Новите ни козметични похождения 39

• 52 110
  • 713
  •   1
Отговори
# 105
Днес наистина ни е Лорански ден!

Плюс някакъв шампоан за сух скалп, без големи очаквания:

И кафяв автоматичен молив за очи на Есенс.

Не намерих Шанелския молив за очи, който си взеха Денси и още някой, не помня точно от новата колекция. В ПШ ми казаха, че не бил дошъл  Rolling Eyes Идея къде би могъл да е наличен? Леро?

Да добавя отзив за тройката розови сенки на Диор от пролетната колекция - много сладки и нежни, най-хубави са тези с блясъчетата. Нанесох ги с мокра четка, на изкуствено осветление и  вечер се виждат доста, светят като изискано бижу  Heart Eyes

# 106
Л-и-я, разбира се ще споделя мнение. Искам да го тествам и с червило и гланц за устни, за да видя дали наистина не се разтичат.

# 107
  • София/Бургас
Момичета,
какво е мнението Ви за пудрата за лице на Rimmel Stay Matte. Из youtube я хвалят много. Аз ползвам тази на Constance Carrol, но е пред свършване и се чудя дали да не пробвам тази на Rimmel, но предпочитам първо да чуя вашето мнение.

Предварително благодаря! 
  bouquet

# 108
  • София
Catrice-Kiss kiss hibiskiss

# 109
Не намерих Шанелския молив за очи, който си взеха Денси и още някой, не помня точно от новата колекция. В ПШ ми казаха, че не бил дошъл  Rolling Eyes Идея къде би могъл да е наличен? Леро?
Е как аз точно от тях го взех от The Mall. Shocked Лъжат катоооо..... Да в Леро го имаше, в Сефора обаче не.

# 110
Хубаво ли е? Peace

От мен, крем -около очи на Alverde гел Aqua хидратиращ.
Скрит текст:

този е с ролката, моят е другия -не можах да намеря картинката в нета.

# 111
Ееее, ама че хора! Имаха тестер на  Beryl - а. Пробвах го, особен ефект не видях, ама пуста лакомия...Може и да не лъжат, а халхабер да си нямат. Питах ги за бронзъра на Пучи дали случайно нямат изостанал, как ме погледнаха само!...  Мерси, Денси, утре ще се разходя да видим каква ще я свърша!

# 112
Ааа тази колекция на Пучи те въобще не я получиха и затова са гледали, защото никога не са я виждали. Тя се продаваше, както и сегашната пролетна на Герлен само в БЗ и Дъглас.
Все повече неща ще се продават в България така уж екслузивно, само в точно определени магазини. Нарочно не зареждат всички магазини, въпреки щендерите на марката.

Ефект от молива на Шанел няма, освен да прояснява и прави погледа чист. На мен друг ефект не ми трябва. Всеки ден го ползвам и съм много доволна. Препоръчах го и на приятелки и доста се поизкупи.

# 113
Аз старателно избягвах ПШ до преди дни буквално, имах няколко неприятни изживявания в този магазин преди време и ми държа влага няколко години. Днес обаче хубаво поогледах и тествах червила - шанелски  и герленски. Нищо не си взех, но си разчетворих. Да поотлежи и ще го измисля. Искаше ми се нещо към сенките на Пучи. Денси, а цвета на брозъра наситен ли е, дали ще си личи лятото на по-загоряла кожа? Че аз лятото хващам тен, дори и да се пазя. Не че ще го открия някъде, ама да знам. Mr. Green А днес бях с толкова кървясали очи, че нищо не беше в състояние да ми избистри погледа. Утре се надявам да съм по-добре. В Сефора ми препоръчаха тяхния бял молив вместо Шанел, за 15 лв.

# 114
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
YSL Rouge Pur Couture #19 http://coquelicotta.com/?p=4208

Не намирам снимка в нета newsm78

OPI Euro Centrale collection : Hands off my Kielbasa + Can’t Find My Czechbook

Lancome Rouge in love  трио лакове  

Essie Peach Daiquiri

Weleda Arnica massage oil  

четка за руж Real Techniques

МАС lip pencil Dervish

# 115
  • USA, Steak State
Rosy Tan        Rose diamond

Подаръци по случай празника. Разконспирирах, че ми е гледал във Уишлист документа на лаптопа.  Mr. Green

Chantecaille elephant blush

# 116
  • София, Лагера
Ауууу, Ланкомските лакове са божествени Heart Eyes!!! Не съм ги виждала в БГ  Crossing Arms

# 117
Код:
iv4enceto_91 ще те помоля като имаш време да направиш снимки на ейвънската четка. Чудя и се, но ми се искаше да видя реално колко е голяма  Peace  bouquet

По-късно ще я снимам и покажа.
Не е лоша четката и подозирам, че както за пудра, ще става и за метеоритите. Косъма е нито твърд, нито мек и дръжката е между мат и кадифе. На пръв поглед ми хареса.  Peace

Много ти благодаря, ще чакам с нетърпение  Mr. Green Hug

# 118
От вчера:

Днес очаквам да ми пристигне поръчката на трите стъпки на Клиник.  Heart Eyes

# 119
  • Велико Търново
Момичета,
какво е мнението Ви за пудрата за лице на Rimmel Stay Matte. Из youtube я хвалят много. Аз ползвам тази на Constance Carrol, но е пред свършване и се чудя дали да не пробвам тази на Rimmel, но предпочитам първо да чуя вашето мнение.

Предварително благодаря! 
  bouquet

Аз съм ползвала матиращата пудра на Римел и съм доволна Peace Добре стои на лицето,естествено,нанасям предимно в Т-зоната,издържа поне 3-4  часа при мен:)

Общи условия

Активация на акаунт