От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 9

• 51 636
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
UKtoBG не правят поръчки, а доставят нашите  Peace
За КД не зная!

# 601
  • София
Не за транспортната услуга, а за поръчка чрез тях.
Поръчвах преди седмица с КД на 2.40 лв.

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 12:56 от Dzuls

# 602
Някой знае ли кога КД ще раздават във Варна (или София)? Имате ли имейл?

# 603
Някой ползвал ли е услугите на Симпли шопинг? Пратих едни обувки натам, но взех да се притеснявам, тъй като никой не ги споменава...въобще надеждни ли са?  Tired

# 604
  • София
И аз с питанка. Връщах няколко страници назад, но нямам време до прочета цялата тема...
Имам поръчка от Ибей, доставена до Габко, препоръчана пратка, с куриер HDNL, с проследяващ номер. От сайта на куриера се вижда, че пратката е доставена на 30.01.2013 ( платила съм на 22.01). Лошото е, че не се вижда лицето, получило пратката. Продавачът е фирма, с голям брой продажби и полож. оценки. От Габко твърдят, че такава пратка нямат заведена. Продавачът се е свързал с куриера, дали са му име на лицето, получило пратката. Габко заявиха, че нямат такъв служител.
Притесненията са ми, как може да бъдем сигурни в получаването на нашите пратки от коректен служител. Все пак ние се водим като получатели и ако куриерът държи до достави пратката на нас, това няма как да стане. Предавайки я на трето лице, как той самият, а и ние можем да сме сигурни, че това ще е сигурно предаване и че някой ще поема отговорност за непристигнала до нас пратка.
Успокоявам се с това, че стойността беше сравнително малка, имайки предвид за колко по-скъпи поръчки съм ползвала споменатия куриер...
На мен ми отговарят на и-мейлите. До момента съм била доволна, ползвам ги от доста време, но след този случай се замислих за рисковете и дали някой поема отговорност за тях... Още повече, че става въпрос за препоръчана пратка, доставена до адреса на Габко, но приета не от техен служител според тях.
Исках да попитам, има ли проблеми с пратки, поръчани на дати около моята или моят случай е единичен.

# 605
Някой ползвал ли е услугите на Симпли шопинг? Пратих едни обувки натам, но взех да се притеснявам, тъй като никой не ги споменава...въобще надеждни ли са?  Tired

Стана 2 пъти ги ползвам покрай промяната на адреса на Бритс. Доволна съм Peace
Не се притеснявай излишно, следи си статуса в сайта им, когато поръчката пристигне на адреса им, я отразяват в профила ти и после оттам следиш кога пътува, кога ще е раздаването...

# 606
  • Варна
Момичета, знаете ли колко пъти Royal Mail ще се опитат да доставят поръчката, преди да я върнат на Амазон? Опитали са в петък, в събота и днес, отново пише че е нямало никой на адреса на КД. Някой   беше споменал, че имало човек, който да приема пратките на адреса им само два дни в седмицата, ама кои бяха дните? Утре тръгва камион и сега заради тази им порочна практика, най-вероятно, ще трябва да чакам следващия им курс, който пък ще изчака раздаване с по-следващия и...... мрън, мрън,мрън. И УК ли приемат пратки само в определени дни?

# 607
Момичета, знаете ли колко пъти Royal Mail ще се опитат да доставят поръчката, преди да я върнат на Амазон? Опитали са в петък, в събота и днес, отново пише че е нямало никой на адреса на КД. Някой   беше споменал, че имало човек, който да приема пратките на адреса им само два дни в седмицата, ама кои бяха дните? Утре тръгва камион и сега заради тази им порочна практика, най-вероятно, ще трябва да чакам следващия им курс, който пък ще изчака раздаване с по-следващия и...... мрън, мрън,мрън. И УК ли приемат пратки само в определени дни?
Е как 2 дни? Всеки ден приемат без събота.
Сефте го чувам това за 2та дни  newsm78
УК приемат всеки ден, вкл. събота

При КД чакам днес 6 пакета, които са в куриер за доставка..

# 608
КД ли ти писаха? Аз още нямам нищо от тях, а имам поръчка, която още на 22.02 беше в офиса им в Англия....

# 609
  • на село
Имате ли мейли от КД за курса от 03.03 ?

# 610
k a t r i n,винаги има човек на адреса на KD. Моята пратка е получена в събота и подписана от Тодорова на техния адрес.  - Delivered - 2 March 2013 9:50:00 предполагам и твоята ще бъде доставена,ако не днес,то утре-  Peace
 Ако все пак имаш притеснения им се обади и им дай трекинг номера на въпросната пратка и те ще поемат нещата в свои ръце,сигурна съм в това.

# 611
Преди 2 мин. са ми приели всички пакети в КД  Peace

Да не си объркала адреса нещо  Rolling Eyes

# 612
duhi, как разбираш, когато ти приемат поръчките?

# 613
duhi, как разбираш, когато ти приемат поръчките?
Ами следя си тракинг-а Simple Smile
04/03/2013     13:02    Signature From Customer

# 614
Aa ясно Simple Smile аз съм без тракинг, та за това не съм разбрала. Всъщност за 1 имах тракинг от Федекс, но така и не разбрах къде да го гледам. Едно момиче от темата ми каза, че поръчката ми е приета от някакъв Крис. Дано днес пуснат имейло от КД.

Общи условия

Активация на акаунт