Езиколюбителна, щастлива, тринайста! - (13)

• 18 539
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • Ænima/Albuquerque
Damn! Щеше да е хит!  Crossing Arms

# 436
  • гр. София
Е те сега ги осъдИх за авторски права! Някой ме е чул като съм споделила с приятелка! Както казах, идеята ми е стара, ма нямах финансов ресурс да я осъществя.
Баба им стара белгийска!  newsm66
Ей, крадливо племе!

ПП: у Белгия си нямат супа топчета! Нъц!

# 437
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
утешавам с питие за лека нощ

# 438
  • Ænima/Albuquerque
Махахаа, супата топчета ше из-кър-ти! На пък!  Twisted Evil

# 439
2. Модификация на бонбони "Фигаро", които са  лешников крем и цял лешник - замествам лешниковия крем с крема сирене, а лешника със скилидка чесън.

Това е моят бамбон! Виждам, че както обикновено със Саркът мислим еднакво.  hahaha

Супата топчета е блестяща, обаче!  hahaha

# 440
  • гр. София
Ми да, я си представете това как ще изгледа със супа топчета вместо с вишничка:

# 441
  • Ænima/Albuquerque
 hahaha hahaha hahaha

# 442
Шарено? Mr. Green

# 443
  • гр. София
Шарено, шарено, колко да е шарено - 1 топче от кайма и ориз и малко бульонче с магданозец наоколо  Mr. Green

# 444
И морковче!  Naughty Шарено си е, мчи!

# 445
  • гр. София
Е къде без морковче!
Добре де, нека е шарено, но пък само си представи колко ще е вкусно!  Laughing

# 446
  • Mars Hotel
Аз ще взема картофеното пюре тогава. Но искам да е модерно и да се казва mashed potato. И такова, може ли един бранд за мен, който вместо супа топчета да е пълнен с кайма?

# 447
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Аз ще взема картофеното пюре тогава. Но искам да е модерно и да се казва mashed potato. И такова, може ли един бранд за мен, който вместо супа топчета да е пълнен с кайма?

туй щото си демоде Wink сега вече се казват smashed potato   Crazy ако се вярва на истинските, най-сертифицирани и признати преводачи  Whistling

а нали сме зелени и използваме безотпадна технология  Blush аз ще поема ликьора от "Пияните вишни", коняка, рома и от мен да мине, кайсиите и ягодите на "Сезоните"  Blush

# 448
# 449
  • гр. София
Светли, нямаш грижи! За теб с кайма. Ама искаш ли да е по-засукано? Не само гола кайма, а руло Стефани като пълнеж на бамбоната?

Измислих и спешъл едишън за махмурлии: със зелев сок. Много ще са вървежни рано сабахлям след тежка нощ. Хем шоколадец за подсилване, хем зелев сок за изтрезняване.
Как ви се струва?

а нали сме зелени и използваме безотпадна технология  Blush аз ще поема ликьора от "Пияните вишни", коняка, рома и от мен да мине, кайсиите и ягодите на "Сезоните"  Blush

Тая саможертва я правиш само от добро сърце, нали?  Outta Joint

Ей ги на, и канадците да не останат по-назад...  Tired

Общи условия

Активация на акаунт