Езиколюбителна, щастлива, тринайста! - (13)

• 18 466
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • гр. София
Добри, я кажи сега в коя точно дупка заседнА

Скрит текст:

Mr. Green

# 616
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
оооо, милата ми Роза, милата ми костенурка Нюрка  Hug Heart Eyes Hug

понеже съм м'ого пластична се накатах вътре, демонстрирах безопасността на съоръжението на малкия син и започнах да се измъквам през "люка". Да, ама не,  заседнах в горната дупка. вината следва да се отнесе от предългите ми краци, дето не можаха да се нагънат там, дето става няма Wink че да измъкнат цялото тяло. следва да се отбележи, че продължението на гърба си беше отгоре  Laughing

# 617
  • гр. София
 Joy

За теб:

Пълнежът е от пиле с ориз.

# 618
  • гр. София
Честит Трети март на всички!

# 619
  • n/a
Докато не е изтекъл денят - Честит 3 март и от мен!

# 620
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Добрутро, какво правите Party? Аз уча италиански Mr. Green

# 621
Ау, Пиленцето!  Heart Eyes И Джото!  Hug

Розе, каквото сътвориш, все е прекрасно и ни иде да го схрускаме! Дали бонбон с пълнеж от пиле с ориз, дали малък Роз - нямаш грешка! 'Ку не бях влюбена и значително по-възрастна  Mr. Green, сърцето ми безвъзвратно да е заминало в малките бебешки ръчички.

Преди няколко дни сънувах Пуци. Чакахме пратка бонбони от Роза. Те така и не дойдоха, обаче.  Rolling Eyes В един момент аз се сетих, че е призори, извърнах се към Пуци, с която си решехме косите пред голямото огледало и я попитах "Пуци, ама ти защо си будна по това време?" Ъв ол дъ топикс ин дъ уърлд, закле'ам се! Мно'у идиотски сън, 'ма от мен какво друго да очаква човек.  Laughing

Под влияние на темата съм на вълна "Хамстер! Ъ дентист!" и "Лама лама дък". Последното е твърде зарибяващо. Оплакв!

# 622
  • Ænima/Albuquerque
Ой, НикенцеHug
Внимавай Пуцето да не те изсънува тебе, че е пророчица! Казвам ви! Про-ро-чи-ца!  Shocked

# 623
Преди няколко дни сънувах Пуци. Чакахме пратка бонбони от Роза. Те така и не дойдоха, обаче.  Rolling Eyes В един момент аз се сетих, че е призори, извърнах се към Пуци, с която си решехме косите пред голямото огледало и я попитах "Пуци, ама ти защо си будна по това време?" Ъв ол дъ топикс ин дъ уърлд, закле'ам се! Мно'у идиотски сън, 'ма от мен какво друго да очаква човек.  Laughing

И аз кво отговорих?  hahaha hahaha hahaha

Саркът, аз и нея хубаво ше я изсънувам, няма страшно.  Mr. Green

# 624
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ники,  kiss

# 625
  • Ænima/Albuquerque
От колегата ДД, за мистерията ДД:

Знаете ли че:

Всъщност ДД следва да е ДП (да не се бърка с дабъл пенитрейшън), тъй като фамилията на ДД е Пейчеви. Оттук и д-р Пейчев, вместо д-р Димитров.
Защо все пак ДД? Произход:
ДД на 16 годин': Тате, трее си вадя зелен паспорт, к'во да правя с имената?
Баща ми: абе карай наред.
ДД на 16 годин': Добре, баща ми.
И така ДД нацвъка собствено, бащино и дядово едно подир друго.

Тате! Железен си!

# 626
  • Казанлък of all places
Идеята за Пуцът као йедин Рапунцел силно ме впечатли.
Смятам да попуша.

Никееееееееее!  Hug Hug

# 627
  • София
Пуц - Рапунцел! Не! шъмръ!

# 628
Даже РаПуццел!

# 629
 rotfImbo Много сте пък значи. Ко мий? Имам ли коса - имам! Реше ли се? Реше се.  Crossing Arms Но ако сънят е бил достоверен по-скоро аз съм ресала колегата. Подозирам, че тя има буйни златни къдри.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт