MAC & Sephora - 10 тема

• 37 354
  • 723
  •   1
Отговори
# 705
В кой сайт продават  Chantecaille

# 706
Новата спирала на Шанел е вече в Сефора. Струва 60 лв. Няма нищо друго ново с изключение на нови по-високи цени при Шанел, което мен лично много ме разочарова. Ружовете са скочили от 74 на 81 лв. Има и други увеличени неща.

Новата колекция на Кларинс на мен въобще не ми хареса и дори намалението ми, не ме изкуши да взема нещо. Сенките исках да ги видя, но не са нищо особено, ако си имаш такива цветове, а аз съм с много.

Пообиколих парфюмериите и къде, къде в Мас! Взех си най-после сините, минерални сенки и съм много доволна.

# 707
  • Отвъд алеята зад шкафа
На Диор са пуснали нова розова пудра libre, преди имаше една със златисти частици, тази е със сребристи, но без никакво покритие, само блестулки. Аз първо й се хвърлих като я видях, че е розова, дори първа пробвах тестера, но....блескулки си имам и не я взех.

# 708
И на мен не ми хареса розовата пудра, обаче ББ крема им е много добър за моята кожа. Като изхабя тестерите си най-вероятно ще го взема, защото прави лицето ми чудесно. Понякога, вярно много рядко, но ми се приисква да нося ББ крем.

# 709
  • Torino,IT
О, ужас, досега рових в Хародс, има чудесни неща....слончето обаче го няма, видяхте ли новата пудра на ЕЛ тази със цветните декорации на Аеринс,  направих пробна поръчка, излиза ми 65 лири крайна цена. Защо ли ми трябваше да влизам там.
Има ли шанс да заредят с тези продукти и останалите страни? В Англия има всичко, не ги е срам Rolling Eyes

# 710
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За тази пудра на Аерин става въпрос,нали? http://www.esteelauder.com/AerinBeauty/spp.tmpl?CATEGORY_ID=CAT1 … DUCT_ID=PROD25171

Загледах я преди дни,слагах в кошницата,махах...в крайна сметка не я купих,но определено е голяма красавица.Всъщност,златистата нишка се губи на 3тото,4тото ползване,останалите цветове от принта също изпадат бързо.

# 711
  • в 1001-та нощ
много красива  Heart Eyes

# 712
  • София
Бях в Сефора вчера и надникнах съвсем набързо от любопитство за новите метеорити.

Е, тука говорите за големи розови топчета и пр, ама що не казвате, че това е джъмбо кутия, а?! ooooh!
'Ма то това не е кутийка, ами кутиище за метеорити и топчетата не са топчета, а топки, направо!!!! Crazy
Ами гледахме грамажа, ми той е почти двоен на стандартните!
Впечатлена съм! ooooh!
Поисках си едно топче, най-невинно, но бях отрязана на секундата! Blush
Имат много видими блещулки, обаче, което не се връзва с моята визия за дискретност.
Това е продукт, който направо крещи: Вижте ме, имам метеорити, не, ами астероиди по лицето! Mr. Green Joy
Но кутията, размера, вида им, като цяло определено могат да донесат много радост на сетивата! Wink

# 713
  • Отвъд алеята зад шкафа
И на мен не ми хареса розовата пудра, обаче ББ крема им е много добър за моята кожа. Като изхабя тестерите си най-вероятно ще го взема, защото прави лицето ми чудесно. Понякога, вярно много рядко, но ми се приисква да нося ББ крем.

Изобщо не се сетих да погледна ВВ крема на Диор, изобщо съм изключила, че вече има ВВ кремове и във високия клас. Но пък имах доста време в МАС и пробвах техния ВВ. Имат го във вариант за суха и за мазна кожа. За суха е в кутийка тип пудра. Доста мазен ми се видя и покривен. Хареса ми, но нямаха наличен моя цвят. Някой ползва ли такъв да сподели как е?

Навсякъде питах за ТФ и Черната орхидея, обаче няма, само в бутиците го имало. Консултантката на ЕЛ в Дъглас 20 минути ми обяснява на висок поетичен тон колко страхотен парфюм е, че това е парфюм, който показва индивидуалността на една жена, в този смисъл няма сезон (на моя въпрос дали става за лятото)  Mr. Green Определено ми се възбуди любопитството. Само да не се окаже, че е от парфюмите, които аз за мен характеризирам като парфюми за възрастни жени (тежки, които те душат за гърлото и цял ден не можеш да изкараш парфюмните молекули, които си вдишал от носа си  Sick) Аз не съм критерий за вкус към парфюми обаче, защото не харесвам всепризнати аромати.

