Домакини - първи сезон / четвърти епизод

• 27 892
  • 722
  •   1
Отговори
# 75
Вио,благодаря  bouquet
И аз си мисля,че ще си поразвалим отношенията със свекървата  след като се роди бебето,че като си я познавам как се меси за всяко нещо.Макар че не живеем заедно.
Това за спалнята е култово,не случайно на ,, Пълна лудница'' бяха направили така серия,ако си спомняте.Жорето и Марчето на  спалнята,а майка му плете до тях й вика-,,Айде,Жоре,мама,още един път...'' Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 76
  • в сърцата на децата <3
Верно ли е искала?Не мога. ooooh! ooooh!
Мда... Аз им казах и на двамата, че няма проблем, щом ги влече... Но ще си спят двамата, защото аз ще съм си взела детето и ще съм си заминала при нашите. Тъкмо да им е по-удобно и да няма кой да им пречи да правят каквото искат...

# 77
  • София
А това за спалнята наистина  е култово!
Sta_di, добре дошла при нас  Hug

При нас е весело.

И аз живях със свекървата 14 и половина години. Зная какво е. Аз много търпях, че сме били при тях. Но все пак мъжът ми се разправяше с тях. Слагаше ги на място и се караше с тях, не че после не ми се сърдеше, ама... така е по-добре. Не, че като го нямало вкъщи - не са ме захапвали, ама друго си е.

Положението при вас, Ангелче, е тежко. Confused

# 78
  • Fort Worth, TX
Верно ли е искала?Не мога. ooooh! ooooh!
Мда... Аз им казах и на двамата, че няма проблем, щом ги влече... Но ще си спят двамата, защото аз ще съм си взела детето и ще съм си заминала при нашите. Тъкмо да им е по-удобно и да няма кой да им пречи да правят каквото искат...
Ей няма спирка значи.Я си пращай да си ходи в Банско ли беше?
Здравейте и на новите момичета.
Лу, не е тежко ами трагикомично положението й.Много ме е яд, много. #Cussing out #Cussing out #Cussing outЩо все на свестните хора. newsm78 newsm78

# 79
  • Талант на 2012,2013 г.
31 години семеен живот!!! Flutter

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 17:00 от Марѝ

# 80
  • при късмета
Днес много закъснях Embarassed,
Мари ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА
Вярвам, че ви предстои още повече щастие в семейния ви живот и ви го пожелавам от все сърце smile3525

Ангелче това и с мъжа ти и със свекърва ти, ужас ooooh!
аз майка ми едва издържам, ако имах свекърва незнам.Макар, че я познавах жената и като бяхме деца я харесвахме.
Sta_di , добре дошла  bouquet

# 81
Марѝ още 31 години щастлив семеен живот ви пожелавам. След това ще ви ги пожелая още толкова    bouquet

# 82
Честита годишнина, Мари  Hug Пожелавам ви още дълги години щастие, любов и разбирателство!

# 83
Мари, честита годишнина! Още много пъти по толкова да празнувате любовта си  Heart Eyes

Нови попълнения виждам - добре дошли!
Нещо напоследък не ми остава време да пиша. Иначе си ви чета.
Днес ме хванаха пак лудите и се катерих по шкафове и гардероби да чистя. Без ръце останах  Crazy А сутринта като станах си бях съвсем нормална и нищо не предвещаваше, че ще ме стегне шапката  Mr. Green

Ангелче, здрави нерви ти пожелавам. Като се сетя в първите дни какъв шок ми беше...Успокоявах се, когато мъжът ми беше вкъщи. На него му имах доверие, нищо, че и двамата се учехме в крачка. Още в началото бяхме единодушни, че не щем помощ.

# 84
  • при късмета
На него му имах доверие, нищо, че и двамата се учехме в крачка. Още в началото бяхме единодушни, че не щем помощ.

Мдаа, там е ключа от палатката.
Ако трябва и с мъжо да се бориш, работата не отива на добре.Не, че с моя за всичко сме на едно мнение, обаче относно намеса на трети човек сме в единомислие

# 85
О да! Обречена е такава борба. Игра на нерви.

# 86
Мари, още най - малко три по толкова ви желая!С такава незатихваща любов!  Heart Eyes Знаеш към теб имам сантимент - нека е Бог да е с вас! Hug

Нахлувам в темата ви, много ми е як този израз...Нали?Нахлувам Mr. Green С някои от вас се познаваме от други теми... Аз само да кажа , бях у Лус. Ееей Богу, такова хубаво жилище! Не! Не, не това е важното :" Я соглашаюсь  на рай в шалаше," с такъв позитивно зареден човек като нея. Ам не както винаги, не бе това ами салатата от детството ми - риба под шубой , сега си я дояждам... Вино от Братя Даскалово със синьо сирене... Мммм. Та исках да кажа, че след всичко преживяно, визирам нея - да си толкова непринуден, откровен, положителен - малко останаха такива хора.Малко и трябва да си ги кътаме като пендари.  Радвам се, не, не, гордея се се, че е само три етажа под мен! Благодаря, Лус , че те познавам. Предполагам , че и повечето списващи тук сте такива - дето викат "Господ не копай на оре- хора събира. "
Ангелче, първо - да ти е честита Ели- да здрава и румена. Това е най - важното за другото преглътни...
Коконче, теб те знам от готварския - колко овации съм обрала с твои рецепти уау. Славчето и Ма14 - също. От други места. М'чи стаж е т'ва в бг мамата, бе , кой не ме познава? Joy Лус ми каза темата ви - само наминавам - много съм непостоянна, пък и ква домакиня съм аз?  Mr. Green
И ся мола ви се без три и повече страници "добре дошла", и пр.  Айде - приказна вечер ви желая. newsm47

ПП Който не познава и има питания  отговарям. Веднага.
ППП Лус, утре те чакам у нас - действаш зареждащо.
ПППП Нямам руски деликатеси , но съм с руска душа! smile3521

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 18:40 от Рoсна kитка

# 87
  • UK
Привет девойки  Hug
Днес бях в съда, като чух, че имало някакви стрелби Thinking голям екшън Mr. Green сутринта в Софията, това беше тема номер 1 Crazy
Росна китка при нас е много уиютно и аз не съм баш домакиня, ама тука се чувствам страхотно Hug
МАРИ още 5х31 години щастлив семеен живот ти пожелавам, Здраве, здраве, здраве за всички ви!!!  bouquet  bouquet  bouquet Hug
Здравейте,момичета.Да се присъединя към вашата компания.Все още не съм домакиня,но април-май ще стана.Тогава живот и здраве трябва да се роди синът ми.
Добре дошла и на теб  Hug

# 88
  • София
ЧЕСТИТО, ЧЕСТИТООООООООООООО НА МАРИ!  bouquet  Само да е здраве....другото от лукавия.
Много сте писа ли , бре...красавици!
Бях на масаж. Такова удоволствие, приятно, отпускащо. Това момиче, работи перфектно. Чувствам се или по-точно, чувствам гърба си като нов. Искам всеки ден, но засега два пъти седмично. Нищо не съм готвила, а и не ме интересува, аз съм на диета, ям домати и краставици + яйчице. Сладкиши - друг път, но не сега. ....ако ме изгонят, ще трябва някой да ме прибере. Но рискува много, хвърлям се веднага на прозорците, пердетата и разни други неща. Mr. Green
Имаме си нови домакини - много сме! Добре дошли!
Росна китка,си я знам но от къде беше.....??? Няма значение, че не помня, много е готина.
Друго....няма. ША сЪ върна по-късно. Цунки: Марчето Heart Eyes

# 89
Здравейте момичета! Съвсем случайно попаднах на тази тема, като търсех някоя, в която е подходящо да попитам с какво се занимават жени в майчинство или без работа, за да изкарат някой допълнителен лев.
Попаднах на един сайт, в който уж можеш да печелиш минимум 40 долара на месец, но ме съмнява, дали не залъгват само, а в крайна сметка нищо да не дават. Ето го сайта:
http://earningsip.com/ref.php?page=act/ref&invcod=117277
Аз в момента съм в майчинство, имам дъщеричка на 1 годинка, работя като майка и домакиня   Mr. Green Heart Eyes .
Ще се радвам да се присъединя към вас!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт