АПРИЛКИ 2013 - тема 17

• 28 680
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
presley много съжалявам, не знам как да ти помогна, освен да ти кажа, че всяко нещо на този свят се случва с причина и, че с времето всичко ще се нареди и това го казвам от собствен горчив опит  Hug

# 391
presley  Не се притеснявай, чувала съм за двойки, които по време на бременността се разделят поне 4-5 пъти. мъжете не издържат на бума на женските хормони.  Laughing

Най-важно е да си спокойна заради бебчо. Бъди силна!

# 392
Много ви благодаря за добрите думи и подкрепа! Стоплихте душата ми, наистина.  Heart Eyes Надявам се, че напрежението няма да се отрази на бебка  Praynig 

# 393
И лека нощ от мен, мами! Лягам, защото ми е ужасно тежко. Пожелавам ви приятна нощ, изпълнена с малко повече сън от обичайното  Simple Smile (за безсънниците) и хубави, весели сънища!
Днес много исках да отидем на разходка, но не се получи..
Но утре вече ще отида! Няма да пропилея слънчевите дни.
До скоро, коремки   bouquet

# 394
Ах, ако знаете бебка как ме бута по ребрата.... преди бях чувала за такова нещо, че дори и боли, но едва сега разбирам за какво става въпрос....  Shocked Mr. Green Heart Eyes Девойката само се "фука" със силата си.  hahaha  Flutter
Оо колко добре те разбирам само. Съчувствам ти!!! Моята госпожица вече цял месец се опитва да подобри рекорда си за най-много счупени ребра с един удар. Ама аз съм си виновна, че не спраях да ходя на тренировките си по карате като разбрах че съм бременна. Виках си "а няма нищо, за кво да спирам, чувствам се супер" е на ми са супер... прилагат ми всички техники отвътре!  Mr. Green

nelly_24, специално за теб Wink
http://img2.etsystatic.com/002/0/5677901/il_570xN.361114282_8v5q.jpg

Ау, жестоко е!!!  Mr. Green Уникална тениска просто!!! Благодаря!  Heart Eyes
Аз много бях харесала тази  http://tinypic.com/view.php?pic=mvoqja&s=6  но не можах да си намеря такава...
Да ви се похваля и аз... днес го ударихме на покупки с баба ми! Много съм доволна! Похарчихме 100лв за 2-3 часа  Grinning Купихме много хубави платове за чаршафи и завивки и невероятен естествен полар за бебешко одеалце, който е като плюшена играчка на допир. Общо взето свършихме чудесна работа днес!  Heart Eyes
Пресли... какво да ти кажа, освен че те прегръщам  Hug Бъди силна заради мъничето. Разбирам какво ти е... и аз не съм много сигурна точно в какво положение се намираме с нашия татко, но както казват "Всяко зло за добро"!

Последна редакция: сб, 02 фев 2013, 21:30 от nelly_24

# 395
Купихме много хубави платове за чаршафи и завивки и невероятен естествен полар за бебешко одеалце, който е като плюшена играчка на допир. Общо взето свършихме чудесна работа днес!  Heart Eyes
Извинявай, но може ли да поясниш, какво е естествен полар? От какво е направен, от памук ли?

# 396
Купихме много хубави платове за чаршафи и завивки и невероятен естествен полар за бебешко одеалце, който е като плюшена играчка на допир. Общо взето свършихме чудесна работа днес!  Heart Eyes[/i][/b]
Извинявай, но може ли да поясниш, какво е естествен полар? От какво е направен, от памук ли?
Ами има различни видове. Има с 90% памучен състав, има и в комбинация с памук и естествени вълнени влакна... Мисля че имаше и други разновидности, но трябва да изровя страите учебници по материалознание и да си ги припомня. Разбира се има и синтетика в него, но в малък процент (5-10%, а някои и по-малко).
Ако Ви трябват съвети или нещо друго свързано с платовете и материите - питайте, това е едната ми специалност/професия  Wink

# 397
  • Калифорния
nelly_24, откъде го купи този полар? И по принцип препоръчай 1-2 магазина за платове. Аз купих на майка ми шевна машина за Коледа (тя шиеше доста като бях малка, ама от 15 години не беше пипвала машина) и оттогава почнах да се чудя за платовете... newsm78 Гледах в едни магазини при Женския пазар и при Съдебната палата, ама хич не ми харесаха.

# 398
Аз най-често пазарувам от Пикси, много съм доволна от качеството на платовете и цените са нормални. Пикси магазини има до лъвов мост, посока НДК от лявата страна на около 100тина мерта и на Кооперативния пазар в Люлин зад спирката на тролеите и 111 посока околовръстното. Имат г/д приличен избор и са качествени. От този в люлин купих днес полара 13.90лв/м ширина 1.50м имаше го в различни цветове. Аз взех един метър с десен на мечета, имаше и хасе за чаршафи от обикновен и от варен памук - и такива си взех. И страхотен бархет, който е подходящ и за завивки и за пелени на 3.50лв.м. - от него взех 13 метра. Иначе и тези отстрани на съдебната палата не са лоши магазинчета, като качество са ок, но предлагат много еднотипни неща и няма кой знае какъв избор.
Италианските платове попринцип са много хубави, аз ги предпочитам като цяло.

# 399
  • Калифорния
Супер  Peace Ще ида да разгледам този Пикси Simple Smile Мерси!

# 400
Хоп-цоп и аз по нощите Mr. GreenЕ няма спане-ставах до тоалетна 3 пъти-бебо не ме остави да спя Crazyто бяха кълбета,ритници-преди малко така се беше надупил,че ми стърчеше корема Joy baby_neutral
presley -какво значи напусна?Разделихте ли се?Много съжелявам,ако е така HugДано нещата се оправят-как така се реши да те остави с бебе в корема???Ей луда работа тия мъже #2gunfire

# 401
Добро утро и от мен, след точно 3 часа и 20 мин сън Confused
presley, съжалявам за това, което ти се е случило, но моля те не се депресирай, защото това рефлектира върху бебчо. Сила, кураж и ще се справиш и сама. Ако има нещо с което можем да помогнем да знаеш, че сме насреща.
Момичета, много ви се радвам за разходките и честито на тези с новите придобивки, ние още правим ремонт и нямам никакво време за разходки, за това и вече съм като малък син кит Joy Но ще наваксам март, като си остана вкъщи.

# 402
Добро утро!
Момичета от няколко дни съм малко притеснена свеки и мм ме загледали, че коремчето вече ми е доста ниско. Снощи бяхме на гости при сестра ми и тя ми каза същото. Навеждат ме някакви мисли, че ще родя доста преди термин, а ние до никъде не сме стигнали с ремонта още  Cry . Не е ли много рано да ми слиза коремчето?
За разходки почти не се разхождам вече, че и не смея сама, не мога да стоя на крак, почва да ме боли гърба, да ме пристяга матката като постоя и се разхождам само събота или неделя като има някой с мен, че през седмицата всички са на работа

# 403
Добро утро!
Момичета от няколко дни съм малко притеснена свеки и мм ме загледали, че коремчето вече ми е доста ниско. Снощи бяхме на гости при сестра ми и тя ми каза същото. Навеждат ме някакви мисли, че ще родя доста преди термин, а ние до никъде не сме стигнали с ремонта още  Cry . Не е ли много рано да ми слиза коремчето?
За разходки почти не се разхождам вече, че и не смея сама, не мога да стоя на крак, почва да ме боли гърба, да ме пристяга матката като постоя и се разхождам само събота или неделя като има някой с мен, че през седмицата всички са на работа
Не се притеснявай толкоова, ако имаш някакви съмнения утре отиди при следящия те лекат и той може да разсее всички съмнения. Изобщо не се връзвай на глупостите на хората, всеки изказва мнение, което не е компетентно.

# 404
Добро утро и от мен. )
Тук времето е относително топло, но с вятър. Чакам щерката да се събуди и по-късно да излезем малко на разходка.

dandeto, той корема може и да си е ниско, това не е такъв проблем, има момичета, на които това си им е положението. Така че не се шашкай от приказки толкова.

presley, много неприятно това, дано скоро при теб нещата се подредят.

Общи условия

Активация на акаунт