Домакини - първи сезон / четвърти епизод

• 27 893
  • 722
  •   1
Отговори
# 105
  • Fort Worth, TX
Добро утро.С малкия тръгваме на пазар, че като отворя хладилника само синузит мога да хвана.Имам поръчка за бисквитена торта.Голям пазар ще пада днес.Тези дни гледах да го поизчистя и да изядем квото има из него. Grinning

# 106
  • UK
Привет
Днес съм на линия, ама вие много сте изписали вчера ще се върна да си дочета
Алекса добре дошла
Днес, моят мъж има рожден ден Grinning Пожелавам си, да ми е здрав, много щастлив и дано скоро стане тати  Heart Eyes

# 107
Драстииии!

Коконче, да ти е жив и здрав половинът и дано наистина скоро го зарадваш с бебенце!   bouquet

# 108
  • София
Добро утро и от мен!

Алекса, добре дошла! Hug

Коконче, да ти е здрав, много щастлив и дано скоро стане тати  bouquet

Креми, успешно пазаруване. Peace

Марулка, да ти оздравяват дечковчи   Peace

Росна китка  remybussi

Мари, стискам палци! Вярвам, че всеки ден ще сте по-добре и по-добре.

QueenBee - хубава закусчица... Peace

Ангелче
, надявам се да си изпратила вече "мамчето" Mr. Green

Ма14, Мама-коко,  Hug

# 109
Добър ден и от мен!Днес не съм на работа и ще си почивам цял ден.
Благодаря за посрещането  bouquet  bouquet    bouquet
За свекърви си говорите- и моята не бих казала,че е лоша и не сме имали сериозни проблеми...ама пусто все съвети дава,все едно сме деца.А не са нужни и не са на място,ако искам съвет,да,ама така....малко досадно.Но от друга страна е възпитала един страхотен мъж и няма как да не съм й благодарна.

# 110
Привет - мривет  Hug
Коконче, честит ти рожденик, да е жив и здрав и винаги да те обича и уважава! Хубав празник!
Алекса, добре дошла и от мен  Hug
Вчера ходих до работата ми, да се видя с шефката и колегите. Зарадвах се че ги виждам, но като взеха да ми обясняват как ме чакат да се върна... Confused Ами не ми се връща, честно да си кажа. Искам да си домакинствам, така ми харесва, пък и ми отдава  Heart Eyes

# 111
  • в сърцата на децата <3
Здравейте и от мен  Hug
Тръгна си, разгеле!!! Не е лоша жената, не е искала лошо да направи, но... Прекалено са ни различни темпераментите - аз правя нещата веднага, от раз, мразя някой да се тутка и да се шматка, а тя си е флегма отвсякъде. Тръгва до магазина за три неща, прибира се с други пет, но не и с това, за което е тръгнала. И това се случва час и половина след като е тръгнала... Ако имам нужда от помощ за нещо, то е за готвенето, а тя не може да готви. Не бях вярвала, че наистина може да има жена, която да не може да направи пържени яйца. Е, може. Но пък се натиска да готви - обаче мъжа не дава да се яде от маминото му ядене, че е опасно за здравето най-малко.
Със зълвата сме първи дружки, тя е само две години по-голяма от нас и се разбираме перфектно, казвала ми е неща, които не е казвала на никой друг. И със свекървата ако е за 1-2 дена се разбираме отлично, но не и когато трябва да съм търпелива повече от уикенд.

Хайде до после, че малката ме зове  Heart Eyes

# 112
  • София
Честито, Ангелче Wink Peace

Ние след малко ще тръгваме на зъболекаря.  Confused

# 113
Хелоу!
Верно много пишете,бре,моми!
Свекърва...ми ние живеем заедно,да не казвам голяма дума,но до момента не сме се карали!,казвали сме си тук-там някоя по-остра дума и толкова.И двамата със свекъра са вече пенсионери и понякога ми идва на нагорнище по цял ден заедно,но иначе ми е ок.Помагаме си-когато едната я мързи,другата свършва нещо и  така/понякога обаче и двете ни мързи Mr. Green/. Лошо не съм видяла,не омърморва,той моя е вместо нея мърморан.Много мърмори,правен е явно за жена/свекърва.
Мари,честита годишнина на патерици.
Коконче,честит празник на твойто мъж.
Уелкъм на новите мами
Аз пък вече съм освободена от работа,чакам си трудовата книжка да се запиша на Борсата и активно търся работа/е,не от сега де,ама сега още повече/.
Малкото да се наспи и ще си бием камшика,че тук такова слънце грее...

# 114
  • UK
БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА    bouquet  bouquet  bouquet
Много се извинявам, че не мога да ви почерпя Rolling Eyes Embarassed ни реално, ни виртуално, но днес имам някакви проблеми с компа и с форума, не ще да зарежда, като зареди излиза от връзка, после пък незнам си какво му отпада, мъка голяма ooooh!
Бонболина Hug много неприятно това с работата, вкъщи е хубаво, но до време ... на мен, много ми липсва работата, колегите ... мрън-мрън hahaha

# 115
И аз чакам дребния да се наспи и мисля да си направим една дълга разходка.
За довечера съм намислила да хапваме шаран, мъжа ще го купи, изчисти и изпържи, аз само една салата ще спретна.
Свекървата е в командировка. Командировка, ама един ден. Един ден, ама все файда. От кога не сме били сами двамата с мъжа ми, ехеееей  Party Детето не го броя, де, ама то не ми се пречи  Mr. Green

# 116
  • София
Коконче, хубав празник ви пожелавам.   bouquet

# 117
  • Талант на 2012,2013 г.
Коконче...  bouquet Hug Heart Eyes да ти е живо и здраво мъжлето и много да те слуша...

Хистологията ни е излязла.

Утре сме на разговор с доктора.

Напрегнато ни е...

# 118
  • при късмета
Привет момичета,
и аз цяла сутрин ма`ам краци на пазар и на разходка.
kokona20, да ти е жив и здрав рожденника, общото ви желание, е мое пожелание, весело посрещане  bouquet
vio, днес романтика, викаш 1dating
luss , дано на Петьо му е последно ходене при зъболекаря
Нещо и на мен трудно ми зареди страницата newsm78
bonbolina, подомакинствай докато си на борсата.Имаш седемдневен срок от получаването на заповедта до записването на борсата иначе губиш месец обезщетение.
И на мен на моменти ми се ходи на работа, особено зимата, че ми е скучно.
Марѝ fingerscrossed
На всички останали  Hug Heart Eyes

# 119
Привет и от мен!
Аз съм с малкото ремарке вече втори ден, че малко покашляше и подсмърчаше. Днес вече нищо му няма и утре ще го заведа на градина. Обикаляхме днес на пазар, да приберем учениците. Студено си е времето. Продължавам да чакам пролетта!
А колкото до спорта - от години нищо не съм правила, но напоследък се вкисвам много и реших, че едно раздвижване ще ми подейства ободряващо. Наистина се чувствам много добре! Grinning
Добре дошли на новите домакини!   bouquet
Мари, малко на патерица, да ви честитя годишнината! Желая ви от сърце още много години съвместен живот, изпълнен с щастие и любов!  Heart Eyes
Кокона, да ти е жив и здрав рожденика! Весел празник!  bouquet

Изчезвам. Ще чета темата за хлебопекарните. Чудя се дали да не си взема едно такова чудо и ще се образовам по въпроса.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт