Домакини - първи сезон / четвърти епизод

• 27 893
  • 722
  •   1
Отговори
# 375
  • Талант на 2012,2013 г.
Обаче като го наблъскам със сърми или пък като направим капама... ееееееее няма такова ядене... hahaha Joy

Направи го, Валенце... мъжът ти ще те боготвори още повече. Laughing

Аз ставам.

По-късно пак. Hug Heart Eyes

# 376
Така ми се прияде боб, ммммммммм. Много го обичам.

# 377
  • в сърцата на децата <3
Е, стига с тоя боб вече, срам нямате  Hug  bouquet И на мен ми се прияде, но до колкото разбрах хич не било препоръчително, още повече с тези колики на малката.. Нищо, довечера ще си направя нещо любимо, което рядко си позволявам, че е супер калорийна бомба - варено жито с мед  Heart Eyes

# 378
  • при късмета
Отивам на пазар
Слънчев ден, момичета

# 379
 HugИ аз обичам печен боб,ммм ... Simple Smile А в гювеч правя и едно ядене от Самоковския край-сухи червени чушки
с ориз и праз. След като се наредят в гювеча и се залеят с топла вода,се прави "капак" от картофи,нарязани на кръгчета,после във фурната-картофките се зачервяват и препичат,а сухите чушки имат много различен вкус.  chef

# 380
И аз искам на концерт! Бон Джоуви го харесвам много! Най-ме е яд, че изпуснах и Скорпионс ...
Ей ви по един поздрав за любителите на двете групи
Скрит текст:

,

Мен няма да ме огрее със сигурност  Mr. Green
Специално за Лус и русофилите  Sunglasses това:
Скрит текст:

Вграждането на клиповете нещо не се получи.
Хубав ден на всички  Hug

# 381
Мерси за поздрава, Булка Марулка  Hug Скорпионс ги гледахме в Каварна преди 3 години мисля, мнооооого добри!

# 382
  • София
djily, добре дошла.. Hug

Преди да тръгнем за училище - Петьо казва - боли ме коремчето.
Питах го дали иска да остане вкъщи, дали е гладен, дали му се ходи до тоалетната...
Той отговори - Чакай да питам коремчето.... страх го е от зъболекаря...

Ангелче, защо "подпика" детето, а Laughing

И аз от дълго време се замислям за машината за хляб....Дали ще имам мерак да правя хляб толкова често, дали ще е вкусен.... ама много въпроси...

# 383
Браво бе,много сте писали!
Добре дошла на новата домакиня   bouquet
Боб на фурна не съм правила никога.Трябва да го пробвам.Иначе за днес съм решила пиле с ориз на фурна да правя.Онзи ден правих супа пилешка и кюфтета със сос,та вчера щраках с пръсти.Следобеда успяхме да се разходим хууубаво,ама днес е много ветровито/отново!/ и облачно.Чудя се изобщо дали ще имаме един нормален ден тук? newsm78
Хубаво си ви е на вас в голямото град,а ние в тая провинция...и то дълбока провинция...малко са забавленията.

# 384
Скрит текст:
ДОБРО УТРООООООО!  Mr. Green

Рано - рано сте започнали с бобовете, баниците и козунаците. Ние днес ще си дояждаме вчерашния боб, напоследък нямам никаква фантазия за готвене и май си ядем едно и също ...  Rolling Eyes

Вчера ходихме до Джъмбо да напазаруваме за рождения ден разни шаренийки, тортата е поръчана, остава само да купя продуктите за купона и в неделя да се захващам за работа. Толкова се вълнувам, може би защото Малчо разбира повече, поне на тортата ще се зарадва!  Heart Eyes

Добре дошла на новата ни домакиня!   bouquet Извинявам се, но докато стигна дотук и забравих "как се казва".  Blush

# 385
  • София
И аз искам на концерт! Бон Джоуви го харесвам много! Най-ме е яд, че изпуснах и Скорпионс ...
Ей ви по един поздрав за любителите на двете групи
Скрит текст:

