Кралски работи и клюки - 2

• 68 017
  • 714
  •   1
Отговори
# 570
Уилям Артър Филип Луи Маунтбатън-Уиндзор -това е цялото име на таткото. Не мисля че ще е Уилям, може едно от имената да е на бащата  на Кейт. Четох,че когато са мислили името за Уилям, Даяна и Чарлз харесали името Оливър, обачееееее нъцки........ Било много вятърничаво за принц  Mr. Green
Гласувах за Елизабет и за Джордж.
А името на татко Чарлз защо го няма Rolling Eyesей друго измерение е кралското семейство Laughing
Аз залагам на Филип ,защото ще е момче bowuu

# 571
Много харесвам Зара ! Леко бременеене и пожелавам , на тази дива и щура сладурка .
Все съм останала с впечатление ,че е била близка с Уилям и Хари в трудните им периоди .

# 572
а какво ще кажете за истерията по магазините,които тръпнели в очакване да видят откъде ще пазаруват дрехи,памперси и храна за бебето? Вчера гледах, че напечатали коронки и на памперсите даже... Преди си спомням така следваха Даяна, а тя купуваше само английски продукти.

# 573
A Александра защо не фигурира в имената?  Simple Smile Четох някаква англоезична статия, че също е възможен вариант.

# 574
  • София
Привет и запис в очакване на кралското бебе  Grinning

И да не е само спам, току що прочетох във фейса, че е обявено, че бебето ще бъде с титла принц или принцеса на Кеймбридж.

Today Buckingham Palace announced he or she will become the first ever Prince or Princess of Cambridge. The official title will be His or Her Royal Highness the Prince or Princess of Cambridge. Any other children the couple have will also be known by the same title.The Mayor of Cambridge, Councillor Paul Saunders, said it was a "great honour" for the historic city.

# 575
Мисля, че първото име ще бъде някое ново, а някое от следващите ще бъде име на велик английски владетел - Виктория, Елизабет, Хенри, Ричард ...
И няма да съм изненадана, ако не улучим нито едно от имената. 
Joy

# 576
Залагам на Джордж.  Simple Smile Да видим.

# 577
  • София
Боже, момичета, ако Кейт тръгне да преносва, не знам как ще издържим на напрежението.  Joy

# 578
Боже, момичета, ако Кейт тръгне да преносва, не знам как ще издържим на напрежението.  Joy

И аз като видя нов отговор в тази тема и "подскачам" от вълнение дали се е пръкнало или не кралското чедо!  Laughing

# 579
  • София/Горна Оряховица

И аз като видя нов отговор в тази тема и "подскачам" от вълнение дали се е пръкнало или не кралското чедо!  Laughing

Вчера като отворих имах 2 страници за четене, направо реших, че вече не само наследник, ми и директно второ са почнали  Crossing Arms .

# 580
  • София
 Joy  Joy  Joy

Малко да се разведрим: Сара Фъргюсън и дъщерите й на гала вечерята на фондацията на Новак Джокович:

Скрит текст:

Знае Фърги на кого да се метне  Laughing

# 581
  • UK/София
Joy  Joy  Joy

Малко да се разведрим: Сара Фъргюсън и дъщерите й на гала вечерята на фондацията на Новак Джокович:

Кое е толкова смешно???Съвсем нормално си изглеждат жените.Това, че няма силикон по тях и пластични операции не ги прави смешни или за показ с цел подигравка.

# 582
Вчера като отворих имах 2 страници за четене, направо реших, че вече не само наследник, ми и директно второ са почнали  Crossing Arms .

Joy Joy Joy Joy

Joy  Joy  Joy

Кое е толкова смешно???Съвсем нормално си изглеждат жените.Това, че няма силикон по тях и пластични операции не ги прави смешни или за показ с цел подигравка.

Според мен tonkabonka е пуснала смеещите се емотикончета за горния коментар на Bоryana - че има толкова изписани страници, защото У и К са започнали с второто бебе.....И нямат връзка с дамите от снимката.....

# 583
  • София
Прощавай, Биляна - понякога забравям, че във форума трябва да се обясняваш, както в детската градина.
Но ако си беше направила труда да прочетеш постът преди моя, може би нямаше да смяташ, че се смея с цел да се подигравам на някого. Не ми е в стила.  Peace

Мама Цоцоланка, благодаря, че така мило си разяснила казуса.   bouquet

# 584
  • UK/София
Прощавай, Биляна - понякога забравям, че във форума трябва да се обясняваш, както в детската градина.

Простено ти е! Laughing

Мама Цоцоланка и аз благодаря за нормалното обяснение!

Общи условия

Активация на акаунт