MAC & Sephora - 10 тема

• 37 845
  • 723
  •   1
Отговори
# 480
  • Отвъд алеята зад шкафа
Цялата колекция на Clarins изглежда страхотно  Heart Eyes

# 481
Палитрата на Clarins е страхотна....а не знам защо, но ружовете на Шанел ме привличат ужасно много, от години Heart Eyes
Това не е никак учудващо, кръглите ружове на Шанел са най-доброто.

# 482
  • Sofia
Палитрата на Clarins е страхотна....а не знам защо, но ружовете на Шанел ме привличат ужасно много, от години Heart Eyes

Съвсем скоро няма да издържа..проблемът е, че твърде много цветове ми харесват Crazy Аз разсъждавам като Алена Mr. Green Изчислявам колко би ми излязло на ден да се мажа с нещо наистина хубаво и качествено - иии сметката винаги излиза Laughing

# 483
  • Бургас
Палитрата на Clarins е  Heart Eyes най- готина им коя съм виждала. Дано и на оглед на живо да е такава.

# 484

Съвсем скоро няма да издържа..проблемът е, че твърде много цветове ми харесват Crazy Аз разсъждавам като Алена Mr. Green Изчислявам колко би ми излязло на ден да се мажа с нещо наистина хубаво и качествено - иии сметката винаги излиза Laughing

Обезателно, ружовете на Шанел са наистина разхубавяващи.

А палитрата на Кларинс с кокичетата и на мен доста ми харесва.Клоня към закупуването и , доста ме очарова...

ох, как ми е писнало от изключително красива козметика , толкова красива, че да не смееш да я пипнеш...Хем ми е писнало, хем всеки път се давам.

# 485
  • София
Хайлайтърът на Шанел се продава свободно в американския им сайт за $80. Така че ако някой много, много го иска - да действа Simple Smile

# 486
Уникална палитра на Кларинс   Crazy Flutter и червилата са много нестандартни и интересни. Heart Eyes Heart Eyes
Още не съм видяла пролетната колекция - а искам лятната вече . ooooh!

# 487
Палитрата на Кларинс не ми харесва въобще, но зеленото червило, ох зеленото....Мое ще е . Heart Eyes

Марта, розовите сенки на Шанел и на мен ми харесват доста. Hug

# 488
На първо четене,и на мен палитрата на Кларинс ми харесва,НО отдавна минах периода да 'точа лиги' на обработени,комерсиални снимки,защото като отида в парфюмерията,силно ентусиазирана,нещата не стоят винаги точно така.Надявам се да пуснат колекцията по-отрано,че да мога да я хвана.(лятото ще съм в Бг)
Червилата според мен са силно пигментирани балсами,така популярни последно време.Оригинални гилзи.

# 489
Аз пък отдавна минах периода да се отнасям рационално към Нейно величество Красотата.

Момичета, метеоритите на Герлен! Пролетните,
, са вече в Дъглас.

# 490
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз пък отдавна минах периода да се отнасям рационално към Нейно величество Красотата.

Момичета, метеоритите на Герлен! Пролетните,
, са вече в Дъглас.

О, супер, още утре отивам да ги видя, да знам поне за какво съм дала 55 евро  Joy Дано не съм разочарована, че няма връщане  Whistling

# 491
Мен палитрата на Кларинс не ми харесва. Исках да харесам зелената на Герлен, но не, особено за тази надута цена...  Crazy

# 492
Estee Lauder са лоши,лоши.Един час ровя в сайта им,за да харесам нещо за $45,за да мога да получа безплатната чантичка продукти към поръчката.Вадих,слагах,пак вадих,пак слагах - маски,сенки,пудри,очни линии...нищо не ми трябва и най-накрая си взех околоочен крем.(който също не ми трябва и вероятно ще подаря).

Това е чантичката,има мини кремчета,делукс спирала,червило(което най-много чакам),серум..

# 493
Estee Lauder са лоши,лоши.Един час ровя в сайта им,за да харесам нещо за $45,за да мога да получа безплатната чантичка продукти към поръчката.Вадих,слагах,пак вадих,пак слагах - маски,сенки,пудри,очни линии...нищо не ми трябва и най-накрая си взех околоочен крем.(който също не ми трябва и вероятно ще подаря).

Това е чантичката,има мини кремчета,делукс спирала,червило(което най-много чакам),серум..

А кажи ми защо в Бг за 45$ няма какво да си купиш от Ести, пък да не говорим за такъв подарък.

# 494
  • Torino,IT
Страхотна чантичка, браво Peace
На Есте много съм харесала от новата колекция това желе, студено металическо розово което стои на първо намазване доста ярко, но сложено на скулите цвета почти се губи, но има страхотен блясък.

Общи условия

Активация на акаунт