,

Мен няма да ме огрее със сигурност  Mr. Green
Специално за Лус и русофилите  Sunglasses това:
Скрит текст:

Вграждането на клиповете нещо не се получи.
Хубав ден на всички  Hug

Благодаря за песничката Hug

# 386
  • Fort Worth, TX
Здравейте.Тъкмо се боядисах и след малко в баняра.Вчера кръвното ми беше що годе нормално.Днес даже след сън го определям като ниско.Пих 1 кафе и стана 128/85.Обаче  вчера и днес ям канела с малко к .мл. както ме посъветвахте.Продължавам да го следя и ще видим.Дано тоя път ми хване боята.Все остава по някой бял косъм. Mr. Green
П>П Песента е култова ан Бон  Джоуви. Laughing Laughing

# 387
  • София
Оф, аз съм от жените, които не обичат да ходят на маникюристи, козметици и прочие. Каквото мога вкъщи сама- това.  Обаче за боядисването отивам на фризьор. Не мога сама, нямам смелост, а няма кой да ме боядиса друг. Никак не ми се дават по 30лв за боядисване, ама смятах, смятах- една хубава боя е 10лв, да я занеса на фризьорката да ме боядиса- още поне 10...и то станаха 20...е къде 20, там и 30. Като ме боядиса и после 2 месеца ни бял косъм, ни паднала боя, ни гадна коса. И все пак тия 30лв и се свидят Embarassed.

Бонболина, ние преди години се преместихме да живеем в Плевен- мъжът ми беше офицер тогава, работат му го наложи. Що рев изревах- тамън бяхме купили жилището в Сф, малкото още беше в количка, в Плевен никога не бях ходила. Ама много ревах. Обаче после така ми хареса, че като се връщахме след близо тригодишен престой отново в София....ударих сериозен рев за Плевен. Laughing Дет вика мъжът ми - угодия нЕма!
Иначе и двамата сме от Враца, обаче се моля искренно никога да не ми се налага да се връщам да живея там. Хубав град е, но...айде да не се обяснявам, че да не ми излезе приказка на надута софиянка Flutter. 
 След малко ще скокна до библиотеката, че си изчетох книжките.

# 388
  • UK
Привет и от мен  Hug
Днес, голяма активност, много сте изписали Mr. Green връщах се назад да изчета, да не изтърва нещо Joy
Добре дошла на новата ни домакиня, тук ще ти е много уютно    bouquet Hug
И аз съм от тези ooooh! които не обичат да ходят на масажи, козметици и прочая, от всичкото туй посещавам само фризъора hahaha Другото обичам да си го правя сама, като се наклепам из къщи, най-обичам да си правя разни маски на тялото и на лицето. Един ден си правих домашна маска с шоколад за тяло ( от нета изнамерих една рецепта) та тъкмо се оклепах до ушите и се звъни на вратата Joy Жената за отчитане на водата hahaha Еми не и отворих, щеше да ме помисли за вожда на някое индианско племе Joy
Уф и аз пия кафе сега ама не мога да се разсъня все още нещо, тука слънце има при нас и аз вчера бях замислила един план, да ходя в един голям нов магазин в един далечен квартал на Варна, да ама нещо ентусиазма ме напуска и май ще си остана в къщи и пред компа днес да си релаксирам Joy

# 389
Валенце, 30 лв. са си много, от където и да го погледнеш  Shocked И на мен биха ми се свидили, честно. Мен сестра ми ме боядисва, а пък нея аз я боядисвам, и така...
Аз в София не съм живяла и мисля че не бих си го причинила. Особено сега, когато имам малко дете. Не си давам спокойствието, което имам в малкия град, пък ако ще възможностите на столицата да са безкрайни. Просто съм на такъв етап от живота си, че за мен това е по - важно. И в моя защита, за да не звуча като тъпа лелка от прованса, да кажа, че съм живяла в Берлин години наред. Тоест, имам база за сравнение, така да се каже. И още - в Берлин бих се върнала на секундата, ама в София да отида...трудно  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт