MAC & Sephora - 10 тема

• 37 322
  • 723
  •   1
Отговори
# 675
Денси   smile3501 - уникално описание на Черната орхидея! Прелъстяващо!
 Много моля на гримовата среща някой да го донесе, защото вече съм влюбена!!!  Heart Eyes

# 676
  • Пловдив
Денси,страхотно пишеш,с любов! За съжаление аз нямам удоволствието да познавам парфюма,но бих си го купила само по това твое описание Hug Hug Hug

Алиена,пудрата на Шанел наистина е неудобна за носене,но за това пък е много добра.До сега не ми се е налагало да я поправям.Може би лятото,но не мога да съм сигурна. Hug

# 677
  • София
Много моля на гримовата среща някой да го донесе, защото вече съм влюбена!!!  Heart Eyes

Ще го донеса. Ти си носи нещо за отсипване Simple Smile

# 678

Ще го донеса. Ти си носи нещо за отсипване Simple Smile
smile3525 newsm51 Обичам те!

# 679
навярно ще Ви  досадя с въпроса си, но newsm78 newsm78
не се гримирам,само спирала и глос, но напоследък, четейки Ви ми се ще да се сдобия с Метеоритите
ще мога ли да ди ползвам директно върху крема за лице, беъ д асе мацотя с бази и т.н.

# 680
  • в 1001-та нощ
да  Peace

# 681
а пак аз Winkкои Метеорити да взема/чета че тези, новите, големките топченца, нещо не Ви очароват-да поръчам от feelunique.com  или тук от Сефора

# 682
  • в 1001-та нощ
преди да купиш е хубаво да пробваш и да си сигурна, че това искаш  Blush

# 683
да, определено, но имах впредвид дали са трудни за носене newsm78 и нанасяне, тзй като не сзм много н а"ти" с гримирането

# 684
  • в 1001-та нощ
според мен не са трудни, но е хубаво да намериш правилния начин за себе си - с какво да ги нанасяш, как, над какво и кои точно да избереш  Heart Eyes

# 685
да, определено, но имах впредвид дали са трудни за носене newsm78 и нанасяне, тзй като не сзм много н а"ти" с гримирането
Не са въобще трудни нито за поставяне, нито за носене! Препоръчвам ти да вземеш оттук от редовната серия Тейнт Роуз 01. Най- добри са за мен, а познавам отблизо абсолютно всички излезли от няколко години насам. И розовите са хубави, но са по- трудни за нанасяне, защото ако прикалиш както направих например аз днес, може да се получи кофти розов нюанс. Нанесох ги сутринта, както обикновено върху крем за лице, но преди това разтърсиха здраво кутията, за да се получи вътре прах и колежките ме питаха дали случайно съм вдигнала кръвно и да ми е лошо, защото съм червена. По изтрих се и разбрах, че е от розовите Метеорити. Може да се прекали с тях. Hug

# 686
  • гр.Добрич
Според мен е до кожа. Както споделих преди няколко дена, имах път към Варна и така надъхана се засилих да пробвам тези нови Метеорити. Специално заради тях не сложих фдт или пудра на лицето. Никакъв ефект не видях от тях и ми стана едно кофти, че си бях наумила да ги купя. Другият път ще пробвам върху база как ефект ще имат.  Моловете светлината е ужасна. Ако можеш да пробваш на дневна светлина е най-добре.

# 687
  • София
Съветът на спинки за дневната светлина е важен - не купувам нищо само от харесване в магазина. Винаги излизам на нармална светлина, за да преценя  Peace

# 688
Аз обикновено взимам моя приятел с мен и ако той одобри купувам, вярвам в неговия вкус.  Blush

# 689
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Браво за ревюто,Денси.Вярна на себе си и Том Форд.

От мен - една разкошна циклама на Ив Сен Лоран  Heart Eyes .Харесва ли ви? http://coquelicotta.com/?p=4208

Общи условия

Активация на акаунт