Новите ни козметични похождения 39

• 52 114
  • 713
  •   1
Отговори
# 120
  • Отвъд алеята зад шкафа
TheBlackWidow  страхотни подаръци. Завиждам ти за Rose Diamond, в Европа никъде не може да се намери.

# 121
  • Пловдив
Ауууу TheBlackWidow от къде поръча слончето? newsm03

# 122
TheBlackWidow,ще чакам отзиви за Диорския руж,сега ми се е закотвил в ума и се чудя между двата,благодаря предварително  bouquet

# 123
  • GYM
Оххх, и аз съм се размечтала за розов руж, чакам един Шанелски сега, ама пусто ненаситно око Rolling Eyes много ми хареса и желето на Ести, по-горе беше постнато. Хем съм си забранила да трупам, ама явно ружовете сега са ми някаква мания, червилата и те ooooh!

# 124
# 125
  • София
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes четирите в сетче

# 126
  • в 1001-та нощ
TheBlackWidow  страхотни подаръци. Завиждам ти за Rose Diamond, в Европа никъде не може да се намери.

вчера го имаше в harrods, едва ли до днес е свършил  Heart Eyes

# 127
Аленка,не го намирам,гледах при ружовете и хайлайтърите в кой подраздел е?

# 128
Като казахте Harodds... Estee Lauder ще ме вкара в разорение с тези красоти Aerin.

http://www.esteelauder.com/AerinBeauty/products/mpp/index.tmpl?C … EGORY_ID=CAT10725

# 129
# 130
  • Отвъд алеята зад шкафа

115

Двоен молив перлено бяло-розово за илюминиране и сиво-кафяво за подчертаване

# 131
Сините минерални сенки на Мас Bleu Flame. Heart Eyes

Последна редакция: сб, 16 фев 2013, 15:11 от densi

# 132
  • София
kopche ще дадеш ли отзиви от четките на Инглот  Hug
Да, веднага след като ги тествам! Peace
Това ми е the very first срещата с марката Catrice -Валентински подарък от ЛМ. Heart Eyes
Скрит текст:
това е самият цвят хванат отблизоДоближава се много до инглотската сянка AMC Shine 46-но тя е даже още по-сияйна. bowuu

# 133
  • в 1001-та нощ
Аленка,не го намирам,гледах при ружовете и хайлайтърите в кой подраздел е?

Заповядай  Peace http://www.harrods.com/product/diorskin-ultra-shimmering-all-ove … keup-face-powders

Когато търся в Хародс - първо отварям заглавната страница (с изписване от гугъл), в дясно има азбучен бранд селектор - избирам го, после буквата, в случая "Д" и от там ДИОР.

При зареждане на страницата на бранда в ляво има меню - избирам "грим", после "лице", после пудри  Peace  Blush

И аз в началото се лутах  Joy hahaha

# 134
Аленка,много ти благодаря  bouquetБезценна си Hug

Общи условия

Активация на акаунт