Новите ни козметични похождения 39

• 52 127
  • 713
  •   1
Отговори
# 135
Аленка,не го намирам,гледах при ружовете и хайлайтърите в кой подраздел е?
Заповядай  Peace http://www.harrods.com/product/diorskin-ultra-shimmering-all-ove … keup-face-powders
Този хайлатър обаче не е нито розовия, нито Амбровия Диор като цвят и име, а е някакъв различен. Peace

# 136
  • в 1001-та нощ
Аленка,много ти благодаря  bouquetБезценна си Hug

специално погледнах, като търсеше кехлибарения диамант, но имаше само това  Blush

# 137
  • София
Жаки, моля те за отзиви за Пти ББ. Отдавна им се чудя.  Hug

П.П. Видях, че вече си коментирала в темата за ББ-тата. Peace

# 138
Днес успях да си открия любимия сет за вежди  Party.Тази казметика никъде я няма и се бях отказала вече  ooooh!.Пробвах др. но  нямат нищо общо. Naughty
http://1.bp.blogspot.com/-mOGlwYzWApo/TlBNTlqHeiI/AAAAAAAAAVQ/oW … 1600/100_3859.JPG
Бял молив за водната линия на окото - да видим колко озарен поглед ще докарам. Flutter Shocked Joy
Скрит текст:

# 139
# 140
Здравейте момичета! Не съм писала отдааааавна, но не ми остава може да се каже никакво време за сърфиране. Много пъти сте помагали, сигурна съм, че и сега ще помогнете. Търся си този коректор . Ползвам го отдавна, но не е купуван от БГ и ми свършва. Днес изпратих брат ми в ДМ да ми купи, понеже само за там се  сетих, че има щанд на Римел. Оказа се, че според продавачката там, това било нова серия на Римел и още я нямало в БГ, което ме озадачи доста, понеже аз този коректор го ползвам от поне година и половина. Та питанката ми е къде мога да намеря този коректор, че подозирам продавачката в некомпетентност.  Thinking

# 141
  • USA, Steak State
Диор Шимър Стар по моите виждания е много дискретен руж и блясък. Нанесох го с мека четка за руж и може би не е загребвало достатъчно от продукта, но доста наслоявах и ефектът беше много естествен и почти незабележим ( като ощипани бузки с лек блясък). Като цяло търсех точно такъв ефект и съм много доволна, но за тези от вас, които търсят повече цвят от подобен продукт може и да не допадне.
Утре ще тествам с по- груба четка, а след няколко дни и с Бау Бау Нарс четката за руж.  Mr. Green

Сенките са страхотни също, отново един съвсем естествен ефект, благодаря много на Денси, че ми помогна да се реша за тях.

И разбира се благодарности на ЛМ  Mr. Green Вече знам тайната му и ще манипулирам Уишлистата си.  Mr. Green

# 142
  • София/Бургас
Момичета,
какво е мнението Ви за пудрата за лице на Rimmel Stay Matte. Из youtube я хвалят много. Аз ползвам тази на Constance Carrol, но е пред свършване и се чудя дали да не пробвам тази на Rimmel, но предпочитам първо да чуя вашето мнение.
Предварително благодаря! 
  bouquet
Аз съм ползвала матиращата пудра на Римел и съм доволна Peace Добре стои на лицето,естествено,нанасям предимно в Т-зоната,издържа поне 3-4  часа при мен:)

Благодаря!   bouquet

# 143
  • София
TheBlackWidow, страхотен мъж имаш, все така да те радва!  Hug

Момичета, дайте идея как да се справя с назолабиалните гънки (не бих казала бръчки). Лицето ми е с по-видими такива и с напредване на годинките, стават още по-видими.  Tired  Моля за идеи - както козметични продукти, така и процедури. Мерси!  Hug

# 144
Момичета, дайте идея как да се справя с назолабиалните гънки (не бих казала бръчки). Лицето ми е с по-видими такива и с напредване на годинките, стават още по-видими.  Tired  Моля за идеи - както козметични продукти, така и процедури. Мерси!  Hug
Няма спасение от изразени назолабиални гънки освен може би временно филъри и подновяване, и после пак. Hug Ела в темата за Корекции и ще прочетеш каквото те интересува подробно.

Вдовичке, много се радвам за Диорите. Hug  bouquet Със здраве, на всички други мацки също!

# 145
  • USA, Steak State
Денси, абсолютно ценна си ми за информация за продукти от висшия клас и не те заменям за нищо.  Hug
Уцелвам десятката абсолютно винаги, когато ти се доверя. Simple Smile

# 146
  • София
Мерси, densi , така си и мислех, че с мазила няма да стане.  Hug Сега ще ви изровя.

# 147
  • Пловдив
Денси, абсолютно ценна си ми за информация за продукти от висшия клас и не те заменям за нищо.  Hug
Уцелвам десятката абсолютно винаги, когато ти се доверя. Simple Smile
И аз,и аз! Hug Hug Hug

# 148
О момичета, много ме ласкаете, благодаря ви. Heart Eyes Hug  bouquet Да има полза някаква от моите големи понякога глупости, свързани с покупки от най-високия клас.

# 149
Цитат
Цитат на: a.l.e.n.a в Съб., 16 Февр. 2013, 17:21
Цитат на: tamar в Съб., 16 Февр. 2013, 12:38
Аленка,не го намирам,гледах при ружовете и хайлайтърите в кой подраздел е?
Заповядай  Peace http://www.harrods.com/product/diorskin-ultra-shimmering-all-ove … keup-face-powders
Този хайлатър обаче не е нито розовия, нито Амбровия Диор като цвят и име, а е някакъв различен. Peace
Оле,Денси,благодаря ти,изобщо не обърнах внимание,че не е Амбър,много си приличат-спести ми покупката-благодаря ти  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт