Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 22 ~

• 39 218
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Скрит текст:
Доколкото видях  полицайката в 68 или 69 епизод чете статия за Е и Ф и се оказва че майка и я убила дори има снимка в гугал на статията
Скрит текст:
Няма такова нещо и двете ги застреля Халил именно според тази статия.
Изстрелите бяха два и жертвите също, а Зехра закъсня за сватбата и не присъства на нея, защото се обади на Ръза и му каза, че автобуса има закъснение.
Уж Халил уби и Зехра, а тя не беше там, #Crazy но в статията пишеше, че той е убил и двете.
Този момент остана висящ и въобще не беше изпипан за мен.

# 256

Такааааа биг брадърката Ви изчетох и сега за серийте извън сцената с дрогата. Tired
Отвартих се от ехидния смях на Санем и Джансу когато не можеха и да допуснат Фери на една маса в кафенето с Емир, нооооо който се смее последен, най-добре се смее.
Лара наистина е пълна отврат, сега разбирам Звездето като имаше негативно отношение към нея в първите епизоди когато го гледаше по Войо, но сега с дублажа и аз разбрах защо и я подкрепям.
Зехра ме изпълва, уж неука и необразована жена, но всъщност е много прозорлива. Как събра 2+2 и й стана ясно щерка й в кого е влюбена.
Гюлфидан ми е много прост и изпразнен от съдържание образ. Да дойде посред нощ да пие чай, само за да не изпусне клюките, ooooh!проста и куха отвсякъде, даже не се и смея на сцените с нея, но Зехра хубаво я нареди.
А кажете ми Ханде не е ли отврат на този етап? Разбирам, че ревнува от Фери защото усеща интересна на Емир към нея, но може ли да е с толкова дяволска душа и после да и вярвам, че е станала ангел, да, ама не и все си имах едно на ум за нея до последно.
PeaceЕдинствена разлика е че с Гюлфидан се забавлявам Laughing

# 257
Като, че ли някъде бях прочела, че се е качил в колата на аблата, само, че според мен се качи в джипа си и отпраши.
Не, не беше при нея. Ако го видя още веднъж до нея и съвсем ще се разочаровам...
Гледах репортаж с нея. Не че разбрах какво точно каза, ама все едно ни лук яла, ни лук мирисала и едва ли не си идва от екскурзия.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Дилърите са по- лоши и от убииците. Те пълзят навсякъде, превръщат зависимите в роби, а семействата им в жертви. Почернят толкова животи. Докато пиша това настръхвам. Да пази Господ от подобни твари!  Confused

# 258
Neidjal мерси за уточнението за последната серия.

# 259
Не разбрах, пускахте ли видеото със Селин в темата, че ако не сте, аз го намерих!?!

galq_222 за нищо.

# 260
Ох невероятна музика Heart Eyes

Киара newsm10

# 261
наздраве
Скрит текст:

# 262
Не разбрах, пускахте ли видеото със Селин в темата, че ако не сте, аз го намерих!?!

Наде, аз го гледах във фб. Не знам дали е пускано в темата. Днес Ви четох мн на бързо.  Peace

# 263
Като, че ли някъде бях прочела, че се е качил в колата на аблата, само, че според мен се качи в джипа си и отпраши.
Не, не беше при нея. Ако го видя още веднъж до нея и съвсем ще се разочаровам...
Гледах репортаж с нея. Не че разбрах какво точно каза, ама все едно ни лук яла, ни лук мирисала и едва ли не си идва от екскурзия.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Дилърите са по- лоши и от убииците. Те пълзят навсякъде, превръщат зависимите в роби, а семействата им в жертви. Почернят толкова животи. Докато пиша това настръхвам. Да пази Господ от подобни твари!  Confused

Не се ядосвай Киара  Hug Hug Hug

# 264
За да грее усмивката винаги на лицето му, е редно занапред да отстрани шкарта и плявата от обкръжението си. Rolling Eyes

Скрит текст:

newsm10

# 265
# 266
наздраве
Скрит текст:

А с този си пийвам без да се замислям.  Joy Joy Joy

# 267

Наде, аз го гледах във фб. Не знам дали е пускано в темата. Днес Ви четох мн на бързо.  Peace
ОК.
Първо се качи тя в някаква кола и после излезна Чаги от съда и се качи в колата си.
Хубава работа, тя да се е качила в джипа му и да го е чакала там. ooooh! Tired

# 268
Диди, не мога да ти смогна на тоалетите. Все си новичка.   bouquet

Релакс, наздраве и от мен. Добра компания си си подбрала.  Wink

# 269
В отделни коли бяха. Пускам видеото.
http://www.youtube.com/watch?v=QNgZHjQSsgY
Говори нещо, че много лош преживяване, ама всичко минало. Полицайте мн добре си свършили работата. Толкова разбрах.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт