

# 577
  • София
На мен повече ми харесват кокичетата в бялото картонче (макар че на снимката доста розовее), някак си по-свежи ми стоят. А може и заради релефчето с цветя да е така  Hug

# 578
Благодаря за мненията, дами  ... ще се шият още кокичета!  Hug  bouquet

# 579
  Здравейте, дали сте бродирали детско одеало на Дименшънс? Моля споделете впечатления? От фирма Герика ли поръчвахте?

# 580
Дименшънс съм поръчвала само от 123stitch.com
След малко ще кача снимки на това над което се трудих през последните дни- моята интерпретация на тема меланжиран конец.
С фара на Дим стигнах до средата

А това е коледния гоблен на Радослав без контур и фр. възли. Надявам се след няколко дни да ви го покажа напълно готов.

Това е с меланжиран конец, като преливащия ефект е на редове от панамата

А тези също са с меланж, но преливащия ефект е на елементи от бродерията

Има и още две, за които успях да намеря подходящи картончета. Най- странното е че сигурно имам над 50 свободни картончета и не можах да намеря подходящи измежду тях- или цвета не ми харесва, или релефа, или отвора не пасва

Ших до последното конче меланж и затова на някои от розичките съм съкратила част от схемата.

Последна редакция: сб, 16 фев 2013, 23:44 от Роси 123 (люска)

# 581
Роси 123 едно огромно браво за малкия  Hug . Въпреки, че много отдавна не съм писала редовно ви следя и ви се възхищавам момичета  Crazy newsm51 newsm51

# 582
  • Троян
  Здравейте, дали сте бродирали детско одеало на Дименшънс? Моля споделете впечатления? От фирма Герика ли поръчвахте?
Аз не съм бродирала такова,но ми изглеждат много сладки,те са щампа и предполагам ще приличат на онези сезони ,които се коментираха скоро.Аз също ка Роси  Дименшънс съм поръчвала само от 123stitch.com

# 583
Здравейте, страхотни неща както винаги Simple Smile .Аз нямам време да шия откакто се роди малката, но ви чета когато мога. Имам една молба, можете ли да ни подкрепите в един конкурс:
http://www.facebook.com/nai.foto.dete?sk=app_314315191998306&app_data=4091
Благодаря ви предварително   bouquet и извинявайте че ви занимавам с неща които не са свързани с гоблените.

# 584
Здравейте,момичета.Доста отдавна не съм писала тук,но почти не ми остава време за нищо,а за шиене най-малко.Искам да помоля за схемите на двата гоблена на Милена стил-Испанско лято и Испанска есен.Благодаря преварително.

ya_ya_ya@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт