Пампорово - хотели, условия за ски - 2013

• 51 836
  • 237
  •   1
Отговори
  • София
Търсих отзиви за хотелите в Пампорово, но почти нищо не открих.

Моля да ми препоръчате хотел - да е добре отоплен и да е чист. Предпочитаме да има и басейн и евентуално детски кът.

# 1
Записвам се и аз.
bla_bla,хотел Камелия е много хубав,но няма басейн.Има само горещо джакузи,сауна,парна баня, такива неща.Детски кът има.Откъм условия и храна е отличен. Peace

# 2
Има по-стари теми за хотелите в Пампорово,по тях се насочих и аз към Камелия-имаме резервация за след 2 седмици,ще дам отзиви като се върнем.
За хотел Пампорово имаше доста лоши отзиви,Замъка пък не бил много подходящ за малки деца.

# 3
  • Бургас
Преди 2 дена се прибрахме от Камелия. Мисля, че за семейства с деца това е най-подходящото място. Целия комплекс е много добре отоплен. Детския кът е голямо спасение за родителите. Simple Smile Спа центъра не го посетих, така, че не мога да дам мнение. На 2 мин пеша е от Студенец. От ски гардероба можете директно да се спуснете по зелена писта, която води до лифта на Автогарата. 100-200 метра под Камелия е Замъка, но там категорично е подходящо за семейства без деца.
Храната в основния ресторант на Камелия не ни хареса. Закуска приготвях в апартамента само за дъщеря ми, тъй като ние по принцип не закусваме. В кухнята има кафе машина, електрическа кана, котлони, хладилник и тостер. На обед обядвахме в едно чудесно заведение на Снежанка.
Следващия път ще пробваме най-вероятно да наемем апартамент в Манастира 3 или Гранд Манастира.

# 4
LaDiDa ,детето ви със ски-учител ли беше или се пързаля с вас?Търся отзиви за детската ски-градина,която била на Малина.

# 5
Шоколадче,има ски учител с децата на пистата Малина.В групи по десетина деца ги учат.
На вас сега за Камелия капаро искаха ли ви?

# 6
Превела съм депозит-50% от сумата,резервирахме само нощувки-за изхранването се колебая дали да го включа или да си готвим нещо набързо.От Пампорово ми дадоха телефона на някаква учителка,водеща ски-градината,но не съм и звъняла още,предполагам,че за там има места и няма да се наложи предварително запазване.Ние ще сме само за 4 дни-тъкмо ще свикнем и ще стане време да си ходим.

# 7
  • София
Как направихте резервация за Камелия - директно с хотела ли контактувате? Проверих в букинг, но всичко е заето за периода, за който искаме да отидем.

# 8
  • Бургас
Писах им съобщение във Фейсбук, където си оставих имейла. Комплексният управител ми писа цени и след като уточнихме нещата ми изпрати банкова сметка, на която преведох 50% депозит. Резервирах 4 дни преди да отидем. Ние също платихме само нощувка. Ресторантът и механата си имат свободна консумация, а на място ако решите можете да си доплатите закуска и вечеря.
шоколадче, ние също бяхме само за 4 дни- пристигнахме в неделя следобед и си тръгнахме в четвъртък. С мъжа ми карахме от 9 до 16.30 плътно 3 дни и предвид, че курорта през седмицата е празен се накарахме здраво. Разбира се никак не ни се тръгваше, но смятаме да повторим.
Дъщеря ни се качи за първи път на ски. Изчаквахме да стане на 6 години, за да я вземем с нас.
Взехме й индивидуален ски учител, който караше само с нея. Оставяхме я всеки ден в 9 сутринта на Студенец. Първия ден кара 2 часа, останалите дни по 4. На третия ден пускаше червени писти, наистина съм впечатлена от ски учителя й.  Peace Ето тук качих едно клипче, което направих  с телефона си. 

# 9
Ние миналата година почивахме в хотел Камелия. Останахме доволни и тази година отново се опитахме да резервиране за там. На запитването ни отговориха след 2 седмици след като аз се обаждах да ги подсещам. После се наложи да променя датите и така и не получих нови цени, след дори мое обаждане по телефона. Нямали места и нямало смисъл да ми отговарят като така или иначе нямат места. Резервирах за хотел Extreme. Моля, за отзиви за този хотел. Също така много моля за повече инфо за детски ски групи на Пампорово за дете на 8 години. Смятам да го пусна в група, ако има, за да му е по- интересно.

# 10
Eva_2013,ако искаш да ти пратя телефона на учителката от ски-градината?На мен не ми ще много,детето ми да е в толкова голяма група(10 деца,както писа някой по-горе),но учител почасово не мога да си позволя.

# 11
Eva 2013,ние също се насочихме последно към Екстрийм ,и също сме с дете на 8 год.
Нямам лични впечатления от хотела,а само такива от близка приятелка от миналия февруари.
От нея знам,че хотела е много хубав и всичко е на ниво,като изключим някакъв теч на единия етаж за който предварително смятам да попитам дали са го остранили.За басейна ми каза ,че е топъл и спато много добре.

# 12
Шоколадче, изпрати ми, моля те, на лични телефона на детската ски учителка.
Ivet_2000, благодаря ти за споделената информация. Дано да е добър хотела. Ние ще сме там на 7, 8 и 9 февруари. От сега си мечтая да видя Родопите отрупани със сняг. И между другото как е тази година снежната покривка? Миналата година имаше извънредно много сняг и беше приказно. Надявам се и тази година да е така.

# 13
  • София
От хотел Камелия ни обявиха цена от 152 лева - само нощувка за 2 възрастни и 2 деца. Малко скъпо ми се струва!?
Кажете колко се плаща престоя за 1 час на дете в детския център.

# 14
  • Бургас
Безплатен е детския център. Ако иска детето цял ден може да стои там.
152 лв за 1 нощувка ли?
В сайта на хотела са публикувани цените им.

Общи условия

Активация на акаунт