MAC & Sephora - 10 тема

• 37 365
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
Днес разбрах,че и в България ще се пращат кутии от типа на Глосибокс и много се зарадвах.Няма да пропусна и тях. Mr. Green

Може ли повече информация?  Hug

https://www.facebook.com/PrettyboxBulgaria  Peace

# 661
Аз си търся червило по снимка  Crazy и си харесах МAC Blooming lovely, но гледам, че е от някаква стара серия. В момента дали има подобен цвят от сегашна колекция?
Ето го цвета: (редактирах, че май не се виждаше)
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 18:53 от شادی و عشق

# 662
  • София
DIOR NEW ADDICT GLOSS COLLECTION & SPARKLING SHINE NAIL POLISHES

# 663
Днес разбрах,че и в България ще се пращат кутии от типа на Глосибокс и много се зарадвах.Няма да пропусна и тях. Mr. Green
Може ли повече информация?  Hug
https://www.facebook.com/PrettyboxBulgaria  Peace

Благодаря ти  Hug

# 664
Честно казано 25 лв. за тази кутия ми се струват много за България. Вместо 2 кутии можеш да си купиш  червило или спирала от висок клас. Извинявам се, че коментара ми не е много в тази тема.

# 665
как мога да започна нова тема...?

# 666
Каква нова тема би искала да започнеш?

Е едно мое ревю на Черната Орхидея на Том Форд за парфюманите, стр.58-59.
http://issuu.com/duendebg/docs/february2013

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 18:22 от densi

# 667
  • USA, Steak State
Диорите ми изглеждат обещаващи, ще чакам суочове на лаковете. Харесах си и 1-2 глоса.

# 668
  • Torino,IT
Честит имен ден на всички именички в темата, влюбени или просто празнуващи Hug  bouquet
Днес съм много щастлива, мъжът ми ми подари желето на Ести, отидохме заедно в магазина, че той не знаел дали ще се справи  Joy та си взех и бленувания лак Insatiable, много нежно лилаво, сега ми харесва още повече.
Видях че са заредили колекцията на Шанел , тази която Elle-même показа преди време със синята гама сенки и моливи, The New Lash Look, четворката сенки не ме грабна нито като наситеност  нито като гама цвят на синьото, но двата нови цвята Illusion d'ombre са страхотниа:peace:
На връщане минахме и през Мак да взимам направо Brick o la, убедена че това е моето червило след гледане на суочове е нета, пълно разочарование, но Cosmo за което бях абсолютно сигурна че няма да ми пасне като цвят и че ще ми е прекалено розово направо ми заспа Shocked
Та вече се убедих и аз че оттук нататък само пробвам в магазина, особено що се отнася за червила и ружове.
Приятна вечер на всички Party Grinning

# 669
densi, страхотно!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 670
Благодаря много! Hug  bouquet

Аз също чакам желето на ЕЛ да пристигне в България.

# 671
Каква нова тема би искала да започнеш?

Е едно мое ревю на Черната Орхидея на Том Форд за парфюманите, стр.58-59.
http://issuu.com/duendebg/docs/february2013

Чудесно е Densi!  Hug

# 672
Денси, страхотно и абсолютно вярно описание!

# 673
Искам да си взема пудра, матираща, с лек цвят цвят, средна покривност. Бях се спряла на голямата кутия на Шанел, но май предпочитам да мога да я нося с мен. На Мак сте коментирали за една хубава с такива функции, но не се сещам коя е. Или друга марка  newsm78
Дайте предложения  Hug

# 674
Искам да си взема пудра, матираща, с лек цвят цвят, средна покривност. Бях се спряла на голямата кутия на Шанел, но май предпочитам да мога да я нося с мен. На Мак сте коментирали за една хубава с такива функции, но не се сещам коя е. Или друга марка  newsm78
Дайте предложения  Hug
Аз преди време търсих пудра, отговаряща на същите изисквания и Жаки ми препоръча MAC Blot powder. Много съм доволна, има съвсем лек цвят, много е фина, матира добре (при мен лъщи доста) и като цяло дава хубав финиш на лицето, който с по-нисък клас пудри не мога да постигна. 40 лв. беше.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт