Кралски работи и клюки - 2

• 68 085
  • 714
  •   1
Отговори
# 135
гледам по Канал 1 поребението на М. Тачър......Току-що влезе Кралицата.....На погребението на 2-ри примиер присъства Елизабет - първото на Чърчил......

# 136
Любимите парфюми на кралските особи:

Елизабет: Fleurissimo, Blue Grass, L'Heure Bleue, Joy

Скрит текст:

кралицата-майка: L'heure Bleu

Даяна: Passion A.Goutal, Eau d'Hadrien, 24 Faubourg, So pretty Cartier, Bluebell Penhaligon's

Кейт: White Gardenia Petals

Рания: perfume is Bulgari

Пинц Едуард: Guerlain

Принц Уилям: Ralph Lauren Polo, Blenheim Bouquet

Принц Хари: Cool Water

Принцеса Маргарет: Volupte

Принц Чарлз: Cool Water homme

Херцога на Единбург: Hammam Bouquet by Penhaligon's

Херцога на Уиндзор: Citrus Bigarrade Creed

Грейс Кели: French-Fleurissimo

Последна редакция: пт, 19 апр 2013, 23:31 от nela_66

# 137
  • Пловдив
Разглеждах разни снимки и тази ми хареса  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 138
Принца е голяма капия!  Grinning  

А знаете ли, че:
 - кралица Елизабет е родена след изкуствено осеменяване (21 април 1926 г. в 2:40 през нощта);
 - кръстена е с имената Елизабет - Александра – Мария. Елизабет - в чест на майка си, Александра - в чест на пра-баба си по бащина линия и Мария - в чест на баба си по бащина линия;
 - получила е домашно образование - история на конституцията и право, изкуство, музика, френски език, езда, плуване;
 - 18 годишна, по време на Втората световна война е служила в армията - механик и шофьор на военен камион;
 - на 20 ноември 1947 г. принцеса Елизабет се омъжва за лейтенант Филип Маунтбатън;
 - на 2 юни 1953 г. се възкачва на престола;
 - на 9 юли 1982 г., събуждайки се посред нощ, вижда в стаята неканен гост - 30 годишния пациент на психиатрична клиника Майкъл Фегън, успял да влезе в кралските покои по водосточната тръба. На кралицата й се наложило 10 минути да води светски разговор с неканения гост, преди да пристигне помощ.
 - Елизабет няма паспорт и шофьорска книжка, макар за своето 60 годишно царуване да е посетила 116 държави и да обича да шофира.

Последна редакция: сб, 20 апр 2013, 21:16 от nela_66

# 139
  • в сърцето на един мъж...
Ей това е да си Кралица Mr. Green Що не я глобят Crossing Arms

# 140
А знаете ли, че:
 - кралица Елизабет е родена след изкуствено осеменяване (21 април 1926 г. в 2:40 през нощта);

Ин-витро имало ли е по това време? Иначе...честит рожден ден!!!!! Дали ще види нашите честитки Елизабет ІІ и да ни покани на парти? В краен случай - по 1 бАнбон да изпрати....

# 141
- на 9 юли 1982 г., събуждайки се посред нощ, вижда в стаята неканен гост - 30 годишния пациент на психиатрична клиника Майкъл Фегън, успял да влезе в кралските покои по водосточната тръба. На кралицата й се наложило 10 минути да води светски разговор с неканения гост, преди да пристигне помощ.

Представям си я как му налива чай от старинен чайник и с аристократичен жест го подканя "Кaп ъф тии, май дарлинг?"  hahaha
Много хладнокръвна тая Бети! Тц тц тц!  Sunglasses

п.с. Това за "ин-витрото" през 1926 ми се струва малко невъзможно.  Thinking

# 142

Представям си я как му налива чай от старинен чайник и с аристократичен жест го подканя "Кaп ъф тии, май дарлинг?"  hahaha
Много хладнокръвна тая Бети! Тц тц тц!  Sunglasses

п.с. Това за "ин-витрото" през 1926 ми се струва малко невъзможно.  Thinking

То си е голям стрес - да се събудиш посред нощ и да видиш непознат в стаята - ако на мен се случи, не знам как ще реагирам.

А за изкуственото осеменяване, тук така пише - http://www.dailymail.co.uk/news/article-2131714/Queen-Elizabeth- … pure-fiction.html

# 143
Пише инсеминация, не инвитро. Разликата е огромна.

# 144
nela_66, много интересна информация   bouquet

И аз се замислих ..Не съм запозната точно от кога се правят тези процедури, но 1926 година... този факт най- много ме изненада ..
Също и  за паспорта и книжката... Crazy

# 145
Личните документи са за прономероване и прошнороване на плебеите  Laughing 

# 146
В Англия, кралицата като раздава паспортите, как да издаде на себе си. Пък и кой ли не я познава, че да се идентифицира. Преди да стане кралица сигурно е имала паспорт, след това - не. По тая логика, ако Чарлз доживее да се възкачи на престола, ще бъде без паспорт.

# 147
http://dete.bg/n/krasiva-i-bremenna-kejt-midultun.9335.html - Красива и бременна: Кейт Мидълтън Heart Eyes

# 148
Абе то такава бременна няма - скоро ще влиза в 7-ми месец, ако вече не е влязла, а корем липсва.

# 149
Абе то такава бременна няма - скоро ще влиза в 7-ми месец, ако вече не е влязла, а корем липсва.

Скрит текст:
Пина, винаги съм си мечтала за голям корем......Особено и след нашето близо 4г. чакане....Но уви....така и не се сдобих с корем с първата бременност.....Дори един братовчед на мъж ми ми бе честитил рожба - а аз още бях бременна, в 9-я месец....Просто като ме е видял си е помислил, че съм родила вече.....За разлика от втората бременност - бях в 6-я и всеки ме питаше защо не съм в болницата да раждам,  а се размотавам по улиците.....С 4-та бременност също не ми личеше особено, в 9-я месец доктор ме попита дали съм сигурна, че след 2 седмици ми е термина....Не знам, не знам......

Пина, ти също си една прекрасна бременна.....с Кейт май сте заедно......

Общи условия

Активация на акаунт