Математически турнири - 20

• 88 023
  • 799
  •   1
Отговори
# 630
Някой от третокласниците или четвъртокласниците да е споделял за задача с два верни отговора? По начина, по който ми обясни моят син условието, наистина отговорите са два. Предполагам, че пропуска някаква съществена подробност, която за съжаление няма как да видим, и сигурно резултатите ще излязат преди това.

# 631
  • sofia
Здравейте момичета, ще съм много благодарна ако някой ми пусне на лични задачите за 2 клас.Благодаря много.

# 632
  • България, София
Някой от третокласниците или четвъртокласниците да е споделял за задача с два верни отговора?
Коя задача?

# 633
Някой от третокласниците или четвъртокласниците да е споделял за задача с два верни отговора?
Коя задача?

18-та

# 634
Моля ,ако някой има задачите за първи клас , ще съм му благодарна ако ми ги прати на danmil@abv.bg.Мерси

# 635
Здравейте, ако вече е разрешено някой би ли дал отговорите на 5-6 клас?

# 636
Коя задача?

Да,  детето ми. Задачата с годините.
Нямам обаче условията.. Май била 18 задача.

# 637
Здравейте , ще съм много благодарна ако някой ми пусне на лични задачите за 1 и 2 клас.Благодаря много Simple Smile

# 638
Аз мисля, че правилния отговор на 18 зад. / 3-4 клас / е " С "

# 639
И моето дете така каза за 18 задача-102 и 103 като отговори

# 640
Ще съм благодарен, ако някой ми прати задачите за 2 и 5-6 клас на khv@abv.bg или на лични. Благодаря!

# 641
Имам задачите за 3-4 кл., мога да ги изпратя на тези които ги искат, но предупреждавам, че ще има писания по листите, синът ми си е отбелязвал отговорите. Мисля, че само два са грешни, ще ги отбележа за да не стане объркване. Ако има желаещи, пишете на n_y_m_d@abv.bg за да ги препратя лесно.Simple Smile

# 642
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Тази задача 18 да не е като миналогодишната за Николайчо,  която разбуни духовете в сайта дни наред!!!! Ама сега няма нищо черно на бяло....

# 643
Във въпроса се пита колко години ще минат така, че първата мисля, че е вярна въпреки че и двете отговарят на условието.  18 - D

# 644
  • Варна

Имам задачите за 3-4 кл., мога да ги изпратя на тези които ги искат, но предупреждавам, че ще има писания по листите, синът ми си е отбелязвал отговорите. Мисля, че само два са грешни, ще ги отбележа за да не стане объркване. Ако има желаещи, пишете на n_y_m_d@abv.bg за да ги препратя лесно.Simple Smile
[/quote]
Адресът е невалиден.

Общи условия

Активация на акаунт