Домакини - първи сезон / четвърти епизод

• 27 893
  • 722
  •   2
Отговори
# 135
Добро утро  Hug
Аз тази сутрин съм фъртуна - чистя, готвя, нали свеки я няма, и аз се вихря тука  Mr. Green Много съм организирана като съм сама, мога да свърша планини от работа за два часа. Обаче ако всички сме вкъщи, изобщо нищо не ми спорИ - то е едно излежаване, едно ядене с часове, ужас.
Днес форумът е ок, поне при мен. И аз мисля че не е от доставчика, защото иначе интернетът вчера си беше супер, нещо с бг - мамата е станало.
Тоя грип да идва и да си заминава по - бързо, и дано да ни подмине  Praynig

# 136
Не е било от доставчика. Сега прочетох от един от модовете във ФБ - правили са някаква профилактика. Peace

Малиииии, една готви като фурия, друга глади, трета прозорци мила Embarassed Срам за мен! А съм станал в 6, шест! и вися са кафетата пред компа Blush  И пред ТВ-то..

# 137
Добро утро и от мен!
Гледам имате си закусчица, да не ви мисля!  Mr. Green

Много ме е яд на тоя грип, защото на Малчо му идва рождения ден след една седмица и ще бъде много тъпо ако лепне нещо! И като се сетя, че всяка година е така, да ме пита човек защо съм го раждала февруари!  Tired

Пък какви неща съм замислила да правя, трябва да стана в 6.00, за да ми стигне времето ... Откъде ми ги ражда акъла тея неща, не знам ...

Сега ще ме засрамите и ще взема и аз да си измия прозорците!  Mr. Green

# 138
Я ги оставете тия прозорци, вижте времето какво е - тъкмо ще ги измиете, и ще вземе да завали  Mr. Green

# 139
vio, и аз това щях да пиша за прозорците.  Mr. Green
Момичета, в това време как ви се мият прозорци?  Grinning
Благодаря за закуската, Росна китка!  Hug
luss, да отминават вече тези проблеми със зъбките на Петьо.  Hug

И аз снощи имах проблем с форума. Благодаря, че разяснихте какъв е проблема.  Hug
Хубав ден!  Hug

# 140
  • София
Направо ви изпуснах!
Аз съм се отдала на почивка, мъжът ми е отпускар и той е поел воденето на децата и прибирането им почти изцяло.
Днес ще ви попрочета.

# 141
Добро утро Simple Smile Ние се наспахме горе долу. Имам за чистене, че малката откакто проходи, само боклуци прави и на ден трябва по 3 пъти да минавам с прахосмукачката. То не са бисквити, солети и т.н., стъпкани по земята...
Днес сме на рожден ден на моя колежка, която също има бебе и ще ходим по- раничко у тях, за да можем да направим тортата й.
Аз така съм се зарибила с правенето на сладки, кексове и торти..
Като бях по- малка ми беше интересно, но ме влечаха пеенето, дискотеките, излизанията и т.н.
Изкарах фризьорски курс към борсата уж защото ми беше интересно, но в крайна сметка не искам да го работя, ами само си подстригвам приятели и роднини. А сладкарството започна да ме влече най- вече като забременях и много искам да се поосъвършенствам.
Някой има ли си на представа откъде мога да си взема формички за изрязване на цветя от фондан. Аз имам едни, дето са за сладки, но са твърде обикновени.
Хубав ден на всички Simple Smile

# 142
  • при късмета
Аз прозорци много мразя да мия и за това се подмазвам на Марчето Rolling Eyes А в такова време даже не ми идва наум.Майка ми непрекъснато разваля времето, като измие прозорците.
Аз напазарувах, нарязах месото, пуш пауза и отивам да сготвя.Влязох да ви разсмея малко, срам несрам ще разкажа Embarassed
Търсих си тавичката на хлебопекарната да сложа хляб, преди да се хвана с месото и не я открих на място newsm78.Нарязах го, отделих в едно пликче излишното и го приготвих за фризера.Отварям да го сложа, а тавичката ми се блещи отвътре Shocked ooooh! Как е попаднала там, нямам обяснение и колко щях да я търся ако не бях взела повече месо незнам.Май съм за темата за муните ooooh!

# 143
Алекса, виж ТУК за резци.

мама- коко, аз така си намерих диадемата във фризера, но съм сигурна, че не аз съм я сложила там!  Thinking

# 144
  • София

мама- коко, аз така си намерих диадемата във фризера, но съм сигурна, че не аз съм я сложила там!  Thinking
Страхотен магазин! Гледах, гледах, очите ми останаха.
Някой може ли да ме светне една кофичка от 1кг фондан долу горе за колко тортище стигне? Моята форма е стандартна, с отлепящо се дъно, май 25см някъде ще да е. И тоя фондан в хладилник ли се държи? Колко му е трайността?

# 145
  • Fort Worth, TX

мама- коко, аз така си намерих диадемата във фризера, но съм сигурна, че не аз съм я сложила там!  Thinking
Страхотен магазин! Гледах, гледах, очите ми останаха.
Някой може ли да ме светне една кофичка от 1кг фондан долу горе за колко тортище стигне? Моята форма е стандартна, с отлепящо се дъно, май 25см някъде ще да е. И тоя фондан в хладилник ли се държи? Колко му е трайността?
Вале, нали ти скоро прави торта Медовик?Въпроса ми е за заквасената сметана.Имам кофичка от 500 гр дали ще ми стигне или да тичам за още?

# 146
  • София
Аз слагам две кофички от по 400гр. Малко ще ти е.

# 147
  • София
Добро утро, момичета.

И аз се каня да направя медовик, ама няма да е тези дни, защото мъжът купи торта гараш...

Днес съм малко по-добре и затова реших да отложа ходенето към доктор... Ще видя как съм днес и ако няма промяна - тогава утре ще отида в Гринберг. Не ми се ходи по поликлиниките. Ще чакам 2 часа на едната опашка, ако трябва после и да вися на опашката за уши, нос, гърло... Не знам какво ми е, но си представям с какво ще си прихвана - всички вируси наведнъж Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Навън е ужас, ама малкия иска да ходи на училище... Не знам има ли начин да го откажа, че не ми се мърда в този дъжд.... Wink

# 148
  • София
Аз прозорци много мразя да мия и за това се подмазвам на Марчето Rolling Eyes А в такова време даже не ми идва наум.Майка ми непрекъснато разваля времето, като измие прозорците.
Подмазвай се...ама развалих и аз времето. Така вали и духа вятър, че защо ги измих. ooooh! И Ша ви замоля, по ред на номерата.....идвам,  а, обяд шА ми дадете ли....
Ха, Добро утро  Hug
Мързелувам. Пия кафе. Не ям...благодаря от тоз разкош. Гладна съм. Mr. Green От сутринта все за сладкиши говорите, какъв е този фондан, как се прави, къде го има...я, да ме светнете малко. Каква е тази торта Медовик, ако е лесна ще я разгледам.
Лус,май ще трябва антибиотик, дано се размиеш между капките. Пий там чай, фервекс. Намажи си гърлото с нишадър, помага.
Ставам вече, да работя нещо. Приятен ден! ША сЪ върна по някое време.  Simple Smile

# 149
  • при късмета
luss, пак да ти благодаря  bouquet
Готова съм с Бьоф Строганов, за първи път го правя и ми хареса, макар, че още е вряло.
Марче заповядай първо на обяд, вече знаеш какво има, а прозорците за натам  Flutter
Уф, с торти хич не ми се захваща. Това е защото, имам приятелка, която е професионален сладкар и като опра до торта ми се прави няколко часа преди това.
Пак да помрънкам, че мряза такова време #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт