MAC & Sephora - 10 тема

• 37 880
  • 723
  •   1
Отговори
# 420
Смуси, може би в другия Прити Шоп. Сефора казаха, че уж другата седмица пак го чакали. Къде още продават Шанел?

Момичета, моля за отговор за един "четков" въпрос.
Ако реша да инвестирам в комплект МАС четки и започвам от нулата, дали тези биха били добър избор:

очи: 219, 224, 239, 213

лице: 109, 116, 150, 168

И колко биха ми излезли финансово?  Money

bouquet

# 421
  • София
Аз днес търсих хайлайтъра на Шанел в Прити шоп, Дъ мол, но го нямаше още в 11 часа сутринта. Дали имам шанс някъде другаде да е останал или не?
Помоли от Прити шоп да ти потърсят в другите си магазини в страната. На мен така ми изтеглиха Коледната пудра на Шанел от Пловдив. Hug Дано ти я намерят.

# 422
  • София
От Прити шоп са големи сладури - още чакам да ми звъннат, че са заредили пролетната колекция на Шанел  hahaha Сложиха ми листчето с името и номера при "важните неща"  Joy

Епона, според мен при наличието на 239 абсолютно можеш да пропуснеш 213. Също така не си споменала 217. Ако искаш вместо нея да вземеш 224 - мисля, че 217 е по-хубавата четка.

От тези за лице - 168 абсолютно се обезмисля щом искаш 109 и 116.

За цените не мога да помогна. Ако искаш пробвай в търсачката. Тези за очи са средно 45-50 лв. Тези за лице около 60-70 лв.

# 423
  • Torino,IT
Въпрос за тези които ползват течни хайлайтъри как ги нанасяте на лицето, смесени с фон дьо тена, над него там където искате да осветите, или без нищо отдолу, само върху базата/крема да речем Thinking

# 424
  • Пловдив
Пудрата на Шанел в Пловдив вече я няма.Днес ходих да си взема молив сенките на Диор от пролетна колекия и попитах дали все още е налична.Още вчера е свършила. Peace

За първи път си сложих сенки с частици на очите- и така се харесах! Направо се изненадах от себе си Party  Купих си това в черно - видя ми се лесно за лаици като мен - от едната страна е дебел молив ,а от другата е с частички и сложат ли се двете едно върху друго резултата е чудесен Grinning
Коя беше най харесвана база за очи да се обзаведа и с нея Mr. Green

# 425
Тези моливи са много хубави. Аз пробвах всичките, но харесах розовия.

Течен хайлайтър нанасям самостоятелно, върху крем.

# 426
  • Пловдив
Денси,имаш ли наблюдение върху тези сенки- много ми харесаха частичките в тях.В нейкед палитрата пак ли така са с частички или по скоро са седефени? Искам да си взема нещо ,но още съм несигурна Blush

# 427
Има ли в момента Нейкид в Сефора?

# 428
  • Sofia
Да, вчера имаше 7-8 палитри Peace Взех да им се чудя и аз Crazy

# 429
Готово,направих публикацията за ружа на NARS. http://coquelicotta.com/?p=3454

Алена,цвета не е слива,всъщност на предната снимка съм затворила светкавицата,за да могат ясно да се види големината на брокатите.Вече,в публикацията съм ползвала флаш и се вижда всъщност розовеещия нюанс на ружа.Има и лека праскова,която обаче на моята кожа въобще не личи.На мен ми е сред много любимите,честно казано.

# 430
Денси,имаш ли наблюдение върху тези сенки- много ми харесаха частичките в тях.В нейкед палитрата пак ли така са с частички или по скоро са седефени? Искам да си взема нещо ,но още съм несигурна Blush

Не тези от новата колекция не съм ги пробвала, защото имам много такива цветове и не ми трябват. Kикакво внимание не им обърнах освен да видя цветовете. Не съм ги пробвала. Ще го направя обаче тези дни. Hug
Ниана, обаче ако не се лъжа ги купи и може да сподели подробни впечатления след носения.
Вземай Нейкид, мен ако питаш, много е добра. Peace

Beautyholicа, благодаря ти много за ревюто! Hug  bouquet

# 431
Здравейте момичета  Simple Smile Аз днес си взех Нейкед палитрата от Сефора..Повечето цветове са с блестящи частички, има само 2-3 цвята, които са по матирани..Към палитрата има четка и основа за сенки.

# 432
Ел, много ти благодаря за съветите. В такъв случай може би за очите остават 117, 119 и 239, а за лицето 109, 116 и 150. Дали ще е добре така?

# 433
Да, взех си ги  Heart Eyes
Много нежни, бях чела ревю, че сложени с мокра четка седят още по-добре.
ОЩе не съм ги носила обаче, окото ми е синьо(посинено)  ooooh! и тези дни съм принудена да съм в синьо-лилави тонове.

# 434
Ох спомням си дистанционното и малкия сладур! Heart Eyes
Да пишеш като ги носиш моля. Hug

Общи условия

Активация на акаунт