Ноемврийски бебета - тема 3.

• 28 162
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
Ох, да взема и аз да ви се оплача за кг.Такааа, след като родих, свалих всичките 6, които бях качила.Сега съм +6 кг. SadМного тъпо!Но при мен е заради кърмата- не се ли нахраня обилно с пържоли и ...(абе яко ям), кърмата е с 50-70 мл по-малко. ShockedОтделно изпивам сигурно 3-4 литра течности, основно чайове.Чувствам се супер дебелаааа! SadНо, не смея заради кърмата да започна диета, а така ми се иска вече.
Другата седмица, имам час за фризъор, даже два пъти в седмицата, че ще си правя много проседури и времето между 2 кърмения няма да стигне, та на два пъти.(поне малко да си вдигна самочувствието)Сега съм с кестенява коса, ще се направя на руси кичури, и голяма промяна в прическата.
И Камен си яде ръцете.И аз нали съм паника дали му стига кърмата и само си мисля, че е гладен.Ама като ви чета, явно не е. Whistling
Абе, я аз да си питам пак- НЯКОЙ КЪРМИ ЛИ И ОТ ДВЕТЕ ГЪРДИ НА ЕДНО ХРАНЕНЕ? Laughing

# 616
Аз също не съм против лапането на ръцете. Обаче при Маги е само палеца и то само на лявата ръка.... Докато бяха юмручета и произволни пръсти не се притеснявах, но сега и гледам палеца е зачервен вече и то при положение, че не я оставям много да го смуче...

# 617
Здравейте, нямам време да ви чета, само минавам на патерица да почерпя за голямото ми момченце, което вчера навърши 10 годинки. Да ми е здрав, умен и много щастлив. Като имам малко повече време ще ви разкажа за детският му рожден ден със 17 дечица..... за кг. пишете, с това аз стопих най-малко 5  #Crazy. Приспах Йони и отивам да изпия една чаша вино, че още не мога да се опомня коя съм  Crazy

# 618
Мамчета, не знам дали е удачно да сте на диета докато кърмите, ама аз намерих някаква на д-р Папе. Най - общо казано се яде всичко само , че - закуска та е въглехидратна без белтъци, обяда е смесен, а вечерята - само белтъци + салатка. Яде се до засишане, но само 3 пъти на ден през 5 часа. Аз я спазвам що годе, пък да видим.Честно казано нямам идея колко кг. съм сега и дали трябва да свалям.Всички ми казват, че изглеждам все едно не съм раждала, ама коремчето ми се поотпусна.

# 619

Adelayda, Аз кърмя и от двете гърди на едно хранене!

# 620
  • Varna, Bulgaria
Само сутрин кърмя от едната. След всяко следващо хранене намалява. И вечер ги изпразва и двете до дупка.

# 621
Adelayda, за килограмите - при мен е същото - никога не съм яла толкова много, ама уж заради кърмата. То не е жито, ядки, месо, картофи, зеленчуци, плодове и разбира се от и нешо за душата (бисквитки, тортички)... ама к'вото такова.
Иначе много бързо свалих 9те килца от бременността, нооооо след това съм вече +4 Grinning Не помагат дългите разходки от по 5-6 километра и отгоре. Кърменето не ми е съвсем безплатно, ама поне е по-удобно за хаймана като мен Grinning

За кърменето от 2те гърди - и аз така откакто първия месец ни стреснаха,ч е наддаваме малко и може да не му стига. Макар че вече едната гърда хич не я иска и главно от другата се храним  Confused

Абе момичета, как успявате с гимнастиката? С краката ми е лесно, ама тези ръце не ги пуска и това е. Аз лекичко се опитвам да ги разтворя, той не пуска и накрая аз съм по-уморена Simple Smile Сигурна накрая аз ще хвана мускули от толкова гимнастика на бебето  ooooh!

