Какво имат да делят Нешка и Бианка след 30 години?

• 96 283
  • 1 812
  •   1
Отговори
# 495
  • Tам през Атлантическия океан

А що се отнася до масажиста на Бианка и настоящият и мъж, Нешка каза, че подозира, че и той още таи мъст, защото тогава Нешка се е противопоставила на цялата история.
Та не бих се учудила това да е основат на всичко, а не режимът и трудностите в кариерата на Панова.

На мен ми е интересно как родителите са приели тази връзка  Rolling Eyes
Мъж , женен с дете , физиотерапефт на отбора  и сексуална връзка с 17 годишната им дъщеря  Rolling Eyes

# 496
Темата вече заприлича на вица за циганчето, което не е яло салам, но е виждал един, дето ял салам. Наскача кой на какво бил записан с лозунга: тази Бианка какво ми се прави, тя знае ли аз какво съм преживяла.
Но има една по-голяма тема, вече загатвана тук, и би било интересно някой с по-добра спортна култура да я пусне. За духа на съвременния висок спорт. Вие изпитвате ли наслада на финалите на Болт, на пример, или на онази плувкиня, с резултати близки до мъжките от последните ОИ? Казано честно, на мен дори ми е неприятно да гледам.

# 497
. Въпросът е какво на едни се струва насилие. За много хора един прост спортен режим се струва насилие. Това е. Много е просто.  
А, баш.

# 498
Ето Ви и пример,как доста от родителите не знаят,или не им е удобно да вярват какво правят невинните им ангелчета!
Докато треньорите всеки ден се сблъскват в залата и със пуберитета   и с капризите,номерата,лъжите,и глезотиите !
Трябва да знаете,че децата имат понякога по две,три,че и по повече лица!И ги показват там,където трябва!
С родителите-едно,на улицата-друго,с приятелите-трето!Факт!!!
И не само се сблъскват,но и се опитват да победят!
Да победят лошото в тях!Защото самите родители не могат!Или не искат!Не знам вече как да го кажа!

# 499
Никой не твърди, че пребиването от бой и обидите са оправдани. Но зависи какво имаме предвид и под обиди.
Колко "бабички", "кашкавали", "мързели" и пр. съм чула... И пак треньорът ми беше от миличките. Натискал ме е по раменете, минавайки покрай мен, с крак ми е придърпвал глезена набързо, за да ми падне шпагата, и т.н. и т.н. Крещяли са ни, когато не сме правили правилно нещата по Н на брой пъти... неща, които примерно моята леля окачествява като "унижения". Ние пък бяхме свикнали.
И това при положение, че не бях професионалист. Състезателите търпяха това по 5.
Никой не е влязъл в залата научен и готов състезател, ако и да е талант. Без развитието на този талант, то той си остава едно голямо нищо. За да отидеш и да спечелиш първенство, трябват усилени тренировки, защото когато се изправиш пред конкурентите си, особено на световно ниво, това обикновено са хора, едва ли не спящи в залата. И ти просто, ако ще да си роден с бухалките, топката или каквото и да е в ръка, няма как да ги победиш с тренировка от 2 часа седмично, в която те галят с перце.

# 500
  • София
За мен лично в гимнастиката и в балета насилие е първо за нещо, абсолютно базово - храната и водата - едно дете да бъде подлагано физически на ограничения откъм храна, вода, да му е брои всяка хапка и глътка, всяко грамче, даването на диуретици, че и на всичко отгоре порицаването заради това, което всъщност е в природата на децата - да искат да са нахранени и напоени, за да могат да се развият пълноценно. Крачката до всички видове разстройства - физически и психологически - е въпрос на микрони. И моля, без да ми скачат сега на тема затлъстяване при децата, чипсове и прочие, защото това няма връзка с темата! Изборът не е между гладуването в залата и пакета чипс пред телевизора!

Усмивката, известно ми е, че не само децата, а и възрастните имат по няколко лица! Нищо ново не казваш.

А човек като свикне да бъде тормозен от съвсем малка възраст, той го припознава за нормално. Че и го пропагандира като правилно.

# 501
И сто пъти да се повтори, няма смисъл. Явно жертвите на агресията изпитват нужда да се оправдаят.
Силвия Митева, която е в световния елит от дълго, тренира от 7:30 до 12:30 ч. Ето една нейна тренировка: http://www.youtube.com/watch?v=AvQt7-5fF6I

# 502
Бе сега шпагата се учи без бой и заплахи. Да я съдят тази злобна женомразка! Mr. GreenНяма място вече за методи от социализма! Sick Tired

# 503
Темата вече заприлича на вица за циганчето, което не е яло салам, но е виждал един, дето ял салам. Наскача кой на какво бил записан с лозунга: тази Бианка какво ми се прави, тя знае ли аз какво съм преживяла.
Но има една по-голяма тема, вече загатвана тук, и би било интересно някой с по-добра спортна култура да я пусне. За духа на съвременния висок спорт. Вие изпитвате ли наслада на финалите на Болт, на пример, или на онази плувкиня, с резултати близки до мъжките от последните ОИ? Казано честно, на мен дори ми е неприятно да гледам.

Ами аз не изпитвам удоволствие да гледам и млади хора, чичовци и лели с очила като лупи и мозъци като калкулатори, ама ползвам компютър и каква ли не техника. Също много ми е жал за психиката на хората, които вместо мен колят животно, а аз само ям кюфте, което не квичи или лае, както дойде. Жал ми е и за водолазите и за космонавтите и за мен си ми е жал. 15 години ходя на работа и се тормозя. Не драматизирайте.

# 504
 Не, не съм велик спортист, но не може да ме убедите, че боят, обидите, униженията са единственият път към успеха.  

посочи един световен шампион, който с постигнал титла с потупване по рамото, без болка и тормоз.
и не само в спорта - моята учителка по пиано, която беше дама до върха на пръстите си, тропаше по пианото и нареждаше - 'нямаш интелигентност колкото една мравка'. това го каза на момиче, два пъти по-голямо от мен - едва ли е било много вдъхновено и окрилено.

точно сега Бианка има чудесна възможност да докаже тезата си, че до върха се стига с малко усилия и повече вникване в психологията на състезателя/ Илиана е шеф на федерацията /. Нека почне с 5-6 момичета /както Нешка навремето/ и след 4г на Олимпиадата да чуем българския химн

дано, ама надали

# 505
Е има и негладуващи. В Малта гледахме една балерина по телевизията и много се смяхме. Първите десет минути мислехме, че е скеч и затова се смяхме. После осъзнахме, че е истинска балерина. Беше като млад тюлен, но с пачка и палци. Те в Малта обичат пълнички жени, но и на годишен концерт на ученици от музикалното видях такава балерина. Грозна работа, но сигурно такива ще са спасени от емоционални и психически сривове.

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 18:39 от Анонимен

# 506
И сто пъти да се повтори, няма смисъл. Явно жертвите на агресията изпитват нужда да се оправдаят.
Силвия Митева, която е в световния елит от дълго, тренира от 7:30 до 12:30 ч. Ето една нейна тренировка: http://www.youtube.com/watch?v=AvQt7-5fF6I

тренира сега по 4-5 часа . Но не са й чужди тренировки и по 14 часа ( това го има в общо интервю с майка й пак в ю тюб).

Но пак нека да кажем нещо още - в 21ви век сме. Нормално е методите да са различни. Обществото е различно. Няма го натиска от партията, няма ги плановете за медали, няма ги очаваният от хората да сме първи на всяка цена.

# 507
  • София
Ето Ви и пример,как доста от родителите не знаят,или не им е удобно да вярват какво правят невинните им ангелчета!
Докато треньорите всеки ден се сблъскват в залата и със пуберитета   и с капризите,номерата,лъжите,и глезотиите !
Трябва да знаете,че децата имат понякога по две,три,че и по повече лица!И ги показват там,където трябва!
С родителите-едно,на улицата-друго,с приятелите-трето!Факт!!!
И не само се сблъскват,но и се опитват да победят!
Да победят лошото в тях!Защото самите родители не могат!Или не искат!Не знам вече как да го кажа!

Няма нужда да казваш друго! Ти да не си екзорсист, че мисията ти да е да побеждаваш лошото у децата!

Чек, не зная колко са гладуващите и негладуващите. Досега доколкото съм чувала и чела, диетите са задължителни, и тези диети са си живо гладуване и жадуване, а диуретиците ужким са забранени, ама здраво се замижва с двете очи, а децата сами се открехват едно-друго за тази хитринка.

Баси, треньорки, боорещи се с лошото у децата, диети до откат, учителки по пиано, тропащи с молива и обиждащи на интелигентност... На какви хора поверявате децата си бе, хора! Слава Богу, че моите нямат такива учители извън училище (там поне мога да ги избирам).

# 508

Силвия е на 25-26 години.
Тя тренира от 3-4 годишна.
Нейната майка е бивша състезателка по художествена гимнастика,а баща и-по спортна!
Това,което Силвия прави на този етап е усъвършенствано до най-малкото движение през годините!Единственото,с което се съобразява е смяната на правилника.
И пак не е това цялата тренировка,защото това е първата част.Втората би трябвало да започва от 16 часа нататък,защото световните форуми се провеждат винаги по това време и един състезател трябва да проведе двуразова тренировка-да свикне с часовото време едно,а второ,за да не се получи "разгряване" до следващия ден!
Тя самата провежда тези "умни" тренировки,за които споменах преди и то-не защото майка и настоява,а защото самата тя го иска!
Между другото-и тя е влюбена и сгодена!!!Трябва ли да се държи както се е държала Бианка!
Да не се връщам назад във времето,когато се състезаваше Мария Петрова и беше влюбена в Боби Михайлов-също така бивш семеен мъж-баща на две деца!Същото нежелание от страна на Нешка и на родителите на Мария,само,че този път-силна воля и характер,победа на всяко състезание,трета световна титла!!!
И всичко това-без драмите на Бианка!!!
Значи можело.....

# 509
  • Там,където се събуждам щастлива.
Е има и негладуващи. В Малта гледахме една балерина по телевизията и много се смяхме. Първите десет минути мислехме, че е скеч и затова се смяхме. После осъзнахме, че е истинска балерина. Беше млад тюлен, но с пачка и палци. Те в Малта обичат пълнички жени, но и на годишен концерт на ученици от музикалното видях такава балерина. Грозна работа, но сигурно такива ще са спасени от емоционални и психически сривове.

Тук е също така. Закръглени. И затова няма балет на ниво. Най-добрите и най-посещавани ( и постепенно единствените) са представленията на руснаци / татарстанци.

Общи условия

Активация на акаунт