Великденски благотворителен базар в Пазарджик, 26-27 април 2013

• 30 254
  • 403
  •   1
Отговори
# 345
  • пловдив
Момичета оставих в офиса нещата от мен, Раковинка и Трапезица за вас  Peace

# 346
 Hug  благодарим ти antom

# 347
Момичета, тази година имах големи планове Embarassed, но няма да мога да се включа така активно както ми се искаше. Sad Много съм ангажирана с децата по разходки, пък и малкия го отбихме преди две седмици и още свикваме с новото положение цялото семейство.
Дотук само едни ръкохватки и няколко яйчица от меки кърпи.
Скрит текст:
Много ми е мъчно, че така се изложих, Cry но виждам много ентусиазъм и красота да се лее из темата и съм уверена, че и без моята капка, ще има море от благотворителност и тази година. Heart Eyes

# 348
  • София
Мама Барба-добре дошла в клуба.Аз винаги имам велики планове и съм до под крушата-имам великденски неща останали недоправени от миналата година(бяха уж за базара),тази година ги доправих и ги минах в графата за приятели.За колежките също още не са готови. Wink

# 349
Mama Barba  Hug малкият колко направи та се отбихте? на 2г. трябва да е по мои спомени... Thinking
ние миналата година още се кърмихме по-това време  Heart Eyes ...ееех споменииии  Heart Eyes

да ти кажа..сигурно 'щото много се точихме на твоите ръкохватки..и се заканвахме че първо ние ще си се подсигурим и след това ако остане ще ги пуснем на щанда..та за туй  Sad

днес малкия направо пищеше за разходка  Sad Confused  с тези събирания у нас, като е лошо времето съвеста не ме гризе, ама като пекне едно слънце и ми е такова гууузно  Embarassed

да идва, да свършва и да минава  Tired ..че за първи година тооолкова късно ни се пада Базара..то заради майският Великден де..

# 350
Поздрави от мен чародейки!  smile3503

Щом ви е припряно правете като мен - тазгодишният базар не е започнал,но аз вече идеи имам какво ще правя за следващия.Всеки месец отделям време от времето си за нещата за базара,не ми е припряно и угризения не изпитвам,че пренебрегвам домочадието.Лично за мен това е начина. Two Hearts

# 351
Момичета, тук при нас кипи един труд, мамата си трака!
Важното е, че ставате част от цялата тази еуфория и лудост, пък кой с колкото може и му позволява времето!
Следете ни ФБ страницата, там качваме всичко, което получаваме и не е качено все още.
Ето оттук нататък новите нещица:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151546678103610&set … p;type=3&thea

# 352
Днес приети за базара 3 чанти - плетива и бродирани картички от Марияна Недева от Лъки и панери и цветя от Христина Проданова от Добровница + Валентин - 6г., Кристо - 1г. 10м., Георги - 3м.
Всичко е снимано и качено в албума във Фейсбук.
Огромни благодарности!   bouquet
Другата седмица по това време ще раздаваме усмивки на базара, хайде, че не остана!  Grinning

# 353
Една..., аз планирах от Коледа да започна, но студентският синдром ме хвана... Пък се завъртяха и едни въртележки у дома, не е за разправяне. Едва смогвам с домакинската работа.
Гери, да, на две годинки е. Имаш завидна памет. Grinning Като каза така ми стана много съвестно! Утре идва майка ми на гости, ще гледам да открадна време. Praynig

# 354
здравейте, момичета!
аз понаправих 20тина чифта обички /ще гледам още малко да понаправя/, но както и да е.
в неделя планирам да пратя мъжа ми да ги донесе до пазарджик. съжалявам, че не мога лично, но мъжО ще пътува с мотора, а пък аз на тва нещо НЕ се возя Simple Smile
има ли някой желаещ да му ги закараме у тях или на друго удобно за вас място?

# 355
Мая - помня като слон верно  Mr. Green  , но с приятелката ми Лили помня че бяхте в една отчетна и нейния крум стана на 2 г. на 23 март..та за туй те помня и тебе де  Grinning

майка му на тити - най удобно ще е на мъж ти -
ХОТЕЛ-РЕСТОРАНТ СТАРАТА КЪЩА
ул. Д.Греков 6

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=490673694276434&set= … ype=1&theater

(улицата от моста на Лютата, към Острова, от ляво е ресторанта, отдясно се намира училище Хр.Смирненски-ОСТРОВСКОТО)

търсете собственичката ВЕРА, която също е и член на ДБМ-Пазарджик (тел: 0878995696)

Дори и да не е в ресторанта в момента, персонала е запознат.

Ще те помолим само да сложиш бележка с името си при нещата , за да разберем че са от тебе, защото доста хора минават и оставят, въпреки че Верчето има от твоите обеци..и Яна и тя и Ването мисля и тя  Grinning Heart Eyes

ако идва от МОста на МАрица, завива по околовръстното за ОСТРОВА..след пешеходфния мост, веднага в пресечката в ляво..по оградата на уч-щето и Старата Къща е с/у него..

ако не се орпави - звъннете на телефона и ще ви опътят   bouquet

# 356
  Девойки пораснали,
не зная кой как думите ми схванал е,но искам да уточня,че думите ми - упрек не са!А споделеният ми опит във времето назад.
Всички имаме отговорности в семействата си.
Но,когато човек иска да помогне - намира начин,когато иска да се оправдае намира - причини!
Така усещам аз нещата и заставам плътно зад думите си!

Цветен ден през април!  easter

# 357
Една..., Peace И през ум не ми минава да се заяждам с някого във форума. Най-малко в тази темичка. Тук сме се събрали, за да правим само едно - добро. Heart Eyes Изобщо не възприех думите ти като упрек. Напротив, напълно съм съгласна с тях. Такива бяха и моите планове, но реалността се размина с тях. Sad

Много ми е болно, че не успях да се включа тази година, но важно е само едно - да има успешен базар!

# 358
# 359
aз колкото и да искам  не мога да започна с подготовката за всеки базар по-рано  Tired от 9-ти февруари..(тогава е РД на сина ми)...а след това...трябва да снимам хола ни, който е 30кв. какво е останало от него от кашони, приготовления за базара...
Нещата които правим тук в Пз за от креп хартия, изсикват много заготовки направени преди да се сглобят и украсят и направени толкова рано...ще станат на мекици по кашоните...
мисля и аз някакъв вариант да си помагаме с времето..че осъзнах че колкото повече време има до базара - тази година почти три месеца (от 9 февр. до базара), толкова повече се моткаме и се разтягаме...

както и да е, искам да ви кажа че всеки ден пристигат колети и пратки - има и на момичета, които само четат темата, но пък пращат такива красоти..стараем се всичко да снимаме..

Общи условия

Активация на акаунт