Домакини - първи сезон / четвърти епизод

• 27 893
  • 722
  •   1
Отговори
# 435
Мари, ужас, дано да ти поолекне...Аз съм с проблемен гръб - на 16 год. ми правиха операция от дискова херния, и от тогава си ми е слабо място. Не ме питайте как съм бременяла 9 месеца....Сега откакто родих на няколко пъти имах мнооого сериозни проблеми, в момента пак не съм цвете, ама поне се търпи. Че няма как и лекарства да пия/мажа заради кърменето, абе ужас направо. мама - коко ти е дала добри съвети, аз бих добавила - лежане с ел. възглавничка (ама пак зависи от проблема, де), много масажи, и много почивка. Пиши как си  Hug
С пороците и аз като QueenBee - пушене, пиене - забравила съм ги от години. Напоследък взех да си правя по някое кафе сутрин, че ми идва нанагорно. А не бях такъв човек, не бях...

# 436
  • София
Бре, тука все светици сме се събрали Mr. Green. И аз никога не съм пушила, никакъв алкохол не пия, по мъже не ходя- само по моя си. Laughing

Аз имам проблем отзад с плешката, на моменти такива болки изпитвам, нищо не помага. Не че съм ходила на доктор .

Мари, дано скоро те облекчи!

Вале, знам че не искаш съжаление, затова ти изпращам една силна прегръдка!  Hug

Благодаря, много точно си ме разбрала!
Непознати, които не знаят за проблема на детето, се държат по един начин. Ние не го крием, напротив. И като разберат...съвсем друго става. А не искам така.

# 437
В България още не можем да си изкривим мисленето за някои неща. Обичаме да се правим, че нещо не се е случило, да мълчим и да не говорим пред хората. Странно е ...

А относно дечицата с проблеми, хората по - скоро още не са се научили как да общуват с тях и как не биха наранили или обидили родителите примерно. От опит знам, че когато нещо не ти е минало през главата, трудно можеш да разбереш как се чувства човекът отсреща и да реагираш адекватно.
Едно е да кажеш: Представям си как се чувстваш, а съвсем друго: ЗНАМ как се чувстваш!

Днес малко на философия ме е ударило, ще ме извинявате, сигурно е от времето ...  Hug

# 438
Здравейте,дами!
Марѝ,  Heart Eyes получава се понякога така...ама да минава ! Hug
Валенце, Hug За културата на един народ, се съди по отношението на хората,различни от другите.
Много добре те разбирам какво имаш предвид...Синът ми от 11 ден на раждането до 12 месеца беше в гипсови ботушки...Сега,слава Богу,всичко се оправи,но още помня реакциите,когато говорехме по темата.
Та така...не ги умеем тези неща,не приемаме различното и това е!
Нали имаше виц за човек,застанал пред клетката на жирафа-гледал,цъкал с език и отсякъл: "Такова животно нЕма!"
А иначе тук започва да вали и ми секна ентусиазма за домакинстване.
Прекрасен ден,момичета!    bouquet

# 439
  • София
Здравейте!
Мари, какви ги вършиш, бре...вероятно си опънала някой мускул. Те, затова ходя на масаж, не само на гърбината , но и на лицето. За разкош.  По красива, няма да стана, но пък е отпускане.  Днес съм и на фризьор, маникюр...пълна програма.
Пороци имам, пуша, кафе пия, алкохол не обичам освен хубаво вино, ама хубаво червено. Скоро попаднах  или по точно ми препоръчаха едно чилийско, чудесно беше. По мъже...то ми е минало времето, не ме интересуват.
Хубав ден, нищо , че е дъждовно. До довечера. Hug

# 440
  • при късмета
Леле, мокра съм като маче!
Дано мъжа ми си дойде днес по-рано да не взимам детето пеша, че се намокрих, намръзнах и други екстри.
vio, знам какво е, аз съм с дископатия, радикулит, плексит и шипове и всичко това на един гръбначен стълб. Нямам читав прешлен, а дископатията за разлика от дисковата херния и операция не я оправя.Пък да беше само гърба, болят ме още доста стави, а на това време е кошмар #Cussing out
Наскоро чух, нещо смешно за такива проблеми, една позната на такова дередже вика-"Пращат ме непрекъснато на кални бани, да свиквам с пръстта" Twisted Evil Като няма оправия и черния хумор е хумор и мен ме избива от време на време на него.
Оф, аз не съм от светиците-пуша  Rolling Eyes Ама то трЕбе да имам нЕкакъв кусур, че каквато съм умна, красива и работна bowuu
Днес поне ми се размина готвенето.
Марче, приятно разкрасяване
Ерма, много е важно да се отбележи, че човека от вица е шоп Laughing Е те такива сме софиянци
 Трябва да си променим мисленето за много неща, ама трудно ще стане, налагано е с поколения

# 441
Валенце, от снощи се чудя как точно да се израз най-кристално ясно. Не можеш да ме натъжиш със споменаването на дете или грижите си по него. То е едно дете. Пък що се отнася до диагнозите, на един едно, на друг друго. На тоя свят само неходилите на лекар са без диагноза. Grinning

Марче, чакам да споделиш колко вкусен е козунакът. Mr. Green Язък му, че свърши толкоз бързо моят. Crazy
Окъпах си двора, че навсякъде беше опнат килим от кучешки косми и кал... и заваля.
Сега трябва да мъдря вечеря. Thinking Лесна. Mr. Green Mr. Green

# 442

Ерма, много е важно да се отбележи, че човека от вица е шоп Laughing Е те такива сме софиянци

мама-коко, ама вие,софиянци,хич не сте шопи като шопи. По-изтъчнени сте някак си...В моите вени тече също шопска кръв! Баш от шопско!  Laughing И съм много горда от факта!  Peace

# 443
  • София
Прочетох ви набързо!

Направихме пломба. Викаше, пъшкаше, а то стана за 12 минути. Сложи течна пломба доктора.
После отидохме на борсата и изхарчихме 34 лева - за 3 хирофактора(разглобяеми роботи), комплект малки трансформери и едно сърце за гаджето на Петьо Peace

Аз отивам на теста по английски, че от Младост-3 до Отец Паисий..., докато го търся, със сигурност ще тръгна в грешна посока и докато го намеря.. Laughing

До скоро Hug

# 444
мама-коко, аз това за калните бани и пръстта съм го чувала във връзка със свекървите  Mr. Green Ама като ме схване съм си мислила да отида наистина на едни кални бани, че иначе няма оправия  Tired
Тука такива облаци са надвиснали, доста красиво е, но и страховито...И духа ли духа тоз вятър, малък Сечко ще се развихри май. А после пък и баба Марта, и ей я къде е пролетта. А знаете ли баба ви Марта защо била такава - винаги сърдита? Ами защото февруари бил къс, а пък април бил мек, та затова  Mr. Green Нали деца не четат в темата, че нещо...таковата...хм  Embarassed
Люс, успех на теста  Hug Браво на Петьо, и дано да нямате повече премеждия със зъболекари  Peace

# 445
  • при късмета
Не е само София, шопско е Софийското поле-или бъркам newsm78?
Отивам и аз да запиша рецептата на Луна, да я имам, пък ще видим
luss, свърши се с мъките на детето най-после, успех на теста

# 446
  • Fort Worth, TX
Цитат
Сега трябва да мъдря вечеря. Лесна.
Като я измъдриш ми кажи каква е?И аз нямам вечеря.Единия голям брат нещо ми е съмнителен.Май ще грипясва, ама дано се размине. ooooh! ooooh!

# 447
  • при късмета
Ходила съм на кални бани, на физиотерапии и къде ли не. Това са 20 години проблеми с различни стави, а гръбначния стълб е само стави. Временно облекчение, до следващото влажно време.
Ама при мен е хубаво, че първо ме хваща мигрената и като ме заболи главата, не усещам другото Mr. Green

# 448
Аз като някакво олигофренче, но да ви кажа след бременността ми с Бобчо едното кутре ми се поизчекна и така си остана!  hahaha Не мога да го изправя, много странна работа.  Rolling Eyes
Това покрай вашите дискови хернии, дископатии и шипове прозвуча доста тъпо май ...  Blush

# 449
  • при късмета
На ръката или на крака?
Ох, трябва да ходя пеша за детето, колата няма да си дойде скоро Sad

Общи условия

Активация на акаунт