От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 9

• 51 636
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
# 586
  • София
Да ви се оплача, че от Укто изглежда са ми загубили една пратка. Сега очаквам някакво развитие, но да видим какво ще излезе.

......

Да напиша, че ми отговориха от Укто и ме молят да изчакам още един курс или ще ми върнат парите. Надявам се пратката да изскочи от някъде.  Wink Радвам се, че постъпват коректно за момента, защото съм била наистина много доволна от тях до момента и искам да продължа да ги използвам.  Simple Smile

# 587
  • Bulgaria
Оооох,аз май тpябваше да пpочета темата пpеди да пускам поpъчки  ooooh! Пуснах една поръчка към Габко на 25.02., получили са я на 26.02. според тракинг номера, нито ме уведомиха от Габко, че е при тях, нито дали ще тръгне с днешния курс  Sad На следващия ден изпратих още 2 поръчки, но този път с Укто, доставиха им ги в офиса и веднага ме уведомиха, че са при тях и поне за тези поръчки съм спокойна. Дали има начин да проверя дали ще тръгне днес поръчката ми с Габко? На някой случвало ли му се е да не получи никакво известие и всичко да си е наред?

и при мен така.Имам 6 поръчки- 2 от мадъркеър и 4 от ибей.Едната дойде,за другата имам мейл,че е при тях,а след това и че пътува за БГ,но за 4-те от ибей -нищо. Sad
Писах имейл на Габко по този въпрос, обясниха ми, че ако изпращача не е отбелязал ID-номер при изпращането ще се разбере дали пратката е натоварена на даден курс чак като този курс пристигне и се обработи в България. Което пак не ме успокоява много, понеже като гледам по адреса на фактурата ID-то го има, а като вкарам тракинг номера в сайта на Габко нищо не излиза  Tired

# 588
Днес пристигнаха на дъщеря ми обувките за бала Hug дойдоха нечувано бързо и съм много доволна от ggbg,  диваненцето ми ги причака пред офиса в ранни зори, но пък хората проявиха разбиране, дано не ни се сърдят   :bouquet

# 589
  • Варна
Да, и да - всичко товарят веднага. Няма изчакванки Simple Smile
Не е нужно да ги уведомяваш, но ако ще се чувстваш по-сигурна им драсни 2 реда Simple Smile

Мерси! Hug

# 590
  • София
Оооох,аз май тpябваше да пpочета темата пpеди да пускам поpъчки  ooooh! Пуснах една поръчка към Габко на 25.02., получили са я на 26.02. според тракинг номера, нито ме уведомиха от Габко, че е при тях, нито дали ще тръгне с днешния курс  Sad На следващия ден изпратих още 2 поръчки, но този път с Укто, доставиха им ги в офиса и веднага ме уведомиха, че са при тях и поне за тези поръчки съм спокойна. Дали има начин да проверя дали ще тръгне днес поръчката ми с Габко? На някой случвало ли му се е да не получи никакво известие и всичко да си е наред?

и при мен така.Имам 6 поръчки- 2 от мадъркеър и 4 от ибей.Едната дойде,за другата имам мейл,че е при тях,а след това и че пътува за БГ,но за 4-те от ибей -нищо. Sad
Писах имейл на Габко по този въпрос, обясниха ми, че ако изпращача не е отбелязал ID-номер при изпращането ще се разбере дали пратката е натоварена на даден курс чак като този курс пристигне и се обработи в България. Което пак не ме успокоява много, понеже като гледам по адреса на фактурата ID-то го има, а като вкарам тракинг номера в сайта на Габко нищо не излиза  Tired

на мен тази сутрин са ми отбелязали 2 пратки,че имам на склад в УК.Другите 2 са без  номер ,та явно за това не са отразени.Нямам номер,за да ги  проверя.
Дано се намерят и твоите.

# 591
  • Bulgaria
angels_zg   Благодаря ти  Hug Дано наистина си е там, че ми е много важна тази поръчка  Praynig

# 592
  • София
Поръчах на 28.02. от спорта до адрес на У.
на 02.03. в тракинг информацията Йодел са ми писали:

We are sorry, but it appears your parcel has been delayed. Please find details below.

If you are out we will leave your parcel with a neighbour, or in a dry, safe place out of public view.

Информирах У. по и-мейл. Какво друго трябва да направя и какво обикновено се случва в такива случаи?

# 593

DPD mail кой го покриваше в БГ?

спиди

# 594
Имате ли мейли от УКтоБГ?
Имам за тръгнала пратка в 21-ви курс,гледам са обявили раздаване за утре,но нямам мейл  Rolling Eyes

Редактирам се,сега дойде мейла,явно обработват до късно.

Последна редакция: нд, 03 мар 2013, 20:06 от ЛЪВИЦA

# 595
  • Ruse, Bulgaria
инфо от Гъбите:
Курс 169 ще бъде обработен на 04/05.03.2013 г.
Дата на раздаване 06.03.2013 г.

# 596
  • Бургас
UktoBG и КД в момента по кой курс изчисляват лирата?

# 597
  • Варна
UktoBG и КД в момента по кой курс изчисляват лирата?
Ако питаш за цената на транспортната услуга, в момента КД са посочили цени в лева, а не в паунда:

Фирма KDShoppinguk ще таксува пратките и онлайн поръчките на следните цени
Пловдив-2.25лв за килограм
Варна -2.60лв за килограм
Бургас-2.60лв. за килограм
София- 2.25лв за килограм
Асеновград-2.25лв. за килограм

# 598
Здравейте момичета , за пръв път ще ползвам превозвач , бихте ли ми казали на кой да заложа , след прочетеното тук съм се спряла на тези две фирми  KDShoppinguk  или uktobg , за София става въпрос  ? Мерси

# 599
  • Бургас
Не за транспортната услуга, а за поръчка чрез тях.

Общи условия

Активация на акаунт