Пролетни и Великденски благотворителни инициативи на ДБМ 2013 г

• 24 944
  • 485
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Аз съм наблегнала на панерчета,ръкохватки

# 361
и аз така си помислих, ама тази година съм на шивашка вълна ,не на плетачна.....още се чудя дали ще имам време да се включа с нещо и най- вече с КАКВО ,за да се харесва и продаде

# 362
Ками* поздравления  bouquetМоите престилки няма да ги показвам, щото като видиш една все едно си видял всичките  4. Joy
desislavaivanova2 имаш ли машина, която може да шие дебел плат? Мога да ти предложа нещо Embarassed

# 363
  • София
Попи-къде е тази една  newsm78

# 364
CynepMEHGrinning не знам какво да ти пиша, аз в момената съм на път от Варна до Видин да занеса всички тези красоти за тамошният ДБМ. Освен като се прибера във Варна да помоля жената да направи още венци  newsm78 и да ти пратя, какво ще кажеш? Или ако имаш др предложение - пиши ми на ЛС  Peace

# 365
  • пловдив
Ето и нашето албумче с нещата получени при мен за базарчето

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151272743331374.45804 … 261373&type=3

# 366

desislavaivanova2 имаш ли машина, която може да шие дебел плат? Мога да ти предложа нещо Embarassed
[/quote]                                                                нямам никаква машина всичко при мен се шие на ръка-ръчна изработка ,става бавно ама това е положението,но все пак дай идеята ,аз ще преценя

# 367
luna, все още не е качена в нашия албум.Просто показах на момичетата  престилката, другите са същите,но в друг цвят. Ще помоля някоя мама да ги качи. desislavaivanova2, ще ти пиша по късно на лични. Peace

# 368
  • пловдив
Аз си поиграх на малко рязане-лепене  Laughing

Скрит текст:

и още едно сатенено яйчице

Скрит текст:

# 369
  • София
Antom,гепила си ми едната идея(подаръците за колежките)
"заек" Светла2 снимки
vpam4 снимки
Ели 1 снимка
Furya1 snimka
me4 snimki
Nadq1 snimka

Последна редакция: вт, 02 апр 2013, 21:03 от lluna

# 370
  • пловдив
Напълно възможно... аз съм си направо гадателка  Mr. Green Според дървестните зодии съм Калина , а за нея пише, че ако си вярвам на това което говоря, може да играя ролята на гадателка ...тъй, че ... всичко виждам, всичко знам, даже и това което още не ви е хрумнало  Joy Joy

# 371
Гледам и се удивлявам,как може да сте толкова многостранно ( една дума  Mr. Green ) развити личности .Сега малко съм пас,но съм идейно-диадемна  Hug

# 372
  • София
Трапезица-(ако се говори за мен,че някой да се не обиди) -тия дето са "многостранни"освен дето не са БАШ никъде,може и да имат едно такова известно нещо дето му се вика"раздвояване " на личността.....Шегувам се. Joy
Иначе сега се пробвам главно като агитатор(имам както е видно някои успехи,но недостатъчно.)

Последна редакция: вт, 02 апр 2013, 21:04 от lluna

# 373
...
Иначе сега се пробвам главно като агитатор....

Олеле,чета " алигатор" - наострих поглед да видя таз красота каква ще да е  Joy

newsm18 много сме! newsm18 странни сме ! newsm18 

# 374
  • София
Определено сме много. Mr. Green.....Обаче ако питаш половинът аз съм си кроКодил-та няма какво да се пробвам-там съм ДЪ ФЪРСТ.....

Общи условия

Активация на акаунт