# 714
Искаше ми се нещо към сенките на Пучи. Денси, а цвета на брозъра наситен ли е, дали ще си личи лятото на по-загоряла кожа? Че аз лятото хващам тен, дори и да се пазя. Не че ще го открия някъде, ама да знам. Mr. Green
Наситен е да и позволява голямо напластяване. Ще можеш да го носиш дори и при тен и стои много хубаво. Търси го в нета със сигурност някъде е останал. Hug  bouquet

Навсякъде питах за ТФ и Черната орхидея, обаче няма, само в бутиците го имало. Консултантката на ЕЛ в Дъглас 20 минути ми обяснява на висок поетичен тон колко страхотен парфюм е, че това е парфюм, който показва индивидуалността на една жена, в този смисъл няма сезон (на моя въпрос дали става за лятото)  Mr. Green Определено ми се възбуди любопитството. Само да не се окаже, че е от парфюмите, които аз за мен характеризирам като парфюми за възрастни жени (тежки, които те душат за гърлото и цял ден не можеш да изкараш парфюмните молекули, които си вдишал от носа си  Sick) Аз не съм критерий за вкус към парфюми обаче, защото не харесвам всепризнати аромати.
Не обръщай внимание на думите на Силва. Тя е винаги поетично патетична, но е супер сърдечна дама и гримира добре. Много говори обаче и е поради тази причина я смятат за леко странна.
Няма да ти хареса парфюма. Peace Сигурна съм!
Не става за лято, освен за откачени парфюмани като мен, в някоя по-хладна, морска вечер със силен, морски вятър.
Парфюма е супер тежък и с мъжки нотки. Не задушлив, ами ултра и е супер траен.

Последна редакция: сб, 16 фев 2013, 18:11 от densi

# 715
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Поисках си едно топче, най-невинно, но бях отрязана на секундата! Blush

Абсолютна селения.Нали за това са тестерите,за да отсипват и дават на хората.На мен вече 2 пъти ми дават по 12-13 топчета,като първия път сами ми предложиха.Ако всеки път си искам,че аз цяла кутия и повече ще събера защо от тестери.

Преди няколко дни в Сефора,на щерката й дадоха мостри от всички парфюми,с които се пръска,докато си пазарувах.Бях изключително впечатлена,че консултатка след нея върви(5 годишна фъстъчка,която стига само до първия стелаж на редицата с парфюми) и отсипва във виалчета.После дойде при мен с една торбичка,усмихна се и каза 'Подарък от Сефора за малкото момиченце'.Е,как да не се върнеш?

# 716
  • София
Милион пъти сме обсъждали, че има голяма разлика между политиката на магазините тук и политиката в САЩ  Peace

Денси, аз само на ръка пробвах ББ-то на Диор, но ми направи добро впечатление. Първоначално сложих повечко, но се разнесе добре и ефектът беше страхотен. Ще поискам и аз мостра. Дадоха ми мостра на ББ-то на ЕЛ, ще го пробвам тези дни.

А за цените на Шанел направо ме шашна! Не само са го прекалили, а направо са се оляли   Naughty

# 717
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Какво им е различното,абсолютно един и същи са.Щом са сложили тестери из парфюмериите,значи са за проба.Друг е въпроса,че едните се стискат,а другите са ларж.

# 718
Денси честити сенки на МАС  Hug.То тия дни - като нищо ново и интересно няма    Rolling Eyes  ooooh! освен да си взема и аз нааай- после зелените. Blush Mr. Green

Замислих се и аз за ВВ кремовете  newsm78.Въобще не съм впечатлена  Naughty- но пък от по- скъпия клас може и да пробвам.По принцип покривни ли са ? Защото аз обичам да ми е покривен фон дьо тена.Или въпроса ми не е за тук  Blush?

# 719
  • Отвъд алеята зад шкафа
densi Силва е много готина, но наистина доста говори и то образно. Тя е малко в другата крайност на незаинтересованите консултантки с навирени носове. Но е приятна. Иначе за черната орхидея - много интересно звучи определено, иска ми се да ми хареса. Преди години, когато пуснаха кафявата Омния, помирисах я и направо ми се догади, казах, че това е най-лошият парфюм, който някога съм помирисвала и определено го сложих в графата за "баби"  hahaha Мина известно време, пак го помирисах и....влюбих се. До ден днешен си го купувам, макар че вече почти не може да се намери. Нося го и през лятото и ми се струва супер нежен. Та....знае ли човек  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт