Отговори
# 240
  • Живее на Луната
Някой успя ли изобщо да се свърже с тях? И аз звъня но не се получава  Thinking
Много се дразня с това записване на часове, всеки път с триста зора се свързвам, да вземат да направят нещо, крайно време е!!!

Последна редакция: вт, 05 фев 2013, 17:01 от Bell@

# 241
az zvanqh na 02 44179 70 i si vzeh 4as

# 242
  • Живее на Луната
az zvanqh na 02 44179 70 i si vzeh 4as

от първи път ли се свърза?

# 243
da zvanqh na 1.2.13

# 244
днес втори ден постоянно звънене ту на единия ту на другия телефон през 15 минути вече имам час

# 245
  • София
Момичета, много сте изписали и не мога да изчета всички теми назад, затова моля за инфо от запознатите.
Ето и въпросчетата?
1. Стаменов приема ли за профилактични прегледи.
2. Колко е прегледа при него и трудно ли става записването?
Питам защото искам да си пусна пълни изследвания - микробиология, цитонамазка, мико и уреа плазми и хламидии.
Микробиологията и цитонамазката мисля да ги пусна по ЗК, а останалите на лаборатория и направо с готовите изследвания искам да отида при него на профилактичен преглед.
Насочих се към него заради многото положителни мнения тук.
Благодаря предварително на отзовалите се  bouquet

# 246
  • Живее на Луната
beliz, не съм сигурна че д-р Стаменов е най-подходящ за тази цел, най-малкото ще чакаш мнооого време. По-добре се насочи към друг лекар на този етап.

Момичета, ако звъните в клиниката, май по-лесно става на стационарния, а не на мобилния.  Peace

# 247
Здравейте,момичета!Имам 2 направени биопсии,но резултата не е добър.Правих ги преди нова година и сега трябва да отида за ново лекарство.Забравих на кой ден от цикъла ми казаха да отида.Някой може ли да помогне?

# 248
  • София
Лекарството се слага 5 дни след овулация.

# 249
Значи трябва да ходя за проследяване на овулацията?Ок.Благодаря,Zazzy!

# 250
beliz, какво имаш предвид под профилактичен преглед? Имаш ли проблеми със зачеването или просто искаш да отидеш на стандартен гинекологичен преглед? Повечето момичета чакат близо година за първи преглед и не малка част( като мен), въпреки че са си запазили час за д-р Стаменов биват прехвърляни на друг лекар.

# 251
beliz, и според мен просто забрави за профилактичен преглед при Стаменов, освен ако не ти се чака повече от година и то пак не е сигурно, че при него ще идеш. Той и неговия екип са хората, които ти трябват ако имаш проблем със зачеването, износването и въобще всичко, свързано с желанието за бебе....а добър гинеколог за изследвания можеш да си намериш и доста по-лесно и най-вече по-бързо.

# 252
Момичета, много сте изписали и не мога да изчета всички теми назад, затова моля за инфо от запознатите.
Ето и въпросчетата?
1. Стаменов приема ли за профилактични прегледи. - Предполагам, че за познати и близки - да, но иначе не . Високо специализиран репродуктивен-гинеколог е и ако нямате репродуктивени неуспехи с партньора ти е безмислено да чакаш.

2. Колко е прегледа при него и трудно ли става записването? Записването е лесно стига да има часове в близката година  Grinning

Питам защото искам да си пусна пълни изследвания - микробиология, цитонамазка, мико и уреа плазми и хламидии.
Микробиологията и цитонамазката мисля да ги пусна по ЗК, а останалите на лаборатория и направо с готовите изследвания искам да отида при него на профилактичен преглед. - Ако имаш репродуктивни проблеми , доктора решава какво да ти пусне . Изследванията които си изредила са една мъничка частица от необходимите и дори да ги пуснеш преди това, за д ане губиш време.. не е достатъчно, просто защото има други по-важни изследвания в тази насока .

Насочих се към него заради многото положителни мнения тук.
Благодаря предварително на отзовалите се  bouquet

Отговарям ти с червеното в цитата Peace

# 253
  • София
Много ви благодаря момичета за включването.
Надявам се да няма проблеми. Не сме почнали да работим за бебе все още. Просто чисто профилактично ги правя и наистина се надявам да не изскочи нещо. Просто в последния месец ту ми се появява, ту изчезва едно бяло течение и това ме провокира да си направя всички тези изследвания, защото обмисляме бебеправене в близката година.
Насочих се към обикновени гинеколози за прегледа, а до Стаменов дано да не ми се налага да стига.

Благодаря ви пак и успех на всички.   bouquet

# 254
Здравейте момичета.Отдавна ви чета и реших да се включа с питане.На 5.2.2013 ми правиха цветна снимка след което на прегледа д.Персенска видя полип на матката и другият месец ще правя оперативна хистероскопия.Та питането ми е който е правил такава операция какво се прави и т.н...Знам че има промени в цените,но не попитах за каква сума става на въпрос ако някой знае да каже.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт