Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 11

• 78 911
  • 770
  •   1
Отговори
# 240
Момичета (и момчета), в предишна тема бях споменала, че след изпиране и без допълнително плакнене прането не мирише на препарат и омекотител. Не мирише на нищо всъщност. Пера основно с Ариел течен, а омекотителя е Soupline (лилав).

Моля, препоръчайте ми омекотител с натрапчиво силен мирис,с идеята прането след изпиране да мирише на омекотител.

Най- 'агресивния' омекотител като аромат, според мен си остава Медикс бордо
Скрит текст:

Миризмата му е много силна, и дълготрайна.

Друг ароматизатор, но не омекотява дрехите е Силан на гранули.

Всички останали омекотители ми се виждат блудкави и дрехите миришат докато са влажни/мокри и след изсъхване не остава почти никакъв или слабо-доловим аромат.

Това само според моя поглед.

Аз пък да се оплача от дозичките на Ариел. От няколко различни магазина вече купувам и винаги остават едни лигави остатъчци от дозите след изпиране, та трябва след това да доизплаквам на ръка дрехите... Спирам с тях, макар до скоро да ми бяха любими...

# 241
Софтлан също е много траен и оставя аромат по дрехите много време след  това.....

# 242
  • София
Оооооо, Силан на гранули е най-големия боклук, който съм ползвала. Не стига, че не омекотява и няма остатъчен аромат, ами и дрехите са наелектризирани ужасно след това. Единственото, за което става тоя омекотител, е да се сложи в платнени торбички в гардероба и да ароматизира дрехите.

А иначе - най-ароматните, трайни и качествени омекотители за мен са Ленор.
Друго добро предложение - Коколино (Kuschelweich).

# 243
ползвам немските Ленори,и немски Ариел,но пак не мирише така,както ми се иска-като отворя гардероба и да ме лъхне на аромата им.

# 244
ползвам немските Ленори,и немски Ариел,но пак не мирише така,както ми се иска-като отворя гардероба и да ме лъхне на аромата им.

Най-силният и траен омекотител, който съм ползвала е коколино. На второ място слагам Софтлан.

# 245
  • Gone with the wind
Сега за първи път имам Коколино със силен аромат (ванилия и орхидея), даже май ми е по-силен от необходимото  - другите ми миришат доста вяло. За сметка на това Ленорите 7х са доста дълготрайни при мен - чаршафите миришат 1-2 седмици след като са изпрани.
Явно много зависи от пералня и т.н.  Rolling Eyes

# 246
и аз го загледах днес коколиното,ще взема да го взема Simple Smile

# 247
Последният омекотител, който взех е с трайна миризма, но не е от известните марки. Турски е и се казва ELSE - синия. Питах в темата за него, но не получих отговор, явно никой не го е ползвал. На мен ми хареса миризмата, а и продавача ми го препоръча и реших да го пробвам. Харесва ми.

# 248
Много благодаря на всички за отговорите, много се надявам на още, все пак  Hug. От Силан гранули се отказах категорично още на първата му употреба. Бях го купила от Карфур още в началото, когато го промотираха и цената беше 4.99 и реших,че ще е някаква по-евтина алтернатива на Вернел, та си взех. Наистина само за гардероба става, а цената му няма да коментирам Crossing Arms За съжаление бях купила ей този Ленор (гръцки), но и от него не мирише:
Скрит текст:
.

Софтлан съм ползвала само бял, отново купуван от Карфур, но не бях доволна и не съм и търсила друг. Ако препоръчате, че е силен ще търся друга вариация. Този на Медикс не съм го пробвала, но определено мисля да пробвам ако събере положителни мнения и аромата ми допадне Praynig

# 249
от всички прахове ,които съм ползвала най-траен остава аромата от сините капсули на "СКИП"-испански са,страхотно свеж аромат,не е някакъв силен,просто мирише на чисто,когато пера с тях не слагам никакъв омекотител,защото ме е яд,че ми съсипва аромата.

# 250
  • Ланкър, планините Овнерог
То, ако е за миризлив препарат, а не омекотител, мога да кажа и за Ариел Сензитиво (испански) - цялата къща ухае, след като ги извадим от сушилнята

Последна редакция: пн, 11 фев 2013, 20:29 от Гита Ог

# 251
не съм го ползвала

# 252
pavlinka8 щом от ленор и софтлан дрехите ти нямат аромат , може би проблема е в пералнята, има много теми в които се пише за това Simple Smile Прим мен  с старата перална беше така, след като си купихме нова установих че в нея е бил проблема Simple Smile

# 253
pavlinka8 щом от ленор и софтлан дрехите ти нямат аромат , може би проблема е в пералнята, има много теми в които се пише за това Simple Smile Прим мен  с старата перална беше така, след като си купихме нова установих че в нея е бил проблема Simple Smile

проблема не е в пералнята - на по малко от 8 месеца е (новодомка съм) и за това време е чистена поне 3 пъти с препарат на Бекман и  Хайтман. В Бояна водата е варовита и слагам и повече препарат, както е указано за твърда вода, омекотител дори и от концентрата слагам по цяла капачка, но дрехите са просто меки и няма аромат на нищо.

# 254
да,и моите са меки,но аромат почти няма.пералнята ми е на 6 години ГОРЕНИЕ

Общи условия

Активация на акаунт