Кралски работи и клюки - 2

• 68 072
  • 714
  •   1
Отговори
# 105
  • Русе/София

Зара Филипс-това етикет ли е/на чантата и/?

# 106
Като гледам и другите - и те имат такива "етикети". А преди съм виждала Кейт , пак на конен фестивал, с чанта, от която виси "етикет" . Ще потърся снимката.

# 107
  • срещу двата комина :)))
изпуснах темата  Hug

# 108
Уилям И Кейт в деня на Свети Патрик

Скрит текст:

# 109
Нещо ги няма Mr. Green

# 110
Снимките ли? При мен няма проблем.

# 111
  • в сърцето на един мъж...
Много е хубава с това зеленото Heart Eyes

# 112
Готин гаф е направила!  Laughing И на мен ми се е случвало същото пред препълнено заведение "на главната"... та я разбирам напълно Кейт.  Mr. Green

# 113
  • На земята, която е всъщност звезда.
На парада щастливата Кейт споделила, че тя иска син, а Уилям предпочита дъщеря:

# 114
  • Rock & Roll feeling ...
Чрлз и Камила в Оман . Принц Чрлз се е впечатлил от   този розов кон .  Mr. Green
Ето още снимки от престоя им там : 1 2  
3 4 5 6 7 8 9 10

Чудя се ,защо британците толкова се гордеят със своята монархия ? Нима не живее на техния гръб  ? Наистина ми е чудно ,защо е такава национална гордост .. или гражданите и имат някакви преференции за които не се знае много много  Laughing Wink ?

# 115
  • София/Горна Оряховица
Има едно особено положение в Англия и The Common Law.
The Common Law не е писан закон, това е прецедентно право. На практика това означава "Тук е така."

Та това е отоговора - във Великобритания е така.
Отдавна спрях да се опитвам да разбера англичаните  Mr. Green .

Вие знаехте ли, че владетеля нa UK е с двойна религия? Така е открай време насам.
Първо имаме приет закон, че владетеля на Англия е англиканец и е глава на англиканската църква.
После имаме приет закон в Шотландия, че техния владетел е презвитерианец.
По някое време имаме уния и всичко става 1 страна, т.е. 1 владетел.
И накрая, за да оправим кашата, решаваме проблема 4ти закон. Как се определя религията на владетеля?
- Ами по географски принцип  Laughing . Като си е в Лондон, кралицата е англиканка, в Единбург - презвитерианка  Mr. Green .

Винаги като се зачудя за някоя странност на англичаните се сещам за това и просто си казвам "Там е така."

Последна редакция: вт, 19 мар 2013, 07:13 от Bоryana

# 116
  • Rock & Roll feeling ...
 Crazy
А някой може ли да сподели какво "коства"(или по-добре да махна кавичките  Thinking) на обикновения англичанин във вид на данък/ ци да са монархия ?
http://i178.photobucket.com/albums/w258/wombattheharryite/saycheese.jpg - Уил . Grinning

# 117
Приятно съм изненадана от Камила - доста добре изглежда..

# 118
  • Бургас
Само на мен ли не ми харесва Кейт? От началото нещо ми е антипатична, защо, обаче не знам . На днешната папска интронизация дали ще има царски особи?

# 119
Приятно съм изненадана от Камила - доста добре изглежда..

Тъкмо и аз щях да напиша същото.Много ми допада избора й на дрехи точно за Оман.

А онзи ден попаднах на документално филмче "Our Queen". Много интересно беше.Показаха как при прием кралицата винаги инспектира всичко преди това-маси, подредба, цветя......., как, когато са в Шотландската резиденция министър председателя задължително прави посещение и осведомява кралицата за случващото се; за юбилея миналото лято Чарлз и Камила са посетили Папуа Нова Гвинея  и Чарлз сам разказваше как това е било първото посещение на Камила там и хората са я приели много добре.Самия начин, по който Чарлз говореше за Камила ме накара да разбера, че наистина има хора предопределени да бъдат заедно.Очите му направо искряха.

Общи условия

Активация на акаунт