# 622
Малеее, Титолино! WhistlingАма същата работа ти казвам. LaughingВажното е дечицата да са си хапнали. Laughing

Благодаря за отговорите! HugПитам, за да си "сверя часовника"! Mr. GreenПри  мен е много странна работата.Някои дни кърмя само от едната, някои дни и от двете.Зависи какви количества има в тях.Обаче вече си мисля, че трудно ще има по 130-140 в едната и започвам всеки ден да кърмя от двете.Както вече съм казвала моя е голям лакомник и докато не ги изцока и двете  не спира Mr. Green(това на всяко хранене).

# 623
  Здравейте!Аз също съм качила доста Crazy-10кг за 3 месеца.Това е ужас,но в дните,когато не хапна добре няма и кърма.Аз също давам и от двете на всяко хранене.
  Нашия бебо  сме го направили на 14 февруари.Даже следящия ме лекар ме майтапеше с това.Знаех,че съм бременна 10-ина дни по-късно(отвори ми се вълчи апетит),но тест си направих около 10-ти март и въпреки ясните чертички татито не вярваше,защото за разлика от първата ми бременност,сега бях много дейна-до последния ден преди секциото бях на работа Blush
  Малко да ви се оплача и аз...От известно време се чувствам дискомфортно и моята лекарка ми каза,че предполага предсърдно мъждене(описа го като сериозно нещо) и ме прати да си направя електрокардиограма.Сдухах се...много.Трябва да съм здрава-имам прекрасни деца,които чакат грижи от мен. Confused

# 624
tara31 Adelaida Титолино И при мен е така положението и с хапването и с кг  Rolling Eyes И аз не се чувствам комфортно въобще ама както и сега не достига  кърма и поне 1 хранене е само с АМ не смея да се ограничавам. Поне се моля като спрем кърменето да се стопят бързичко кг, че ще ми се отрази много на самочувствието. Иначе от родилното излязох по-слаба октолкото съм сега. Качих 9-10кг бременноста и излязох -7 от болницата, а сега не съм и не смея да се претегля. Иначе аз винаги кърмя и от 2те гърди, че 1 не стига дори и ако е  много пълна
Лека вечер   bouquet

# 625
Здравейте на всички Simple Smile Аз съм новак като цяло в този форум, но тъй като и аз съм с Ноемврийско бебче се надявам да ме приемете във вашата темичка.....която от доста време чета, но все не се престрашавам да пиша.Много сте ми полезни и се надявам,че тук ще науча полезни неща Simple Smile

# 626
liillsssss добре си дошла при нас. Няма нищо страшно даже е много приятно  Hug Grinning

# 627
Благодаря mimka_8 за приветствието  Grinning И бих искала да попитам за начало, че много съм се притеснила....тук има ли някой, на който бебчето му има Атопичен дерматит.

# 628
  • Пловдив
Аз кърмя от едната, вечер давам и двете.
За гимнастиката я правя като се сетя и само ако беб има настроение. Масажа на ръцете ми е по-сложен. Не иска да ги отпусне тез ръце. Все в устата да ги държи или аз не го правя в подходящото време- след баня, а той тогава е гладен вече. Ние днес си лапахме палеца, но мен ме дразни и му махам ръката.
За атопичен дерматит нямаме, но имахме суха кожа с пъпки и ни предписаха Адерма козметика-зелените опаковки, която се ползва при атопичен дерматит. Оказа се, че и от нея пак имаме обриви, та се оправихме с преварен зехтин.

# 629
Благодаря за инфото skeila, ние също мажем със зехтин и някакъв правен крем ни предписа педиатърката, но резултат никакъв и в момента трябва да ни правят втората ДТК, но педито отказва. newsm78
Също така да се похваля,че днес ни проби първото зъбче, а сме само на 3месеца и 8 дни  Joy

Последна редакция: сб, 09 фев 2013, 23:49 от liillssss

Общи условия

Активация на акаунт