MAC & Sephora - 10 тема

• 37 368
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
На някой да са му излизали лишеи/кожни раздразнения от Soft & Gentle?
Аз до сега не съм имала проблеми с него, а го ползвам всеки ден
Ти сигурна ли си, че е от него, а не е някакво съвпадение?

# 646
  • София
Не мога да преценя от снимка.
На някой да са му излизали лишеи/кожни раздразнения от Soft & Gentle? Страхотен скинфиниш се оказа,много ми харесва как стои на кожата,обаче на следващия ден ми излязоха едни червени петна,алергия ли,какво ли ?  33uu
Върху какво го нанасяш? ББ? ФДТ?  Thinking
Аз няма никакви проблеми с този скинфиниш Naughty. Харесвам го много, той е минерален и не вярвам той да ти прави проблеми, точно.
Но на мен Софт-а ми идва една идея по-златен, от нужното ми за ежедневието ми, сякаш. Ще се разделяме с него. Wink

# 647
  • София
На някой да са му излизали лишеи/кожни раздразнения от Soft & Gentle?
Аз до сега не съм имала проблеми с него, а го ползвам всеки ден
Интересно ми е, как го носиш?
Самостоятелно или?  Thinking

# 648
Нанасям го върху ББ крем и го слягам само върху скулите и слепоочията. Не си мажа цялото лице с него  Mr. Green Laughing
На мен ми харесва защото е лъскав и забележим. При мен той позволява напластяване, но мога да си сложа и съвсем малко от него и да не блестя прекалено много Mr. Green Blush
Lightscapade също ми харесва, но той е по-дискретен и не позволява да се напластява прекалено много.
Различни са и аз ги харесвам и двата и не бих се разделила с нито един от тях.
Преди ги носех върху ББ крем, а отскоро върху ФДТ ( MAX FACTOR Facefinity All day flawless 3in1  Mr. Green Купих си 75 номер. В момента ми е леко тъмничът, но за лятото ще ми е идеален. Много ми харесва и много му се радвам  Heart Eyes Laughing )
Не мога да повярвам, че си намерих ФДТ в дрогерия Crazy , но е факт и този ФДТ ми харесва многооо повече в сравнение с ФДТ на Chanel  Mr. Green

# 649
  • София
Нанасям го върху ББ крем и го слягам само върху скулите и слепоочията. Не си мажа цялото лице с него  Mr. Green Laughing
На мен ми харесва защото е лъскав и забележим.
Да, определено е забележим и не става за цялото лице, както примерно правя това с Дита-та. Аз, пък, нея много си я обичам. Heart Eyes
А, руж слагаш ли, ми беше идеята и съчетваш ли двете неща или само Софт-а? Thinking

# 650
А, руж слагаш ли, ми беше идеята и съчетваш ли двете неща или само Софт-а? Thinking
Задължително слагам и руж!  Simple Smile
Първо слагам руж и след това Soft & Gentle.
1.ФДТ или ББ крем; 2. метеоритите (ако си чувствам кожата много суха ги пропускам); 3 руж; 4 Soft & Gentle

# 651
  • София
Да и аз така си представям нещата. Понякога и самостоятелно като руж само го нося. Но блестя много.Crazy По моите виждания, явно.  Rolling Eyes

# 652
Аз не го ползвам вместо руж, а само като хайлайтер.
Ако тръгна да го напластявам вместо руж и на мен ще ми е прекалено лъскав

# 653
Здравейте гледах много теми но всички са стари можете ли да ми препоръчате сайт за онлайн козметика. Искам да си купя червилото си на YSL беше спряно а сега е с нова опаковка, но номера които искам няма да има доставка в моя град.. търсих различни сайтове във Франция и Англия опитах да платя даже в 2 в Англия и защото сме в БГ и не изпращат нищо.. Ще съм много благодарна ако някой има идея за такъв сайт Simple Smile

# 654
Аууу, червилата на Шанел  Crazy страхотни са  Shocked
Аз имам Софт-а и го ползвам от повече от година, нямам проблем, много си го харесвам и го нося по всякакъв начин и като хайлайт и като руж  Peace
Копче, ти защо реши да се разделяш с него? Спомням си, че скоро писа, че като руж много ти допада  newsm78

# 655
  • в 1001-та нощ
аз харесах 4-5 червила и 3 лака, но се надявам на живо да ми харесат по-малко

на прибиране от работа ползвах едното ЕЛ червило, което имам, като ласка е, трудно ми е да кажа същото за други червила, които са пигментирани, хубави, но липсва този трепет  Blush

все едно си тръгнах в прегръдките на обичащ човек  Heart Eyes

# 656
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Предполагам,че е от скинфиниша.Ползвах го само веднъж,върху скулите,на голо,за да видя как е,що е...
И на мен ми идва много бляскав за цяло лице,но за определени зони е чудесен просто.Ще пробвам пак.

Днес разбрах,че и в България ще се пращат кутии от типа на Глосибокс и много се зарадвах.Няма да пропусна и тях. Mr. Green

# 657
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз загледах вчера снимки на Gold Deposit, на скули ми харесва как стои, иначе ми се струва прекалено наситен и тъмен, но ето тук - http://www.thehollywoodheels.com/2011_06_01_archive.html изглежда супер. Ако при пробата и на мен ми стои така, мисля да го взема. Досега все се чудех, защото ми се искаше нещо не в златиста гама, а в розовеникава, прасковена...обаче нямат .

# 658
Днес разбрах,че и в България ще се пращат кутии от типа на Глосибокс и много се зарадвах.Няма да пропусна и тях. Mr. Green

Може ли повече информация?  Hug

# 659
  • София
Копче, ти защо реши да се разделяш с него? Спомням си, че скоро писа, че като руж много ти допада  newsm78
Просто въпрос на усещане Wink. Случи се изведнъж.
Бях много болна преди 1-2 седмици. Бях с него когато почувствах един ден ужасно неразположение и като се погледнах в огледалото имах толкова ужасно измъчен вид, жълтеникав и болен, та всеки път ми носи тази асоциация. Естествено той няма вина за това, много си го обичам, но вече възприятият ми с него са други Wink.
Имам и Здрачовската пудра, и с нея внимавам много Wink.
Като сложа розов цвят и лицето ми се променя, усещането ми за мен самата се променя. Самовнушение някакво, явно.  Wink Така го чувствам. Обичам разнообразие, обичам размените, които си правим тука. Това прави познанията ми много по -обширни, докосвам се до толкова различни неща... Харесва ми и идеята, просто да търся винаги нещо ново и непознато! ooooh! Hug

Общи условия

Активация на акаунт