Домакини - първи сезон / четвърти епизод

• 27 582
  • 722
  •   1
Отговори
# 510
Коконче, ще стане, трябва да стане  Hug
Аз това за нуждата да оставам сама го казах заради мъжа ми и свекървата, не съм визирала малкия по никакъв начин. Напротив, даже като QueenBee и аз често го гледам и се чудя какво съм правила без него.

# 511
От тяхната марка, голям буркан  Laughing

Аз съм без мъж по цял ден. Със свекърва не повече от седмица годишно, но не всяка година. Без всякакви други възрастни елементи - постоянно. В тоалетната дори ходя с малкия или по-точно той идва след мен. Ако не дойде ... ами случвало ми се е да тичам със свалени гащи за да предотвратя навонение. Случва се да стискам да заспи или да си дойде мъжа ми, че не смея да вляза  Laughing
Вие сега да не си помислите, че ме е яд, че ги има! Нееее! Просто е малка луднуца  Laughing

Последна редакция: пт, 08 фев 2013, 13:15 от Булка Марулка

# 512
Още рожденици... Булка, да ти е живо и здраво мамчето!

Синът ми тази сутрин се събуди болнав - прокашля, лека хрема, сочно гърло...абе на разболяване отива  Sad Пуснах го на училище и днес цял ден го мисля. Обадих се на доктора, довечера ще мине да го види, да сложи една слушалка, че идват почивни дни и все така се случва да се чудиш кого да търсиш.

Коконче, стискам палци скоро да ти се сбъдне мечтата  Hug

Днес тук шантаво време - валя дъжд, сняг на парцали, огрооомни като в приказка и сега всичко се топи и тече. Лудо време.

# 513
  • София
Здравейте, момичета.
Вчера легнах късно и днес станах в 6:30. така ми се спи - просто нямам сила за нищо.
Направих картофена торта, винегрета, медовик(за сефте ми е , дано да е вкусно), пилешки пържолки. Сега ще направя морковена и руска салати... Ще се изкъпя и ако има малко време да дремна.... Довечера ще имам важни гости...

Мари, да ти е жив и здрав рожденика! Нека е все така борбен, много любов, много късмет и щастие на цялото ви семейство! Весел празник !!!

Марулка, честит рожден на майчица ти. Здраве и дълголетие!!!

# 514
Люс, менюто за гостите звучи страхотно, направо огладнях докато чета Simple Smile
Mrs. L, дано да не е нищо сериозно  Hug
А това:
Със свекърва не повече от седмица годишно, но не всяка година.
- си е за завиждане направо!

# 515
  • в сърцата на децата <3
Със свекърва не повече от седмица годишно, но не всяка година.
- си е за завиждане направо!
Абсолютно!!!

# 516
И аз се присъединявам към завиждащите благородно:))))

# 517
В момента не мога да мисля, камо ли да  завиждам. Crazy Спи ми се.
Честито на  празнуващите днес. От здраве да не се отървете!!!
Ангелче, снощи мернах, че нещо яйчно предложи за ЙЕдене. Mr. Green Ще преписвам рецептата днес. Joy

# 518
  • UK
Ами Rolling Eyes аз както се вайках и сега ми се обадиха да ми кажат че започвамеееее Crazy Малей само как ми се вдигна адреналина на макс Mr. Green
Варя си аз едно цвекло, я ако има запознати да ме светнат, колко време се вари? Дотука 20 минути ври, па не умеква newsm78 За пръв път го варя

# 519
  • при късмета
kokona20, ще успеете, като ти виждам желанието и ентусиазма, няма начин fingerscrossed
Mrs. L, дано се размине на сина ти.
Сложих тестото за кузунака, като го издвадя ще претичам да взема детето докато втаса и после ще видим.Междувременно и мусаката направих
luss, както винаги си се подготвила прекрасно.Почини си и приятно изкарване довечера

п.п Кокона, докато ти напиша и виж каква хубава новина

# 520
Коконче, хайде, стискаме палци всичко да бъде наред и да ни зарадваш!   Praynig Hug

# 521
Е бравоооооооо, това се казва новина!!! Коконче, стискам всички палци и се моля този опит да е сполучлив и мечтата ти да се сбъдне  Praynig  Hug

# 522
Коконче  newsm44 fingerscrossed Лека му ръка на доктора!

# 523
  • UK
Момичета  Hug  bouquet стопляте ми сърцето, благодаря на БОГ Hug че ви има и че сте до мен, дано се зарадваме вече и ние  Praynig
Бягам да пържа кюфтаците, 2-рата пералня се извъртя и току-що събирам едно пране, та закачам друго Joy

# 524
  • в сърцата на децата <3
Момичета  Hug  bouquet стопляте ми сърцето, благодаря на БОГ Hug че ви има и че сте до мен, дано се зарадваме вече и ние  Praynig
Бягам да пържа кюфтаците, 2-рата пералня се извъртя и току-що събирам едно пране, та закачам друго Joy

Абе аз ти казвам, че всичко ще се нареди  Hug Що се съмняваш в думите на кака ти  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт