Езиколюбителна, щастлива, тринайста! - (13)

• 18 458
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Пак ли от сутринта... Crossing Arms

# 646
  • София
а, не не! Това беше снощи, докато ти спеше Simple Smile
Питай Анги, може да ти е оставила нещо.

Честит ви празник мили ми езиколюбителки!
Да сте ми живи и здрави, да си хапваме и пииваме, да се веселим заедно на контрактите, суицидните наклонности, апликационните форми и други такива! Да не потънем в Ди-плитчинността и да не ставаме жертва на глупостта (във всякакъв аспект)!

Днес ми е хем тъжно, хем ядосано! Във вас ми е надеждата, че светът е пълен със свесни хора  Hug

# 647
  • Ænima/Albuquerque
Честит празник! kiss

# 648
Пълен е, Ване, пълен е.  Hug

# 649
  • гр. София
РозЕ, изядох си моите. Най - бързо дойдоха!
Пращам ти по телепорта шоколадов сладкиш (с насочване към рецептата, ако желаеш)
Скрит текст:

Желая. Категорично. Дай! (къде е мутикончето, дето гледа стръвно в очакване?)

ПП: У-то е нарочно.

---------------------------------------

Честит празник!
Ще съм кратка: живот и здраве и наздраве!  cheers

# 650
  • Казанлък of all places
Ване, ей ни бе! Сичкото сиган я какви сме ! Hug

Честит ви празник, любими мои! Пожарникарите идват :

# 651
Честит празник, мили дами, нека сме винаги обичани, уважавани, глезени и носени на ръце! Или поне държани за ръце, ако мускулната маса на носача не достига.  Mr. Green

Анджи, чудех се къде останаха нашите пожарникари, а те на градинари станали, специално заради нас. За мен този вляво, мерси, чакам го с лозарските ножици.  Mr. Green

Ване, пращам експресен гуш.

Лоана  Hug Апокалиптик, уелкъм back! Колега, много готино парче, с него ли ще отпочнем следващия купон?
Розе, за мен бонбонките в червеното станиолче, нали са пияни вишни с троен облак? Laughing И, може ли да си гризна малко от сладкиша на Ването? Знам, че е за теб и Роз, но само едно крайче. Компенсирам ви с това.
Анджи, не знам как успях да прочета етикета на пивото като "Marred Souls". Липсва ми бирена грамотност, усещам, изостанала съм с лекциите.

# 652
Честит ни празник!  Grinning

# 653
  • Казанлък of all places
А, пак добре, един приятел като видя бутилките попита "това румънска бира ли е?" , щото по неизвестни причини го прочете като "над морето" . hahaha

# 654
 hahaha hahaha hahaha Ми то си прилича, в интерес на истината.

# 655
  • София
Ване, пълен е! Гуш!

Честит ви на всички!

# 656
  • Ænima/Albuquerque
Днес ми е хем тъжно, хем ядосано! Във вас ми е надеждата, че светът е пълен със свесни хора  Hug

И аз съм на двата полюса днес. Обаче е пълен, Ване, наистина.  Hug

# 657
  • София
Авъййййй! Ся докато се напрегръщаме тука ше дойде пундрелник!

За обичащите шоколадови сладкиши заповядайте:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=588509.0
Моят го правя по рецептата в първи пост като я спазвам точно, но има много модификации предложени в темата, които може да ви харесат.

Сарко, всъщност ме ощастливиха на работното ми място две хубаи кафяви очи, една усмивка и една 6-ица по география. Е, след това в НАП ме върнаха в изходно положение ама Корабът не прощава! Имам си Маргаритки!

# 658
  • Ænima/Albuquerque
Ъм, мен ми вдигнаха настроението, после пак ми падна, после ми се обадиха и пак ми стана хубаво и сега вече се треса от важности в главата.  Tired

Тоз сладкиш го правя през седмица, Ваньо! И продължаваш да се съмняваш в уменията ми!  Crossing Arms

# 659
  • София
авъъъъъ! е що не си пратила поне ино парче! Глей РозЕ как праща с кашони...

Общи условия

Активация на акаунт