АПРИЛКИ 2013 - тема 17

• 28 707
  • 748
  •   1
Отговори
# 300
мерси, Ани, ще намина до Лабиринт някой път Simple Smile В The mall ми харесаха лекциите и мисля да посетя още няколко другия месец Simple Smile

# 301
Аз за това и написах, че трябва по-високо заплащане, за да има пари и за гледачка.
Хайде, ако работата позволява, може като се излезе на разходка и бебето заспи, да седне на тихо място и поработи с таблет, примерно/ не знам естеството на дейността/, но защо да си дарява малкото време за релакс и почивка, за едното Браво Wink

# 302
Добро утро Simple Smile
как сте днес?
S_m_u_r_f, браво за прегледа  Hug
искаш ли да те впишем на първа страничка с данните

да, ако не те затруднявам   bouquet

# 303
Jos Това за надморската височина не го знаех. аз мислих средата на юни да се качим да живеем на такава височина до септември, 1000-1200 м.н.в.

За температурата за бебчо, мисля че 20 градуса стигат. Сега в стаята е 16.8 , не е много топло в нас. Ама има време до другата зима, тогава ще му мислим.
Лятото климатик за бебето ми се вижда абсурд, аз само се разболявам от тез климатици.
20 градуса амплитуда, е много рязка за тялото и като я претърпяваш постоянно в къщи-вън-в колата-в мола-в офиса... Не е  мн хубаво за тялото. Винаги съм се чудела на тези дето зимата стоят на 28 градуса.  newsm78 Въпрос на вкус обаче.

Честито на тези с взетата сесия, на мен ми е мн трудно да се съсредоточавам. Crazy

Мами я покажете пелените за повиване за изписването, че аз съм в голяма чуденка.
http://www.ebay.co.uk/itm/BNIB-Love-to-Swaddle-Up-Original-White … sh=item19d88d7d2f
Това ми се вижда мн странно.

По повод свекървите, с 2 думи: Като си е мое детето, аз ще си го гледам както сметна за добре, тя е имала възможност да изгледа своите. Не им се давайте!!! Аз нямам де, да не говоря много много.

За сватбарите: много ви се радвам, аз хич не бързам за сватба, казала съм на мъжо чак след 3-4 години поне. понеже искам да е както трябва, на планина на открито със рокля... Whistling
Ама пари не ми се дават, предпочитам за пътуване да ги давам. Пък и повечето сватби в БГ са  Rolling Eyes
Ето един блог за сватби да разгледате, за да се вдъхновите малко. може поне хуабви снимки да ви направят, за да запомните събитието, макар и скромно.
http://www.stylemepretty.com/page/6/

Последна редакция: чт, 31 яну 2013, 21:25 от Шаварче

# 304
Направо ви завиждам, че можете да ги посещавате тези лекции Sad Аз съм от провинцията и при нас такива неща не се организират, а като слушам от вас е много полезно и интересно. Надявам се март като съм отпуск и аз да дойда до София на някоя по-интересна такава, но да не се каня, защото зависи дали ще мога да шофирам или ще съм станала като син кит и корема ще опира във волана, а крачетата няма да стигат педалите rotfImao

the_witch,
Откъде си? Аз съм от Велико Търново и тук има един център за бъдещи мами, в който ходя на фитбол и йога за бременни. В него организират занимания на какви ли не теми - подготовка за раждането, грижи за новороденото, кърмене и прочие. Имат музикална работилница за малчуганите. Отделно организират разни интересни семинари по въпроси като ваксини, хомеопатия, запазване на стволови клетки и други...Посещенията се заплащат, обаче.

# 305
the_witch поздравления за сесията, поне сега ще си спокойна и ще можеш да се отдадеш само на бебчето.

Момичета случайно някой да знае дали има такива курсове в Пазарджик и къде се провеждат? Защото като чета се говори в тях за интересни неща, още повече, че на мен това ми е първа бременност и честно казано малкоме е страх как ще се оправям, а не мога да разчитам на помощ от баби или някой друг, общо взето сама ще си гледам малката - мъжът ми ще е по цял ден на работа, майка ми не живее в БГ и няма да може да си дойде, а свеки..... и без това не мелим много добре и само ще се изнервяме една друга, та по-добре колкото може по-малко да ми "помага".

# 306
Мирама, все пак съм на 32 и не съм бавно развиваща се, т.е. имам някаква идея как се гледа дете Simple Smile) Нещата са толкова стиковани, че на практика за настоящите проекти ще работя една седмица в месеца, по 2 часа на ден и ще взимам наистина добри пари - направила съм си сметката.
А новото предложение излезе от нищото - ако е с малко работа и мога за две години да изкарам за образованието на детето - струва си да направя опит, вместо да гледам телевизия, примерно. Ако не е с малко работа, няма да го поема естествено.

# 307
Момичета, аз съм от Пирдоп - малък провинциален град на 80 км от София. За жалост ние нямаме дори родилно отделение камо ли някакъв център в помощ на бъдещите мами Sad
Относно сесията, благодаря на всички   bouquet

# 308
Добра вечер!
Лекции и училища за бъдещи родители не съм посещавала и не виждам за себе си мн смисъл. Отговори на въпросите си намирам в интернет основно  Peace

Вкъщи, в хола ни е 20 градуса, в спалнята и кухнята-18-19. Хладничко си е, особено като се заседя. Дебело се обличам. Никола като беше бебе държах около 22, а за баня затоплях до 24-5. Къпехме го в спалнята. Сега ще е вече топло и по всяка вероятност това ще го правим в банята.

Лека и спокойна нощ!

# 309
Alexiana, ами не мисля, че с нещо съм те обидила и не смятам, че си бавно развиваща се.
Проспо споделих, че не всичко е толкова лесно и прекрасно, колкото може да из глежда отстрани и за човек, който до сега не е имал дете.
Но все пак всеки си преценява възможностите.
Мисълта ми беше единствено в това, че преди раждането може човек да си прави едни планове, но след появата на детето те просто да се сринат....
Сори за намесата в професионалния ти живот...

# 310
Относно лекциите и училищата за бъдещи родители... мисля да посетя лекциите в Лабиринт, тъй като ми е най-близичко. Смятам, че все нещо може да ми е от полза, пък и ми е интересно. Такива неща съм виждала само по филмите  Grinning  Имам известен опит с гледането на деца, тъй като съм гледала няколко до сега... но все на възръст над 6 месеца. Първото започнах да гледам за по няколко часа на ден, когато бях на 13г. Simple Smile Та, ако някоя от вас реши да посети лекциите в Лабиринт др седмица, ще ми е приятно да се засечем.  Peace

# 311
Ето ме и мен,пак се събудих с главоболие и кръвно 130-80.Въртях се и не можах да заспя Whistling Crossing Armsще се поровя из нета и пак ще опитам.

# 312
Въпреки валериана и аз се боря с безсънието, но неуспешно. Очевидно то води и то с няколко точки... дано скоро го надвия  Laughing А и тази луна ме убива... бавно! Побърква ме, свети ми право в лицето, как да заспя...  Crossing Arms
Желая ви лека нощ или добро и приятно утро, зависи към кое спада този късен/ранен час за вас!  Wink

# 313
...защото аз си мислех директно в банята да си я къпя от самото начало във ваничката, обаче като споделих на свеки и тя като отвори една уста - Не, щяло да настине детето да го местя постоянно от една стая в друга, и некви такива..
Това ми напомня - аз съм родена юли месец (лято, жега), а баба ми е вдигала скандали на майка ми как може по голо дупе да ме разнася от спалнята до банята, за да ме измие  Crazy  Също си гледах едни снимки като новородена, облечена с ританки, блуза с дълъг ръкав, вълнено елече и търлъци  #Crazy Викам на майка ми - как може така да си ме навличала през лятото, а тя - питай баба си ooooh!  Въобще на такива свекърви им теглете по една Naughty

# 314
Здравейте и от мен, пак кисела и недоспала. Омръзна ми, лягам като парцал, въртя се като пумпал цяла нощ и сутрин пак ставам като парцал Sad
Аман от свекървещици, все се мешат и дават акъл. Изобщо не им обръщайте внимание, децата ще са си наши и ще си ги гледаме както си искаме. Дано моята не прояви желание да дойде да помага, че не мога да я понасям колко е лицемерна и двулична, направо ми идва #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт