MAC & Sephora - 10 тема

• 37 321
  • 723
  •   1
Отговори
# 720
Милион пъти сме обсъждали, че има голяма разлика между политиката на магазините тук и политиката в САЩ  Peace

Денси, аз само на ръка пробвах ББ-то на Диор, но ми направи добро впечатление. Първоначално сложих повечко, но се разнесе добре и ефектът беше страхотен. Ще поискам и аз мостра. Дадоха ми мостра на ББ-то на ЕЛ, ще го пробвам тези дни.

А за цените на Шанел направо ме шашна! Не само са го прекалили, а направо са се оляли   Naughty

Има и други увеличени цени, според моите спомени и според думите на продавачка в БЗ. Червилата Волюм на YSL например вече са по 61 лв. Сигурна съм че бяха около 58 лв.а може би дори и 54 лв.
При Диор също има увеличения.
На Кларинс 4-ката е 77 лв. Коледната беше мисля по-малко.

ББ на Диор не е много покривен и затова на мен ми харесва толкова. Не търся и не харесвам покривност. Освен това има три цвята и може да се подбере най-подходящия. С помпа е и има тестури. Струва 78 лв.

Позната консултантка днес ми препоръча тройните сенки на Шисейдо, като супер качествени. Пробвах ги няма никакво ронене, мазни са и наистина са супер наситени. Харесах тройката  розово, жълто и зелено. Много хубаво се намазват на кожата и имат страхотни шаймъри.

# 721
  • София
Densi, точно тази тройка имам и беше любов и покупка от пръв поглед, за която никога не съжалих.
Въпреки нетрадиционните цветове (поне за мен) е много носима и преливането е много лесно.

# 722
Ох имам 01 и драконовите метеорити, чудя се имам ли нужда от новите лимитки  Thinking
Днес обаче помирисах новия Лорански парфюм Манифесто и направо се влюбих, уникален е  Heart Eyes
Може ли някой да провери цената му в Сефора, в БЗ 50мл е 166лв

# 723
Същата е цената му предполагам. На мен пък хич не ми хареса този парфюм.

Руми, благодаря за споделенето. Heart Eyes Hug  bouquet Нуждаех се от мнение на човек, който ги е ползвал за потвръждение но високото качество. Не че имам съмнения в Шисейдо, но все пак.

Новата тема.

Последна редакция: сб, 16 фев 2013, 21:25 от densi

Общи условия

Активация на акаунт