Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога трябва да се извършват прегледи по време на бременност?
Какви са подходящите дрехи за бебета през първите месеци?
Какви са препоръките за избор на бебешко креватче?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога трябва да се извършват прегледи по време на бременност?
-
Какви са подходящите дрехи за бебета през първите месеци?
Подходящото облекло за бебета през първите месеци включва бодита с дълъг ръкав, ританки, чорапки, блуза отгоре и евентуално гащеризон. През края на май могат да се използват бодита с къс ръкав. Препоръчително облекло за бебета през първите месеци включва бодита с дълъг ръкав, ританки, чорапи, блуза отгоре и евентуално гащеризон. В края на май могат да се използват бодита с къс ръкав. За температура от 22-24°C се препоръчва леко облекло, като боди с къс ръкав и панталон, покрито с блуза с дълъг ръкав или гащеризон. За спане изберете пижама и леко одеяло. Поддържането на оптимална температура е от съществено значение за бебето.
-
Какви са препоръките за избор на бебешко креватче?
-
Какви са препоръките за закупуване на дрехи за бебета?
-
Какви дрехи са подходящи за бебета според опита на други майки?

два часа... ее, ще излизам за почивки, ако дойда, благодаря за поканата, мисля да ида наистина, но сега няма как да изляза от работа вторник 11ч, аз досега не съм ходила никога на такова училище
подаваш там документи.
малко относително е.
предполагам сте говорили, ама не всеки би го понесъл...
само дето си взех карта със снимка, така и не я ползвам. така ме бутаха... жените ме гледат накриво, никой ама никога не ми стана да отстъпи място, въобще отвратително се чуствах, а пътувам 10 мин до центъра, 8 де. но не мога да ги издържа, наистина... до работа и обратно. иначе много исках да си спестя пътуването с колата, да се возя в метрото, да се поразходя пеша... но реалността ми предлага друго. ей, така, оплаках се. иначе съм била (ама не с тумбака от ония дето в китай им викат "тъпкачите", накрая на вратата да ме набутват навътре да се затворят вратите
)
Ама здраве да е.Аз гледам да се набутам и да седна,място сега не правя